NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа е среќа 2 пати му испаѓа топката од раце и ја фаќа и погоди на крај:toe:
Да ама за тебе е тоа-тоа.Не и за мене.Сега е 3-0 и нема никакви шанси.Да беше 2-1 , и следната да ја победеше Далас 2-2 ќе имаше Далас некакви шанси ,а сега?:(:(:(

Да ама за тебе е тоа-тоа.Не и за мене.Сега е 3-0 и нема никакви шанси.Да беше 2-1 , и следната да ја победеше Далас 2-2 ќе имаше Далас некакви шанси ,а сега?:(:(:(
Братче исто е ситуација и кај нас во Бостон наредната пак најверојатно изгубена и 3:1:toe:

Ентони звер нема шо. На секудна до крај каква тројка само уѕспеа да погоди, ама сепак Новицки иако даде 33 коша он е крив за поразов, шо мораше да пуца така имаше време можеше да подаде.

абе пак ќе нема пренос вечерва на Lakers-Rockets???преку такво ми се да ги глеам тие Бостон не ги можам као шо и тие неможат без Гарнет хаха
ебаго преносите

Оштетен е Далас, и од НБА признаа.

Пред да шутне Ентони, имаше фаул над него кој мораше да биде досуден. Судијата не свирна, а овој погоди.
Видеото тука.

Оштетен е Далас, и од НБА признаа.

Пред да шутне Ентони, имаше фаул над него кој мораше да биде досуден. Судијата не свирна, а овој погоди.
Видеото тука.
A да утнеше, Денвер ке беа оштетените :), ништо страшно, и на дуелот Чикаго - Бостон мислам имаше една ваква идентична ситуација . . . во никој случај не смее да се обвинуваат судиите за поразот на Далас .

Каква штета Јао нема да игра до крај на сезона поради повреда:lut:

Los Angeles-Cleveland Финале!

Los Angeles Lakers Won the Finals!

Game Over...please insert coin to continue...

Штета за Јао. Единствениот Рокетс што го сакав :)

Los Angeles-Cleveland Финале!

Los Angeles Lakers Won the Finals!

Game Over...please insert coin to continue...

Тебе баба ванѓа фамилија да не ти ???:toe:

Леброн е сила значи, Black Hawk Down part III :pos2:

Ќе има пренос Лејкерс на некоја сеа?

ќе дават босон орландо на обн у1 саатот, за другите не знам

Што е со Лејкерс бе?
:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom