NBA 2024/25

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    59
Добро богами после 5 утакмици можат и Ранко од Станковци да го турат на прво место. Не е битно сега. Туку кој крајот на сезонава кој што со својата екипа постигнал а и персонално.

Сум го пропуштил ова првиот пик се покажал пред два дена.

Не знам зашто толкаво значење давате на скорот на тимот кога се дискутира МВП. Мене лично повеќе ми значи ако играч како АД или Јокич е алфа и омега у тимот и ги донесе до 50 победи, него комплетен тим ко Селтикс што ќе има 60+ и Тејтум лагано ќе си игра.

Не знам зашто толкаво значење давате на скорот на тимот кога се дискутира МВП. Мене лично повеќе ми значи ако играч како АД или Јокич е алфа и омега у тимот и ги донесе до 50 победи, него комплетен тим ко Селтикс што ќе има 60+ и Тејтум лагано ќе си игра.

1000004011.jpg

Ете зашо скор.
Иако секако...
Вестбрук 46-35
Лука 46-24 и не беше ни втор.
А и Јокара имаше 46 и 47 победи 21ва и 22ра. И процент беше за нијанса помал за разлика од Лука лани.

Filadelfija so skor 1 pobeda i 6 porazi.
Sea ke mora da gi zasukaat rakavite Embiid i George, a Maksi od vtornik postanuva treta opcija vo ekipata, kakov MVP... moze voda vo bokal da im nosi na Embiid i PG.

Прегледај го приврзокот 434655

Ете зашо скор.
Иако секако...
Вестбрук 46-35
Лука 46-24 и не беше ни втор.
А и Јокара имаше 46 и 47 победи 21ва и 22ра. И процент беше за нијанса помал за разлика од Лука лани.
Па да де, ама не се слагам со тоа. МВП е индивидуална награда, пред се. Реално Дончич заслужи МВП.

Wembanjama poslabi brojki od lani nekako splasna euforijata
Вембу има само 20 години а со својата градба е премногу уникатен играч и сеуште се експериментира со него како и на која позиција да игра.
Поп го гледав лани кажуваше дека соиграчите премногу ниско му ја подаваат топката бидејќи не се научени поради неговата уникатна висина,тоа е процес кој ќе трае бидејќи Вемби ќе треба да се навикне на играчите со кои што ќе игра и обратно.
Иако е повисок од сите играчи сепак физички е послаб од повеќето и тешко му оди играта на пост како центар а не е корисен кога игра стреч 5 бидејќи процентот за три до сега му е 22%.
Ќе треба уште многу да се работи со него,иако сезонава индивидуално има послаби бројки сепак Спураи играат подобро од минатата сезона.

Bolje Badi Hild da go stavile u top5 momentalno nego maksi pa i anteto..
Автоматски споено мислење:

Dajte strim za Nju Jork - Milvoki...

Последно уредено:
Старт за чистка 10-ка! :cool:

На полувреме разликата беше +41, со што се постави нов рекорд на франшизата за најголемо водство на полувремето. Кога сме кај франшизата, ова е најдобриот почеток на една сезона во историјата на Кавси.

Запазете колку е појак западот, први 11 немаат негативен скор на западот, а во истокот само први 3.. јест да е почеток на сезона и има 10 мечови изиграно, ама пак како што велат ако денот по утрото се познава.. мада и веќе не ме чуди, едно 10 години е појак западот од истокот, ако не и повеќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom