NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    35
Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Не знам кој ги следи Лејкерс малку поредовно, ама Далтон Кнехт е у налет, 17 пик, монструозна партија со Јута, 37 поена, 9/12 за 3 (изедначи руки рекорд за најмногу тројки на натпревар). Класичен грабеж на драфтот годинава.

Член од
22 октомври 2020
Мислења
61
Поени од реакции
84
Што направил Ник Нурс после Торонто и зошто е одличен тренер?
A sto da napravi posle titula so Toronto zaminaja glavnite igraci timot vleze vo rebilding potoa premina vo Fila kade glavnite zvezdi pojke vreme ne mu se na raspolaganje i igra so krpen sostav i veterani.A so Toronto so ne taka zvezden sostav zede titula.

Член од
19 март 2013
Мислења
2.931
Поени од реакции
4.324
Не знам кој ги следи Лејкерс малку поредовно, ама Далтон Кнехт е у налет, 17 пик, монструозна партија со Јута, 37 поена, 9/12 за 3 (изедначи руки рекорд за најмногу тројки на натпревар). Класичен грабеж на драфтот годинава.
Личи како јака борба за ROTY со Мекејн.
Можда Зак Иди да замеша прсти.
Инаку Лука сјебал зглоб , нема шанси тој да има сезона со 75+ утакмици. Гафорд , Лајвли , Пиџеј и Маршал изгледаат одлично. Треба Кајри да ги земе работите во свои раце и да биде одличен разигрувач освен фрик поентер. Таман сврзаа 3 , нема да биде океј да бркаат позитивен скор. Немаат и тежок ждреб наредниве 5-6 , само Нагетс и Никс се проблем. Плус ако не игра Јокич и оваа следнава, медови.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.549
Поени од реакции
4.036
Личи како јака борба за ROTY со Мекејн.
Можда Зак Иди да замеша прсти.
Инаку Лука сјебал зглоб , нема шанси тој да има сезона со 75+ утакмици. Гафорд , Лајвли , Пиџеј и Маршал изгледаат одлично. Треба Кајри да ги земе работите во свои раце и да биде одличен разигрувач освен фрик поентер. Таман сврзаа 3 , нема да биде океј да бркаат позитивен скор. Немаат и тежок ждреб наредниве 5-6 , само Нагетс и Никс се проблем. Плус ако не игра Јокич и оваа следнава, медови.
МекКејн 16-ти пик,Далтон Кнехт 17-ти
каде се првите 15 пика :pos:

Далас разочараа до сега,се очекува повеќе од нив.

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.013
Поени од реакции
9.677
Малку ми е тажно да го гледам Лука како си го троши талентот со 15-20 кила вишак. Ќе следат повреди и ќе паѓа формата, одбрана веќе е тажно тоа што го игра и е за потсмев.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.653
Малку ми е тажно да го гледам Лука како си го троши талентот со 15-20 кила вишак. Ќе следат повреди и ќе паѓа формата, одбрана веќе е тажно тоа што го игра и е за потсмев.
Затоа за мене талентот не е само во знаењето да играш кошарка/било кој спорт и тоа колку си вешт. Се е џабе ако не си воркохолик и не внимаваш на телото. Уствари ова второво е далеку побитно од првото, зашо ако си го имаш талентот тогаш со напорната работа се ќе си дојде на свое место. За Лука неколку години зборам дека нема да трае долго ако продолжи со овој стил на живот и незалагање.

Kajgana Shop

На врв Bottom