- Член од
- 14 ноември 2008
- Мислења
- 3.418
- Поени од реакции
- 856
мене баш ми е ќеф да ги гледам кај шо ги срамат без Јао :tv:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што е со Лејкерс бе?
:tv:
Kako и да е, без Јао пиши пропало е работава, не за друго, Одом 2 коша, Брајант 15, немаа играч со над 10 скока . . . едноставно работи што ретко се случуваат кај Лејкерс ( ок со скоковите знаат да пое*ат ) и кои не верувам дека ке се повторат, бар не во оваа серија со Хјустон . :smir: Ке биде пакао со Денвер, а и Кливленд.
Беа понижени од Хјустон овојпат и без Јао
http://www.nba.com/games/20090510/LALHOU/gameinfo.html
П.С Перфекто те поздрави Арон Брукс:helou:
Kako и да е, без Јао пиши пропало е работава, не за друго, Одом 2 коша, Брајант 15, немаа играч со над 10 скока . . . едноставно работи што ретко се случуваат кај Лејкерс ( ок со скоковите знаат да пое*ат ) и кои не верувам дека ке се повторат, бар не во оваа серија со Хјустон . :smir: Ке биде пакао со Денвер, а и Кливленд.
Мене? Хаха. Не знам како ни да одговорам на ова.
Па не знаш кога вечерва Лејкерси го папаа ко Грчка. Покрај вакво мачење со тим без двајцата клучни играчи Lakers тешко до титула
Како се одвива плеј-оффов ја све мислим тој пакао ќе биде Денвер vs Кливленд, со лејкерси nowhere near :smir:
Де бе, Њу Орлеанс, Далас, тие ли се репер за силината на еден NBA тим, не би рекол, не за друго, Њу Орлеанс се скалила подоле од она што беа лани, не можев да ги препознаам цела сезона а Далас, им предвидував максимум плеј оф ( среќа што Феникс имаа хаоси од тренер ), низата околности со повредата на Џинобили ги донесе тука . . . онака, само за декор .