NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
мене баш ми е ќеф да ги гледам кај шо ги срамат без Јао :tv:

Ми се чини ова е најслабата партија на Лејкерс што воопшто ја имам гледано. Одбраната е буквално катастрофа, играчите на Хјустон цело време имаат чисти позиции за шут.

Kako и да е, без Јао пиши пропало е работава, не за друго, Одом 2 коша, Брајант 15, немаа играч со над 10 скока . . . едноставно работи што ретко се случуваат кај Лејкерс ( ок со скоковите знаат да пое*ат ) и кои не верувам дека ке се повторат, бар не во оваа серија со Хјустон . :smir: Ке биде пакао со Денвер, а и Кливленд :) .

Kako и да е, без Јао пиши пропало е работава, не за друго, Одом 2 коша, Брајант 15, немаа играч со над 10 скока . . . едноставно работи што ретко се случуваат кај Лејкерс ( ок со скоковите знаат да пое*ат ) и кои не верувам дека ке се повторат, бар не во оваа серија со Хјустон . :smir: Ке биде пакао со Денвер, а и Кливленд :) .

Море со ваква игра нема да стасаат они до тој пакао.

Како се одвива плеј-оффов ја све мислим тој пакао ќе биде Денвер vs Кливленд, со лејкерси nowhere near :smir:

Ќе ги има Бостон негде ??

Мене? Хаха. Не знам како ни да одговорам на ова.

Па не знаш кога вечерва Лејкерси го папаа ко Грчка. Покрај вакво мачење со тим без двајцата клучни играчи Lakers тешко до титула

уште малце и почуват Селтикс и Меџик ... решавачка утакмица според мене за серијата . Ако победи Орландо, Селтикс ќе паднат не ќе можат да напрат комплетен пресрврт (барем не со овај состав). Очекувам тесна и пред се груба утакмица

Па не знаш кога вечерва Лејкерси го папаа ко Грчка. Покрај вакво мачење со тим без двајцата клучни играчи Lakers тешко до титула

Само малку размисли, и види што се случи на теренот. Дали Лејкерс се победија самите? Или Хјустон се толку добри да победат со 15-20 разлика. Без двајца клучни играчи.

Твоите поздрави и цитирања не ме иритираат ни грам, мојот тим што се победува сам ме иритира.

Како се одвива плеј-оффов ја све мислим тој пакао ќе биде Денвер vs Кливленд, со лејкерси nowhere near :smir:

Де бе, Њу Орлеанс, Далас, тие ли се репер за силината на еден NBA тим, не би рекол, не за друго, Њу Орлеанс се скалила подоле од она што беа лани, не можев да ги препознаам цела сезона а Далас, им предвидував максимум плеј оф ( среќа што Феникс имаа хаоси од тренер ), низата околности со повредата на Џинобили ги донесе тука . . . онака, само за декор .

Ке се надоврзам на Перфекто, повеќе ме плаши тоа што Лејкерси по втор/трет пат се победуваат самите во плеј-офот, прво со Јута првата гости, па после дојде првата со Рокетс дома, и сега овој 4ти нивни дуел.
Денес од една страна немаа играч со над 10 скока а Јао не играше, Коби постигна само 15 поени, Одом 2, а Брукс кој има просек од 14 поени у плејофов и скоро 12 во регуларен тек даде 30 . . . и за тоа слободно ви кажуем, гледајте реприза зашто ваква слика бар во оваа серија не гледате, што значи типувам на 4-2 за Лејкерси, како што беше и со Јута, кога бев убеден дека таква вечер ко на третиот меч од таа серија нема да имаат .

Де бе, Њу Орлеанс, Далас, тие ли се репер за силината на еден NBA тим, не би рекол, не за друго, Њу Орлеанс се скалила подоле од она што беа лани, не можев да ги препознаам цела сезона а Далас, им предвидував максимум плеј оф ( среќа што Феникс имаа хаоси од тренер ), низата околности со повредата на Џинобили ги донесе тука . . . онака, само за декор .

4 тренери за 2 години.Мора да му се даде место и време на тренерот да создаде врска со играчите, да види како ќе реагират на неговите тактики и мислења. Тоа што е поважно е играчите треба да го запознаат тренерот и да научат да му веруваат , за да му дозволува играчот на тренерот да го тренира.

Не го бива. Не се криви тренерите. Крив е генералниот менаџер. Стив Кер треба да се врати на коментирањето, барем и да греши нема толку да боли.

АУУУУ,каква утакмица,Дејвис звер.
2-2 сепак по се изгледа Бостон ќе игра у финале на исток:)
Ова ми се свиѓа...

АУУУУ,каква утакмица,Дејвис звер.
2-2 сепак по се изгледа Бостон ќе игра у финале на исток:)
Ова ми се свиѓа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom