NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Дека моментално им е маскота на лигата...и без една нога во инвалидска количка да е пак ќе го ставаат во центар. НБА страната на фб нон стоп го тупи со Леброн, мора да има барем 1-2 инсерти од некои негови потези што ги направил ноќта, а не спомнуваат дека истата ноќ Лејкерс му изгубиле со 50 поени разлика.
Не дека истово не го правеле во времето на Џордан, ама ова со Леброн е ептен инфорсирано до максимум, ќе го цедат неговото име додека не се пензионира.

Кога играше Џордан во Визардс сите веќе се имаа помирено со фактот дека е веќе стар и дека целта на играњето во Визардс не му е да освои титули туку да ги научи кошаркарските операции надвор од теренот за да стане сопственик на тим што подоцна и се оствари со купувањето на акции во Шарлот.
Го имаше по весници и ТВ но далеку од ова покривање на ЛеФлоп.

Ги гледав хајлајтсите. Доволно е.

Не е доволно бидејќи на хајлајтс не ги ставаат промашувањата негови ниту пак промашувањата на неговите соиграчи кога тој беше удвојуван. Некој погоре имаше пишано, да имаше малку подобри соиграчи што ќе погаѓаа малку повеќе Лука ќе имаше трипл-дабл.

Ако мислите дека 81 поен пред 18 години вреди исто како 81 поен денеска, имам лоша вест за вас. Ќе морате да се консултирате со вашиот лекар или фармацевт.
А што е со 100ката на Вилт?! Рекорд си е рекорд без оглед на тоа како бил остварен.
Автоматски споено мислење:

Ставив лајк на пост од Илз, тоа е моќта на Лука :)

Обратно да не е? Да не е опсесија да дојдиш на темата и да кажиш дека 10 страни уназад читаш и не ти се верува дека овие сега што играат имале некои пред нив исто што знаеле да играат баскет?
Токму за тој дел ти коментирав, зошто тоа сме гледале НБА? Смешен коментар / заклучок постави.

Свесен си дека Лука, ваков каков што е, е ставен пред еден факинг Коби со 5 прстени зад себе и можда технички најсовршената игра? Прочита погоре или сакаше само паметен да се направиш? Никој не им одзема од величината ама осет малку.

Сепак мислам дека е бадијала, не ми се троши време да објаснувам на некој кому врв му е плачењето на Леброн за лични и колку тоа финалиња има изиграно - пошто оди кажи му на друг ама ние што сме на темава те памтиме колку имаш во минатото цмиздрено за ликот.
Druze aj sfakam ovie fanovite na kobe se napalija posto 81 mu e vo opasnost ama ti so ne go vadis kuro na lebron od usta ne mi e jasno..so vrska ima lebron tuka?

Плејоф натпревар меѓу Њујорк и Мајами. Рендал изгубен како шо стално си е изгубен во ПО. Њујорк супер се движи, само шо процентот на шут за 3 му е катастрофа и на крај може да ги чини тоа.
Мексиканецот му подели бананче на Оби леле мори мајко. :sramezliv: :sramezliv:

Maksi i Harris out, se otkazuvaat od utakmicava haha, da ne bide na kraj I Embiid da ne igra toa bi bilo presmesno ako ispizdi povtorno.
Poso gledam kladilnicive go trgaaa od ponuda, realnata granica sea na Embiid dokolku igra treba da e 45.5 bez Maksi I Harris.

Ke isforsira smrtno ako igra odi 50+, a ako ne igra ke ispizdi najgolema p vo ligata.

Ke igra. Granicata sea e 39.5.

Maksi i Harris out, se otkazuvaat od utakmicava haha, da ne bide na kraj I Embiid da ne igra toa bi bilo presmesno ako ispizdi povtorno.
Poso gledam kladilnicive go trgaaa od ponuda, realnata granica sea na Embiid dokolku igra treba da e 45.5 bez Maksi I Harris.

Ke isforsira smrtno ako igra odi 50+, a ako ne igra ke ispizdi najgolema p vo ligata.

Ke igra. Granicata sea e 39.5.
Многу е 39,5 граница

Какво лигле е Ембид, за него е ова вин вин, ќе форсира сам цела утакмица ќе има 40 шута и 30 слободни ќе дае 50 коша и после ќе биде муабетот дека му дал 50 коша на Јокич али изгубил пошо сам играл :icon_lol:

Какво лигле е Ембид, за него е ова вин вин, ќе форсира сам цела утакмица ќе има 40 шута и 30 слободни ќе дае 50 коша и после ќе биде муабетот дека му дал 50 коша на Јокич али изгубил пошо сам играл :icon_lol:

Moli boga da ne se kreni na 40 shuta, 70
ke mu stavi i na Denver.
Ocekuvam da zemi 30 shuta komotno, samo utakmicata da ne e blowout.
So 30 shuta bi trebalo prelesno da odi nad 40 poeni, precizen e i mnogu slobodni ke shutira mozebi dvaeset samo od slobodni ke im stavi.

Bash zatoa bi trebalo da e posebno motiviran da se dokaze uste ednas, 50+ ke im stavi zimi se.
Ako igra Jokic moze edna kladba jas i ti na pivo vo belgrad mislam tamy si , jas ke bidam na minuvanje vo april.
Jas tipuvam jokic ke bide +1 vo bilo koja statistika , a vo poeni +5

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom