NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледам сите запнавте со Поризингис, го направивте Стеф Кари, Лери Бирд, Тим Данкан и Шекил О'Нил во едно... А уствари дечкото е Тони Кукоч од Aliexpress, освен висината не го ни рачунам за центар, во најдобар случај ниско крило кое не знае да игра одбрана.
И чоукер во плеј-офф :)
Кај Бостон реална опасност за Далас се Браун, Вајт и Холидеј.
Браун е вистинскиот лидер на Бостон.
Вајт е човекот од сенка кој знае да го изненади противникот.
Холидеј е човекот кој со здрав Мидлтон му помогна на Јанис кога освоија титула.
Хорфорд може да изигра една добра четвртина, бељата е што никој не знае која ќе биде таа.

Од друга страна имаш двајца идни ХОФ играчи кои оваа година имаат страшно добра екипа околу нив. Данте Ексум и Двајт Пауел кои на почетокот на сезоната беа стартери сега се длабоко на клупата, па видете вие со каква поддршка располагаат Лука и Кајри.

Уф, 2 или 2ипол за мене е најглуп термин. Ако е касно 4ипол ми е најтаман, станувам во 6 и гледам само второ полувреме. Најдобро е во недела нормално.

Да бе племето му ебам електронско. :mad:
Неко меџу нама није наш. :D

Инаку, приметувам, сите на темата ко лебот насушен го чекаме финалево. :D

Јас сум фул обавези Јуни ебате среќата.
За конференциското ги изгледав сите , сеа имам избор 2-3 сата спиење или да гасам сите нотификации од сите апликации и директ на YT хајлајтс.
Четвртата сигурно ја гледам бидејќи е петок наспрема сабота ќе се снајдам , ама другиве курац...

Watchreplay.net е лекот за ваквите термини :D
Станувам сабајле во 6 и пред работа си го гледам преносот исечен без тајм аути и полувреме. Кога нема продолженија обично по саат ипол траат видеата.

Watchreplay.net е лекот за ваквите термини :D
Станувам сабајле во 6 и пред работа си го гледам преносот исечен без тајм аути и полувреме. Кога нема продолженија обично по саат ипол траат видеата.

Interesno, dali moze da se turka snimkata napred nazad kako na youtube ?

Се уште сум во дилема за кого да навивам во финалево. Од една страна како фан на Селтикс нормално дека сакам да освојат, 16 години ја чекам 18ката. После толку години конечно убава шанса за титула после толку разочарувања во плејофот.
Од друга страна пак стварно сакам Лука да освои прстен и да им се посере во фаца на нигерите коишто на секаков начин го оспоруваат, мозочните виуги ќе им експлодираат од фактот дека во моментов со НБА владеат двајца дебелковци од бивша Ју и тие можат само да гледаат и мрчат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom