NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи од тебе заклучивме дека Трки ги мразел Лејкерс и ги хејтал поради тоа. А од друга страна го имаш комичарот Стефан, фан на Лејкерс 20+ години, ненормално реален човек.

Не значи дека се сложувам со сите 5-10 фаули разработени во видеово, ама е ептен очигледно дека судииве им подаруваат победа.
23-2 во слободни, во ред е.

Не е за апче работава кај тебе, одамна е посериозна.
Автоматски споено мислење:

Абе детенце дај не сери и земи порасни,само паметен се правиш за се ти си во право,олабави малку на распуст си земи излези прошетај со другарчињата.
Не е детенце, тоа е најлошо.

Значи од тебе заклучивме дека Трки ги мразел Лејкерс и ги хејтал поради тоа. А од друга страна го имаш комичарот Стефан, фан на Лејкерс 20+ години, ненормално реален човек.

Не значи дека се сложувам со сите 5-10 фаули разработени во видеово, ама е ептен очигледно дека судииве им подаруваат победа.
23-2 во слободни, во ред е.
Добро ај вреѓањето на страна да не им спамаме на другите, ај објективно објасни кај погрешија судиите, ама да кажеш зошто е така а не да кажеш ова и баба ми не би го судела и слично.

Абе детенце дај не сери и земи порасни,само паметен се правиш за се ти си во право,олабави малку на распуст си земи излези прошетај со другарчињата.
Кој си бе ти несреќно подвижна?

Добро ај вреѓањето на страна да не им спамаме на другите, ај објективно објасни кај погрешија судиите, ама да кажеш зошто е така а не да кажеш ова и баба ми не би го судела и слично.

Несреќа што ќе те прати цел живот.

Шо има да ти објаснувам жити се? Ете гледаш на видеото и сам. Немора да се сложуваш со сите 7 од 7 ситуации (колку и да се).
Имаш двојни аршини еден куп, таму се свири од спротива не.

Над Барнс тоа со Дејвис е фаул, не го свири. Над Јанг исто, ама затоа она над Ривс што го свирна, врв. Со Кристи тоа исто.
И сеа ајде да беше едно, се случува. Ама 4-5 во последни минути, сите да одат за еден тим, додади на тоа и 23-2 во слободни, па ете и 15-2 нека се ако ги одземиме последните 8 кога бркаа овие. И не е контроверзно?
Тоа што ми нафрлаш демек јас мислам сите утакмици се местени, не го пери срамов на судииве. Колку што знам секоја вечер се играат по еден куп НБА утакмици па не се зборува секојдневно како за оваа утакмица.

Ама ајде ко децава хехехех кој си ти несреќо хехех нека те оплакува хехех 5 то одд финти напред ќе оди форумов. Стасан си до фаза ако прдниш да мислиш дека смешно е.

Nz dali znaete Durant e 211cm visok, ne e 208cm kako shto se vodese do neodamna... gledam na Internet 211 i se zacudiv, poso znam odsekogas bese 208cm.
"Kriel 3 santimi" snajperot e 211cm visok, kakvi 208.

Vecer Lakers - Feniks
LeBron vs KD.

Последно уредено:
Nz dali znaete Durant e 211cm visok, ne e 208cm kako shto se vodese do neodamna... gledam na Internet 211 i se zacudiv, poso znam odsekogas bese 208cm.
"Kriel 3 santimi" snajperot e 211cm visok, kakvi 208.

Vecer Lakers - Feniks
LeBron vs KD.
Koj го боли курот за ова?! х2

За првиот дел од постот, еден инч прави разлика, у одредени моменти, у овој не баш

За вториот дел од постот... two washed away stars, чоукери кои освоија титули благодарение на своите соиграчи, сега веќе идат во иреленвантност. Меинстрим медиумите ги одржаваат до некаде во контекст. ЛеФлоп додуша и судиите му помагаат со тоа што некои судат за него, некои судат против него и во секој случај се крева прашина.

Од работи што се битни, пишав за Јута пред некој ден, сега ги гледам против Нагетс и моментално на 8 минути до крајот имаат водство од 23 поени, нешто што ретко се гледа Денвер да губи со волку разлика. Koга играа Стоктон и Мелоун страшно ги мразев, посебно поради Мелоун, ама овој тим на Јута изгледа баш симпатично и се надевам ќе дотуркаат далеку сега кога се здрави.

