NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    35

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030
Запазете колку е појак западот, први 11 немаат негативен скор на западот, а во истокот само први 3.. јест да е почеток на сезона и има 10 мечови изиграно, ама пак како што велат ако денот по утрото се познава.. мада и веќе не ме чуди, едно 10 години е појак западот од истокот, ако не и повеќе.
Со години е ваква ситуацијата во НБА.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.428
Поени од реакции
4.166
Svaka cast za Klivlend.. Svaka cast.. Batinjata se zverovi pod kosot, ednostavno premnogu skokovi zimaat i vo odbrana se jaki.. Vtora rabota, sakam da gi pofalam i Feniks, batinjata skoro perfekten skor imaat, 8-1 zaedno so oklahoma.. ajde da receme za oklahoma ocekuvano e bidejki i lani bea prvi, ama soncinjava me iznenaduvaat do sega.. Razocaran sum od Boston, se macea so Bruklin.. Bravo i za niksi, prelesno ja dobija tekmata protiv Milvoki...
I za kraj Denver so zdrav Marej moze sekogo lesno da dobie.. Rasturija nokjeska so Jokarata bateto..

Член од
19 март 2013
Мислења
2.929
Поени од реакции
4.321
Канингем растура , не верувам дека долго ќе заглавува во Пистонс. Печен за да се праи супертим со него.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030
Канингем растура , не верувам дека долго ќе заглавува во Пистонс. Печен за да се праи супертим со него.
Има 23 години лани потпиша 5 години 224 Милиони со Детроит.
Сезонава имаат нешто подобар тим од лани Тобајас,Тим Хардавеј,Бисли и младите Џејлен Ајви и Дурен ги тепаа Лејкерс пред некој ден.
Мислам дека ќе остане, треба многу да се расипат односите помеѓу Кејд Канингем и Пистонс за да се случи трејд.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.428
Поени од реакции
4.166
Ovoj Filipowski da ti bil super igrac, iako sezonava Juta prv pat gi gledam.. Epten super pod kos go cuva na Wemby, samo 3ki puca wemby, nemoze pod kos so ovoj.. Go guglam Filip i se cudam 32ri pik na draftot bil godinava.. na tolku slab draft sezonava, batevo epten jako se pokazuva..

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.784
Поени од реакции
17.301
Svaka cast za Klivlend.. Svaka cast.. Batinjata se zverovi pod kosot, ednostavno premnogu skokovi zimaat i vo odbrana se jaki.. Vtora rabota, sakam da gi pofalam i Feniks, batinjata skoro perfekten skor imaat, 8-1 zaedno so oklahoma.. ajde da receme za oklahoma ocekuvano e bidejki i lani bea prvi, ama soncinjava me iznenaduvaat do sega.. Razocaran sum od Boston, se macea so Bruklin.. Bravo i za niksi, prelesno ja dobija tekmata protiv Milvoki...
I za kraj Denver so zdrav Marej moze sekogo lesno da dobie.. Rasturija nokjeska so Jokarata bateto..
Играат бидејќи конечно доведоа добар тренер - Мајк Баденхолзер. Може да кењаме дека ко имал Гркот, Мидлтон, дека го довел Холидеј за да ја освои титулата, ама факт е дека Милвоки со него освои титула, за разлика од сегашниот рибар, кој не знам од која причина уште е на клупата.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.350
Поени од реакции
113.626
Не знам зашто толкаво значење давате на скорот на тимот кога се дискутира МВП. Мене лично повеќе ми значи ако играч како АД или Јокич е алфа и омега у тимот и ги донесе до 50 победи, него комплетен тим ко Селтикс што ќе има 60+ и Тејтум лагано ќе си игра.
Брат ако се гледаше вака како што имаш пишано Коби ќе имаше двоцифрен број МВП награди. Не е дека и вака не се злоупотребува, ама мора да се стави на кантар и учинокот на тимот и колку тој играч допринел за истиот.

Magic Mike

Blessings and Love
Член од
20 септември 2023
Мислења
1.545
Поени од реакции
4.030
Шрудер си ја врати формата од пред 5 години,можеби конечно ќе лапне богат договор.
На Бен Симонс и Богданович им истекуваат договорите на крајот на сезонава па Бруклин за следната ќе има кап спејс богато да ги плати Шрудер и Кам Томас.

Член од
22 октомври 2020
Мислења
61
Поени од реакции
83
Zasega Feniks dobri da vidime kako ke se snajdat narednite 2 nedeli bez Durent

mickey mouse

Багабонти
Член од
5 септември 2011
Мислења
1.001
Поени од реакции
2.791
Filadelfija so skor 1 pobeda i 6 porazi.
Sea ke mora da gi zasukaat rakavite Embiid i George, a Maksi od vtornik postanuva treta opcija vo ekipata, kakov MVP... moze voda vo bokal da im nosi na Embiid i PG.
Зошто толку лош старт имаат Филаделфија толку ли слаб состав имаат?

Член од
17 јуни 2022
Мислења
128
Поени од реакции
442
Уххх, каква утакмица приредија екипиве, уживанција!

Јокиќ игра маестрално, ако продолжи уште некоја сезона вака, не му бега местото за најдобар центар на сите времиња.

Kajgana Shop

На врв Bottom