NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aко има некој буден, нека гледа шо се случува после лоша утакмица на Коби... 14/17, 34 коша, 7 минути од 3/4. :vozbud:

Има будни од типот како мене, ама мене ми е чудно кај се другите будни, што пишуваат кога Лејкерс губи, и колку мизерни биле и колку мизерно шуткале, а кога Лејкерс победува ги нема никаде и ништо не пишуваат. Е тоа ми е чудно.

Ајде бе пати се знаеш си видел само резултати и сега се знаеш Јута ќе губи како не ќе губи ќе ги згази повеќе од 20 разлика наредната,а за Далас и Сан Антонио знам дека ќе биде неизвесно до крај сега може и Сан Антонио да победи ништо чудно,а Бостон мислам дека веќе си ја заврши работата.

Добар прогнозер си Акси , само што промаши 30 поени разлика. Не е многу. Не...

Има будни од типот како мене, ама мене ми е чудно кај се другите будни, што пишуваат кога Лејкерс губи, и колку мизерни биле и колку мизерно шуткале, а кога Лејкерс победува ги нема никаде и ништо не пишуваат. Е тоа ми е чудно.
Ногу нормално се очекуваше такво нешто.Неможе два натпревара по ред Коби да биде слаб.Сакав да пишувам за партијата на Коби бидејќи статистиката ми е омилен елемент ама си викам да ве оставам вие да се пофалите и онака оваа година ретко имавте прилика да си ги фалите капитенот па уште и јас да ви ја земам :smir:

Нема многу што да го фалиме ние, противничките играчи и тренери го фалат.

Еве Џери Слоун тренер во НБА повеќе од 20 години, си кажа поштено :

"Who said that we stoped Kobe Bryant? He can only stop himself, in my 20 years of coaching i have never felt that we really stoped Kobe"

Ногу нормално се очекуваше такво нешто.Неможе два натпревара по ред Коби да биде слаб.Сакав да пишувам за партијата на Коби бидејќи статистиката ми е омилен елемент ама си викам да ве оставам вие да се пофалите и онака оваа година ретко имавте прилика да си ги фалите капитенот па уште и јас да ви ја земам :smir:

Хаха. Хаха. Толку.

P.S Еве кој сака торент од четвртиот натпревар помеѓу Јута и ЛА.

http://bt.davka.info/torrents/benny....Los.Angeles.Lakers-DSR-WS-x264-Benny.torrent

Не се чудесни 38 поени на Коби, туку начинот на кој ги постигнуваше и си поигруваше со противничките играчи.

Нема многу што да го фалиме ние, противничките играчи и тренери го фалат.

Еве Џери Слоун тренер во НБА повеќе од 20 години, си кажа поштено :

"Who said that we stoped Kobe Bryant? He can only stop himself, in my 20 years of coaching i have never felt that we really stoped Kobe"

Хаха. Хаха. Толку.

P.S Еве кој сака торент од четвртиот натпревар помеѓу Јута и ЛА.

http://bt.davka.info/torrents/benny....Los.Angeles.Lakers-DSR-WS-x264-Benny.torrent

Не се чудесни 38 поени на Коби, туку начинот на кој ги постигнуваше и си поигруваше со противничките играчи.
Тој се надоврзува на изјавата од пред три дена кога новинарот му рече како успеавте да го соприте Коби.Сега вели КОЈ РЕЧЕ ДЕКА ГО СОПРЕВМЕ КОБИ?САМО ТОЈ МОЖЕ САМ ДА СЕ СОПРЕ...
Ногу нормално.Ѕвездите од негов калибар кога имаат ден не ги стопира ни Свети Петар

Тој се надоврзува на изјавата од пред три дена кога новинарот му рече како успеавте да го соприте Коби.Сега вели КОЈ РЕЧЕ ДЕКА ГО СОПРЕВМЕ КОБИ?САМО ТОЈ МОЖЕ САМ ДА СЕ СОПРЕ...
Ногу нормално.Ѕвездите од негов калибар кога имаат ден не ги стопира ни Свети Петар

Ова не е еден ден, не се два дена или два месеци.

"in my 20 years of coaching i have never felt that we really stoped Kobe"

Ова не е еден ден, не се два дена или два месеци.

"in my 20 years of coaching i have never felt that we really stoped Kobe"

Океј е.Тоа е помалку ласкање и бегање од неговата реалност.Демек не изгубила Јута од ЛАЛ него од Коби.Да си превиме реално муабет не беше Коби запрен предходниот натпревар?Ако тоа не беше запирање тогаш незнам шо очекува Слоун да запре од него.Можеби да го блокира да не оди?

Океј е.Тоа е помалку ласкање и бегање од неговата реалност.Демек не изгубила Јута од ЛАЛ него од Коби.Да си превиме реално муабет не беше Коби запрен предходниот натпревар?Ако тоа не беше запирање тогаш незнам шо очекува Слоун да запре од него.Можеби да го блокира да не оди?

Прашај го Бруер и Мајлс, тие си знаат најдобро, за бегање од реалноста и слично.

Ај дајте некое линкче за кливленд

Вечерва кои играат, во колку саатот и на која телевизија? :)

Го имаме првиот полуфиналист на Истокот во името на Кливленд Кавалирс...
КАВС:ПИСТОНС 99:78 чисти како солза 4:0
ЛеБрон 36 поени,13 скока,8 асистенции,две украдени и една блокада

За Бостон:Чикаго шо да се каже драма не видена,две продолженија.Со неверојатните тројки најпрво на Реј Ален за прво продолженије и уште почудесната тројка на Бен Гордон за второто продолжение.На крај Хепи енд за Чикако и серијата е 2:2.Интересно е да се види дали Булси имаат сили да го победат шампионот на гости

Леле ќе се убијам еј, касно ми текна да ги пуштам Бостон да ги гледам кога пуштив имаше уште две секунди од второто продолжение. Во секој случај како шо тргнала работава ќе оди таа серија во седми натпревар, мене така ми мириса. А и честитки за Кливленд првата екипа што ја помина првата фаза од плејофот.

Кои играат вечер? Ќе даваат на Алфа?:nesum:

Играат веќе Филаделфија - Орландо, и покасно играат Портланд - Хјустон. За жал, ништо на алфа до среда, во 4 ќе даваат Портланд - Хјустон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom