NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај бе веќе нека го сруши тој рекорд од 40.000 поени, жими се пролив ме фаќа на секое да ми испаѓа Леброн на фб. Ебате куртон лигата...

Дај бе веќе нека го сруши тој рекорд од 40.000 поени, жими се пролив ме фаќа на секое да ми испаѓа Леброн на фб. Ебате куртон лигата...
Е шо бе ај да не ти искача 39 години има 34п и 31п на b2b,не знам шо треба да ти "испаѓа".

Интересна споредба направил Стефан (мислам така се викаше) на Минесота од тоа време со Минесота од ова време, ако ништо друго може да се види дел од шо сè беше Кевин Гарнет - најдоминантна четворка беше во лигата во двата правци тие години.

На почетокот од видеото глупо тргна ама на крај се „извади“, пошто ај Едвардс можи ќе направи кариера ама овие тркалата Гобер и Таунс да ги ставиш во ист муабет со Гарнет е ... во најмала рака смешно и по малце трагично.

A бре Дурентула бре... Од Франција ќе го јадеш немиен. Вемби и Гоберт има да те остават на едноцифрен број поени кога ќе се игра по европски правила.
Ко што вика Љубомир Николовски, само еден е Дрим Тим, се останато се ок тимови.
50 разлика може да ја победат Ангола бидејќи Ембиид им избега од репрезентација.
Памтам на времето кога почна Кајри Ирвинг да ги снима рекламите за Пепси како Uncle Drew, играа во финале со Србија и беше тесен резултат се до моментот додека Кајри не влезе во игра и направи двоцифрена разлика која србите не успеаја да ја стигнат. Дали оваа година Ентони Едвардс може да направи такво нешто? Од досега избраните од Тим УСА Тејтум ќе прегори во плеј-офф обидувајќи се да освои титула со Бостон. Кари е топло-ладно, другите не гледам како би можеле да влијаат на играта.

50 разлика може да ја победат Ангола бидејќи Ембиид им избега од репрезентација.
За кого игра Ембид?
За Камерун, Франција или САД?
Нешто се збореше дека за Фарнција ќе премине, па и за САД се збореше.

За кого игра Ембид?
За Камерун, Франција или САД?
Нешто се збореше дека за Фарнција ќе премине, па и за САД се збореше.
Последно инфо беше дека земал УСА државјанство за да игра за Дрим Тим. Ме мрзи да гуглам у петок навечер за повеќе детали.

Последно инфо беше дека земал УСА државјанство за да игра за Дрим Тим. Ме мрзи да гуглам у петок навечер за повеќе детали.
Небитен е веќе и самот незнае кај иде

Бостонци 10ка по ред, 28 разлика против Мавси на Дончич :ojeaa:

Селтикс можат да се курчат и да ги ставаат за фаворити број еден пошо ваљда ќе имаат 60+ победи , ама ќе се види во плејоф колку научиле од грешките. Цело време имам впечаток дека ќе ги тресне некој кога ќе дое најбитното. Со ГС во најдобри дани беше чиста доминација.
Лука е ниво над Тејтум , ама шо може кога игра со вошкари во тим. Преку кур ми е од Хардавеј цигларот, Ирвинг не е секоја утакмица на врвно ниво , се форсира Лајвли ама ај не е крив сепак е руки и добро одработува. Гафорд не знам шо е фората зашо добива мала минутажа на турнејава во исток.
Дончич ќе биде со најдобра статистика во историјата во една сезона , а да не земе МВП.

Embiid da igrase za Francija ke bese mn pointeresno pod kosh najaka reprezentacija Embiid MVP, Gobert DPOY, Wembi ruki na godinata
Автоматски споено мислење:

As big a win as it was for James to recruit players to join him in Paris almost a year in advance, a bigger one for USA Basketball might be securing a commitment from Embiid. In October, the reigning NBA MVP and presumptive frontrunner to win the award again this season announced his plans to play for Team USA in the Olympics, choosing to suit up for the Americans over Cameroon and France. He's a lock to be Kerr's starting center in France.
Davis is just as equipped for that job as Embiid, if not more so given his superior mobility and vertical threat as a roll man. If James is going to Paris, rest assured Davis will follow him, giving Team USA the best one-two punch of bigs at the Olympics.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom