- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.431
- Поени од реакции
- 4.171
Nesto za Sakramento?
Досаден си како пролив со прашањава види си ги уназад во темава пет пати исто прашање поставуваш,ти имаат одговорено еднаш .Nesto za Sakramento?
pa odamna bese toa be.. mozda uste trejdovi napravile.. mesec dena pomina od toj odgovor..Досаден си како пролив со прашањава види си ги уназад во темава пет пати исто прашање поставуваш,ти имаат одговорено еднаш .
Гуглај, ќе излези. Последно Дамар мислам го донесоа и се заебаа пошто е стар, не знам шо договор има али можеа да развиваат играчи ко Манк или онај Киган Мареј поголема улога да има во напад. Шо знам, јас Дамар на овие години не би го платил.pa odamna bese toa be.. mozda uste trejdovi napravile.. mesec dena pomina od toj odgovor..
sto pojaki? proslata so srbive ne im idese ic shutot a srbive sve pogodija. Izgledaj ja pak utakmicata, na kraj se smenija nestata u poslednata cetvrtina kaj sto fatija ritam i ispogoduvaa sve. Grupna faza sve tepaa so po 25 razlika, ne dozvolija da izgubat na nitu edna cetvrtina osven taa so srbija mada 3ta utakmica im bese so niv vo period od 2 nedeli, sto ocekuvas? 3 od 3 im napravija. MonstrumiRazocaruvacki mnogu, ocekuvav mn pojaki da bidat. Kari gi izvadi
Малку ретроСамо мене ми е послаб овој тим од оној од 2008 година?
Дискутабилно е, ама мислам дека сега е повеќе развиена кошарката од тогаш и има многу повеќе НБА играчи во другите држави и не доаѓа до израз Америка како у 2008. Тогаш само Шпанија која двоела и имала доста квалитетни играчи предводени од Пау Гасол можела колку толку да парира на САД. Сега например Шпанија е послаба од тогаш, ама затоа сега другите држави можеби имаат најдобри генерации. Германија лански светски шампион, у 2008 само еден Новицки го имала, Србија втора најдобра репка сега и го има најдобриот играч на светот, тогаш не постоела у кошарката. Франција исто не постоела тогаш, сега 2ро место и најпроспективниот играч. Да не објаснувам за сите екипи ама ќе ги спомнам само ем Канада, Австралија, Грција и др кои се многу подобри од тогаш.Само мене ми е послаб овој тим од оној од 2008 година?
Намерно не го спомнав Дрим тимот од 1992, зашо мислам дека веќе нема таков тим никогаш да соберат.Малку ретро
Без разлика. Мулин исто беше на крај на кариера и Дрекслер, да бидиме до крај искрени ама од друга страна ниту еден од овие го немаше пичкарскиот менталитет на плачење по судии како што го има Лебронтије.По имиња тој дрим тим ми беше бољи, ама не треба да заборавиме дека кога играа во тој тим Меџик и Бирд беа на залез на кариера. Поточно, Меџик беше веќе надвор од кошарка заради СИДА, па се врати за Олимпијада.