NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Тие што фаќаат ОБН, ке имаат можност да го гледаат мечот Бостон - Чикаго од 1 часот по полноќ, сега на телетекстот проверив . . . :vozbud:
А за Алфа поим неам, изгледа Орландо - Филаделфија, иако им беше најавен дуелот Портланд - Хјустон .

Ах фаќав ОБН, ама ни ја исклучија, а баш сакав да ги гледам Бостон. Кој ќе ги бара сега по нетов.

НБА Плеј-оф на Алфа ТВ
Среда 29.04.2009 04:00 ч. Портланд - Хјустон
Натпревар 6 Сабота 02.05.2009 01:30 ч.
Конференциско полуфинале Натпревар 1 Среда 06.05.2009 01:30 ч.
Конференциско полуфинале Натпревар 2 Сабота 09.05.2009 01:30 ч.
од кај го најде ова, во програмската шема им стои - нба натпревар во 01:30

Интересен натпревар претстои на обн. Се надевам дека повторно можи Чикаго да направи некое изненадување, шо ќе биди многу тешко. Знај некој нешто за Гордон, читав дека можно е да не игра, имал заработено некоја повреда.

значи алфа многу ме изнервираа, прво кажаа дека во пренос ќе оди натпреварот што се игра во 4 сабајле (портланд-хјустон), а сега гледам на нивнава страна, преносот почнува од 01:30, значи орландо-филаделфија. Баш се израдував дека портланд ќе си го гледам на тв, сега изгледа на интернет ќе мора да се бара :nerv::nerv:

Ќе си го гледаш уште другар, ќе ја даваат Портланд со Хјустон...има филм моментално на Алфа. Значи останува Портланд во 4:00.

Kako финале да гледам у пм, убаво кажа Хајнрих на полувремето, we are fighting for our lifes, буквално таков е мечот а и воопшто, оваа серија . 47-44 на полувремето за Чикаго, Хајнриг и Салмонс одлични, Ноа стандард под кошевите, кај Бостон Ален сега за сега разочарува али типично за него, очекувам да блесне во второто полувреме . . . Се надевам истото ке биде за нијанса поефикасно и дека ке се продолжи со борбеноста карактеристична за двата тима, во тоа не се сомневам .

Престои уште драма во овој двобој.Во секој момент ќе стартува второто полувреме.Реков и предходно Чикаго да го имаа овој тим од стартот верувам дека ќе беа барем на местото на Атланта во регуларниот дел

Ќе си го гледаш уште другар, ќе ја даваат Портланд со Хјустон...има филм моментално на Алфа. Значи останува Портланд во 4:00.
добро е, а на сајтот на алфа на едно место пишува нба во еден ипол, на друго место нба во четри, стварно се измешани

Ајмо младичи уште малку, само Рондо да се сочува до крајот и после меч топка во Јунајтед Центар :vozbud:

ДА МУ ЈА ЕБМ ЖЕНАТА ТОГАШ НА МОЈОТ ИНТЕРНЕТ ПРОВАЈДЕР
гледам на истиот линк ама срање е квалитетот сецка. тоест заебава интернетот 100% - треба да имам 2Мб брзина

Ајде последната минута ке се гледа како така
стримот е лош, јас имам 6МБ брзина и мене ми сецка

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom