Не можи чоек на рандом видео од овој тип да остани рамнодушен.
www.facebook.com
Discover Popular Videos | Facebook
Video is the place to enjoy videos and shows together. Watch the latest reels, discover original shows and catch up with your favorite creators.
Не се далеку од тоа да се осигураат и математички дека ќе се најдобри во лигата (пред Минесота), во меѓувреме, а и потоа, мора да најдат начин да ги одмараат Тејтум и Холидеј, а особено да го одморат Порзингас кој цела сезона е ин/оут. Долга можна да е постсезоната на истокот пошто секоја екипа има играч кој е/бил повреден, а сите се горе долу изедначени.Селтикс можат да се курчат и да ги ставаат за фаворити број еден пошо ваљда ќе имаат 60+ победи , ама ќе се види во плејоф колку научиле од грешките. Цело време имам впечаток дека ќе ги тресне некој кога ќе дое најбитното. Со ГС во најдобри дани беше чиста доминација.
Лука е ниво над Тејтум , ама шо може кога игра со вошкари во тим. Преку кур ми е од Хардавеј цигларот, Ирвинг не е секоја утакмица на врвно ниво , се форсира Лајвли ама ај не е крив сепак е руки и добро одработува. Гафорд не знам шо е фората зашо добива мала минутажа на турнејава во исток.
Дончич ќе биде со најдобра статистика во историјата во една сезона , а да не земе МВП.