NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Konecno da pogodat nekoj trejd Dallas so Gafford i PJ
Гафорд ги искина под кош вечерва, кога ќе се врати и Лајвли таман ќе имаат и добро дуо да се менуваат еден со друг.

Гафорд изгледа како феноменален трејд.

Лука е Лука, магионичар, не знам како Шаи го рачунаат за боље играч одредени медиуми....

Koga drvoto Gaford ti dava 18 poeni, sto ne go potpisat Lopez, luda glava e no ke pomogne na skokot.

Гафорд ги искина под кош вечерва, кога ќе се врати и Лајвли таман ќе имаат и добро дуо да се менуваат еден со друг.
Plus i Exum treba da se vrati. No excuses za Luka godinava. Mora barem do konferencisko

Не би спиел на тоа уво дека Далас е апла фаворит. Дончич јес да е мајстор и она Холмгрен кремастарето последно време не дава премногу поени ама ќе биди отворен натпревар.
Исто и Њујорк, особено дома, е екипа шо знае да направи резултатски камбек. Со оглед дека Индијана и не игра многу одбрана...

Да сум на твое место би ги играл твоите типови, ама на ситно.
Гуд лак.
@Генерал eeee кога ти пуштам типови на 2.55 кв ти не ме слушаш.Јас си го напунив џебот ,требаше барем на ситно да ја изиграш.

Plus i Exum treba da se vrati. No excuses za Luka godinava. Mora barem do konferencisko
Исто мислам. Тимот е напакиран, немаат играно заедно ама тоа не е изговор за играчи како Лука и Кајри пошто се доволно добри плејмејкери за да ги вклучат сите останати во игра.
Имаат 3 легитимни тројкаши, 2 центри + Лука и Кајри. Мислам дека ќе бидат проблем во ПО, зависи само со кој ќе вркстат.

@Генерал eeee кога ти пуштам типови на 2.55 кв ти не ме слушаш.Јас си го напунив џебот ,требаше барем на ситно да ја изиграш.
Во право беше, само што не играм моментално вкладилница :D

п.с. Секогаш кога ги гледам ОКЦ се чудам на она Гиди евнухот кој му даде баскет да игра.

Он со Динвиди , Фини Смит и 50% од овој Брансон играше конференциско. Со утепан Порзингис и Хардавеј мајсторка со Клиперс , а пред тоа во 6 изгубија.
Заебан е западот , ама со ваков моќен Ирвинг, животиња ко Гафорд и топ 5 руки ко Лајвли нагло се зголемуваат шансите.
Ме интересира само како ќе изигра Гафорд против покорпулентни играчи ко Јанис , Јокара , АД , Сабонис... Тандер не се репер за тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom