- Член од
- 1 март 2009
- Мислења
- 8.643
- Поени од реакции
- 10.400
Konecno da pogodat nekoj trejd Dallas so Gafford i PJ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гафорд ги искина под кош вечерва, кога ќе се врати и Лајвли таман ќе имаат и добро дуо да се менуваат еден со друг.Konecno da pogodat nekoj trejd Dallas so Gafford i PJ
Едноставно, црнец е.Лука е Лука, магионичар, не знам како Шаи го рачунаат за боље играч одредени медиуми....
Plus i Exum treba da se vrati. No excuses za Luka godinava. Mora barem do konferenciskoГафорд ги искина под кош вечерва, кога ќе се врати и Лајвли таман ќе имаат и добро дуо да се менуваат еден со друг.
@Генерал eeee кога ти пуштам типови на 2.55 кв ти не ме слушаш.Јас си го напунив џебот ,требаше барем на ситно да ја изиграш.Не би спиел на тоа уво дека Далас е апла фаворит. Дончич јес да е мајстор и она Холмгрен кремастарето последно време не дава премногу поени ама ќе биди отворен натпревар.
Исто и Њујорк, особено дома, е екипа шо знае да направи резултатски камбек. Со оглед дека Индијана и не игра многу одбрана...
Да сум на твое место би ги играл твоите типови, ама на ситно.
Гуд лак.
Исто мислам. Тимот е напакиран, немаат играно заедно ама тоа не е изговор за играчи како Лука и Кајри пошто се доволно добри плејмејкери за да ги вклучат сите останати во игра.Plus i Exum treba da se vrati. No excuses za Luka godinava. Mora barem do konferencisko
Во право беше, само што не играм моментално вкладилница@Генерал eeee кога ти пуштам типови на 2.55 кв ти не ме слушаш.Јас си го напунив џебот ,требаше барем на ситно да ја изиграш.
Тешко пред Денвер,Клиперси,Феникс и Минесота.Plus i Exum treba da se vrati. No excuses za Luka godinava. Mora barem do konferencisko
Plus i Exum treba da se vrati. No excuses za Luka godinava. Mora barem do konferencisko