Koj го боли курот за ова?! х2

За првиот дел од постот, еден инч прави разлика, у одредени моменти, у овој не баш

За вториот дел од постот... two washed away stars, чоукери кои освоија титули благодарение на своите соиграчи, сега веќе идат во иреленвантност. Меинстрим медиумите ги одржаваат до некаде во контекст. ЛеФлоп додуша и судиите му помагаат со тоа што некои судат за него, некои судат против него и во секој случај се крева прашина.

Од работи што се битни, пишав за Јута пред некој ден, сега ги гледам против Нагетс и моментално на 8 минути до крајот имаат водство од 23 поени, нешто што ретко се гледа Денвер да губи со волку разлика. Koга играа Стоктон и Мелоун страшно ги мразев, посебно поради Мелоун, ама овој тим на Јута изгледа баш симпатично и се надевам ќе дотуркаат далеку сега кога се здрави.
Dryze ako e 208 se vodi ko PF ili 4ka po nase , ne se kvalivikuva za 5ka, ne deka ova vlijae nesto so denesnive stapovi za orasi cukanje koi sakaat/ igraat od 1 do 5 a se visoki 300 i kurac cm :).
Ova samo pokazuva kolkava primadona e "snajperot " so go vika Ilz , kriel uste na pocetokot , zosto koga toj bese na draft onie pogore kvalifikacii so visocina imaa drygo znacenje , i fraerot ne sakal da go gledaat kako 5ka .

Dryze ako e 208 se vodi ko PF ili 4ka po nase , ne se kvalivikuva za 5ka, ne deka ova vlijae nesto so denesnive stapovi za orasi cukanje koi sakaat/ igraat od 1 do 5 a se visoki 300 i kurac cm :).
Ova samo pokazuva kolkava primadona e "snajperot " so go vika Ilz , kriel uste na pocetokot , zosto koga toj bese na draft onie pogore kvalifikacii so visocina imaa drygo znacenje , i fraerot ne sakal da go gledaat kako 5ka .
Кај го има ова правило за висината и позицијата? Меџик е 206 цм висок па играше плеј, не гледам зошто би криел висина за да не го рачунале за позиција погоре... :toe:

На голем дел од играчите не им е точна висината, за КД се сумљаше уште пред 10 години. На Леброн пред 3-4 години му ја сменија висината од 2.03 на 2.06, а сигурно не е пораснал во 30тите години.

kevin-durant-63016-usnews-ftr_1vn2owry7ud31j185pcc24t39.jpg

Оваа слика мислам дека е од 2016та, Буги е заведен 2.08, додека КД во тоа време беше заведен мислам 2.06.

Каков спин еј, стигнавме од како Лејкерс се гурани од судии до колку биле високи Дурант и остала багра :icon_lol:

Језда ги гураат Лејкерс ради рејтинг и Леброн али и коцката игра улога, судииве се корумпирани до даска.

Уште пред да се пријави на драфтот му е намалена реалната вистина, пошо како што кажа ти во тоа време голема улога играло тоа како си перцепиран, ако го гледале и замислувале како 5ка немало да може да ги искористи шутерските способности како што тоа го прави денес. Имаше ука бука околу ова едно време ама никому ништо.

Момци да ви го претставам следниот омилен играч на Илз ;)
Трипл-дабл за 21 минута игра без изгубена топка.

Кај го има ова правило за висината и позицијата? Меџик е 206 цм висок па играше плеј, не гледам зошто би криел висина за да не го рачунале за позиција погоре... :toe:
Magijata e draftyvan *79 , ne znam so kako se pravilata , KD e draftyvan *07 , znam sto bese i kako bese . I ova ne sw pravila, ova znaci kako ke go karakteriziraat igracot, zatoa na najavni spici gledas PG , SF , PF , C . Bugi bese centar i igrase centar, KD ne sakal da se buta pod kos i odlucil da odigra nekvalifikuvan za pozicija .Screenshot_2024-01-11-21-45-07-81_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

И тука ли се правиш паметен и солиш памет на луѓе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom