Se vrati vistina se vrat po 100 pat.Stvarno ne mi e jasno zosto izigravas forumski sut.porano bese kolku tolku interesen sea muabetive ti se vrta u krug ko muabet pred koperacija.Namali malku za tvoe dobro ti zboram
Da be, sea uste malku ke voskresnam za veligden.
Kakvi muabeti sakas da ti pravam ? eve kazi koja ti e zelbata, pa da pocnam od sea vo taa nasoka da pisuvam za da vi odgovara, da vi bidam simpaticen na site.
Prajmot na Luka e vo pocetna faza.
Od narednata sezona ke e vo pikot na karierata, ke ja igra najdobrata kosarka, poso neli, prajmot na igracive im e od 26 do 31-32 godini.
Naredni 5-6 sezoni ke ja terorizira ligata.
Jokic uste edna maks dve sezoni na ova nivo, posle toa ke opadne.
Nema da osvoi nisto povekje, ni titula ni MVP regular. Od narednata sezona nagradata MVP regular e rezervirana za Luka.
Zhalam za fanot koj od Luka prejde na Jokic.
Luka Dončić is the NBA’s new top jersey-seller … and the first player not named Stephen Curry or LeBron James to sell the NBA’s most jerseys in a season since 2012-13. Прегледај го приврзокот 448820
Жалам за тебе шо скокаш од еден на друг кур со играчиве жаргонски кажано.
Јас отсекогаш на форумов ги држам симпатиите кон тројца играчи и ми се омилени.
Коби , Лука и Јокич.
Ти како дувне ветрот...
Жалам за тебе шо скокаш од еден на друг кур со играчиве жаргонски кажано.
Јас отсекогаш на форумов ги држат симпатиите кон тројца играчи и ми се омилени.
Коби , Лука и Јокич.
Ти како дувне ветрот...
Kobi ti e omilen ? ova neznaev, posledno 10 stranici ispisa ovde, za toa deka LeBron e podobar od Kobi.
Автоматски споено мислење:
Nerealno. Omilen igrac go zakopuvase 10 stranici ovde. Ajde nema vrska, zakopan e posekako.
Toj mene ke me brkal od forumov.
Abe i tebe lozinkata ti e srboman, na sekoi nekolku zborovi, upotrebuvas zbor na srpski. Taka si razgovarate vo Skopje, znam.
Pishman sum sto te pofaliv deka si super.
Si gi povlekuvam zborovite.
Kobi ti e omilen ? ova neznaev, posledno 10 stranici ispisa ovde, za toa deka LeBron e podobar od Kobi.
Nerealno. Omilen igrac go zakopuvase 10 stranici ovde. Ajde nema vrska, zakopan e posekako.
Toj mene ke me brkal od forumov.
Abe i tebe lozinkata ti e srboman, na sekoi nekolku zborovi, upotrebuvas zbor na srpski. Taka si razgovarate vo Skopje, znam.
Pishman sum sto te pofaliv deka si super.
Si gi povlekuvam zborovite.
Вечер ќе биде многу жустро помеѓу Вориорс и Гризлис , ќе фрла гранади и други експлозиви Морант. Кари против проклетството во плејин , али овој пат го има Батлер што е најбољи плеј ин играч у историјата може. Историјата од 4 години
Кој ви е најголем тепач у NBA?
У мое време беше Бил Лејмбир, ама ја си знам дека всушност Оукли беше најголем тепач.
Дрејмонд Грин ми е од денешниве, а не знам кој бил у Коби/Ле Брон ерата.
У мое време беше Бил Лејмбир, ама ја си знам дека всушност Оукли беше најголем тепач.
За тепач се согласувам со колегата погоре за Рон Артест т.е Големиот светски мир,
а најголем револвераш Гилберт Аренас на времето вадеше пиштоли во соблекувалната.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.