NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Не можи чоек на рандом видео од овој тип да остани рамнодушен.

Селтикс можат да се курчат и да ги ставаат за фаворити број еден пошо ваљда ќе имаат 60+ победи , ама ќе се види во плејоф колку научиле од грешките. Цело време имам впечаток дека ќе ги тресне некој кога ќе дое најбитното. Со ГС во најдобри дани беше чиста доминација.
Лука е ниво над Тејтум , ама шо може кога игра со вошкари во тим. Преку кур ми е од Хардавеј цигларот, Ирвинг не е секоја утакмица на врвно ниво , се форсира Лајвли ама ај не е крив сепак е руки и добро одработува. Гафорд не знам шо е фората зашо добива мала минутажа на турнејава во исток.
Дончич ќе биде со најдобра статистика во историјата во една сезона , а да не земе МВП.
Не се далеку од тоа да се осигураат и математички дека ќе се најдобри во лигата (пред Минесота), во меѓувреме, а и потоа, мора да најдат начин да ги одмараат Тејтум и Холидеј, а особено да го одморат Порзингас кој цела сезона е ин/оут. Долга можна да е постсезоната на истокот пошто секоја екипа има играч кој е/бил повреден, а сите се горе долу изедначени.

What the fuck is wrong with these niggas.

Не можи чоек на рандом видео од овој тип да остани рамнодушен.

Не се далеку од тоа да се осигураат и математички дека ќе се најдобри во лигата (пред Минесота), во меѓувреме, а и потоа, мора да најдат начин да ги одмараат Тејтум и Холидеј, а особено да го одморат Порзингас кој цела сезона е ин/оут. Долга можна да е постсезоната на истокот пошто секоја екипа има играч кој е/бил повреден, а сите се горе долу изедначени.
Глеј колку контакти има на секој шут на Коби... Денес да игра 60 во просек ќе дава.

Embiid da igrase za Francija ke bese mn pointeresno pod kosh najaka reprezentacija Embiid MVP, Gobert DPOY, Wembi ruki na godinata
Автоматски споено мислење:

As big a win as it was for James to recruit players to join him in Paris almost a year in advance, a bigger one for USA Basketball might be securing a commitment from Embiid. In October, the reigning NBA MVP and presumptive frontrunner to win the award again this season announced his plans to play for Team USA in the Olympics, choosing to suit up for the Americans over Cameroon and France. He's a lock to be Kerr's starting center in France.
Davis is just as equipped for that job as Embiid, if not more so given his superior mobility and vertical threat as a roll man. If James is going to Paris, rest assured Davis will follow him, giving Team USA the best one-two punch of bigs at the Olympics.
Уф колку ќе ми биде мило ем драго да играат Франција и САД...па да го гледам лиглето Ембид кај што нема ни пола од непостоечките фаули да му ги судат како во НБА како ќе биде издоминиран од Гоберт и Вемби.

Нема ни 15 поени да има просек :D

Глеј колку контакти има на секој шут на Коби... Денес да игра 60 во просек ќе дава.
Било кој поасален да игра од тоа време ќе пука 30 ко од шала, пола најмалку само од слободни ќе бидат.
Вакви ѕверки како Коби, Вејд и останати, можат комотно со една рака и една нога да одат против денешните балетани.

Не знам до кога мислат вака фати-шутни да биди лигава, али кога ќе ми излези некое видео од пред 20 години сфаќам колку само фали прав баскет.

Било кој поасален да игра од тоа време ќе пука 30 ко од шала, пола најмалку само од слободни ќе бидат.
Вакви ѕверки како Коби, Вејд и останати, можат комотно со една рака и една нога да одат против денешните балетани.

Не знам до кога мислат вака фати-шутни да биди лигава, али кога ќе ми излези некое видео од пред 20 години сфаќам колку само фали прав баскет.
Што би било ако МЈ игра во ова време ,за Вејд неможе да збориш и он играше во време кога одбраната беше на многу слабо ниво.
Подобро спомни го Трејси дечкото да игра денес +40 ќе биде секоја утакмица.

Што би било ако МЈ игра во ова време ,за Вејд неможе да збориш и он играше во време кога одбраната беше на многу слабо ниво.
Подобро спомни го Трејси дечкото да игра денес +40 ќе биде секоја утакмица.
Го имам спомнато порано во коментари, овојпат не се сетив но во секој случај и Вејд би имал страшни бројќи пошто беше тој калибар на играч - во својот прајм незапирлив, особено не за вакви лиглиња како овие денес.

За МЏ џабе муабет ќе правиме, се имам изморено низ годините во докажувања дека она Лебронтије принцезата не му е ни до колена, а тек што би правел при вакви услови на игра и во ваква мекушка лига.
80+ утакмици играше во поголемиот дел од кариерата, има и дефанзивно и офанзивно да ги доминираше со просек 50 ко од шала, а многу повеќе ако му се играше баскет.

Малку се знае, да не беше тој филмот од нетфликс уште помалку ќе се знаеше колку уствари човекот беше роден компетитор, болен од мозокот за да е подобар од тебе. Тренираше до смрт, коцкаше до смрт, сигурно и има локано виски и играше утакмици на врвно ниво.

Други времиња, други атлети беа тоа. Не дека коцкање или пиење е нешто супер или пак Меџик дупење по 2-3 пати пред натпревар и после натпревар ама едноставно такви беа, играа во лига каде јадеа ќотек како магариња и на крај пак беа подобри од овие денес кога би ги опнал head to head, best of 7.

Пред некој ден ми излезе видео од Владе Дивац на млади години кога играше со Меџик на крај на кариера беше Меџик, а Владе беше поезија во движење.
Помладите генерации го памтат од годините во Сакраменто со Мајк Биби и Крис Вебер ама и пред тоа во Лејкерси, а и претходно Партизан.
Само не сакав и тоа да го постирам, темата е за сегашните случувања иако има толку многу убави моменти од порано кои сега повторно се достапни во дигитална форма и новите генерации може да ги прегледаат па да сфатата дека еден КАТ би носел вода и топки во тогашна НБА, дека играта беше машка, а сепак имаше толку многу убавина и толку многу баскет наместо балет.

Како Далас сакаат да се конкурентни со Џејсон Кид не ми е јасно?

За што го земаа Гафорд, и тоа прв пик дадоа за овој ќељавицава да го игра по 5 минути на утакмица?

Да не почињам за Клебер што му игра по скоро 30 минути, па Перо Антич сеа да го земат покорисен ќе биде.

Овие утре сите на боловање треба да се....
Ауууу кој секс е ова, историја ќе испишат....:cuc::cuc::cuc:

Рекордот за тројки ќе го рушат овие , уште 13 им фалат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom