NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да....

Имајте предвид дека за 2 минути гледање трошите 10 Мб download... (сега мерев ( :( ) Ми се гледа надпреварот и мене максимално ама... чекај да пресметам четири четвртини по.. колку беа 15 минути...
4 пута 15 = (дигитронот вика) 60 пута 5Мб = (дигитрон исто) хммм ами и не е кој знае колку 300Мб

Ке му дадам и 600 ако треба :)
КЕ гледам. Фала на линкот :) Одам да зимам за грицкање нешто :)

ЗОШТО НЕ ЈА ДАВААТ ЧИКАГО-БОСТОН? КОЈ ЗНАЕ ЛИНК НЕКА КАЖУВА ПЛС

п.с. најдов се извинувам...

Абе зашто ја сменија ќикаго - бостон со друга уткамица? Абе што се понашаат овие?

ne be ja davaat boston
otvori na stranata i baraj nadolu po linkovite

ili probaj so ovoj link
http://www.atdhe.net/6528/watch-boston-vs-chicago

Ок фала, али таму каде што гледав ја сменија после тај маутот. Рондо од лани е доста напреднат како плеј тоа можам да забележам од претходната и оваа утакмица. А Дејвис оваа уткамица нигде го нема за разлика од прошлата.

Рондо праве проблеми дефинитивно.
Пффф... Пирс изјавил дека Коби не бил најдобар играч во лигата туку тој :)

Не бива многу се јаки бостон... И тоа без Гарнет се...

Ауу добра утакмица Јута со Лејкерс.Во фото финиш победи Јута со 86:88 со кош на Дерон Вилијамс на 2 секунди до крајот.Коби имаше шанса со тројка да ги тушира домаќините но промаши.Мечот го одбележа Карлос Бузер со 23 поени и 22 скока.Кај ЛАЛ слаба партија на Коби со 18 поени и со мизерни 5/24 од поле или 20,8 %

Бостон им удри едно газење на Чикаго на гостниски терен и докажа дека имаат далеку поквалитетен тим од Чикаго уште Гарнет да беше тука не знам што ќе беше ама тоа е нема среќа.

Рондо праве проблеми дефинитивно.
Пффф... Пирс изјавил дека Коби не бил најдобар играч во лигата туку тој :)

Не бива многу се јаки бостон... И тоа без Гарнет се...
немој не се радуј...

следни натпревари на алфа

петок/сабота - 02:00 - филаделфија-орландо
вторник/среда - 04:00 - портланд-хјустон

Наредниот натпревар Јута го губи 100%.Гледам Далас се разигра во плеј офот.Честитки до сите навивачи на Бостон пружија феноменална игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom