NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
добро му текна на некој скоро на пола стигнаа, а ќе биде лошо ако е само една неделно.
let's go blazers let's go

Од вечерва па се до крајот на сезоната, ТВ Алфа ќе има ексклузивно право за Македонија да емитува директни преноси од најквалитетната кошаркарска лига во светот, НБА лигата.

Гледачите ќе имаат задоволство да уживаат во 24 преноси од регуларниот дел на сезоната кои ќе се емитуваат секој петок, а од трети март ќе одат по два пати неделно во вторник и во петок.

Исто така ќе пренесуваме најмалмку 18, а најмногу 24 натпревари од плеј-офот и целата финална серија.

Покрај овие мечеви во периодот од 13-ти до 15-ти февруари ќе имате можност да го гледате Ол-Стар викендот во Чикаго.

Од вечерва па се до крајот на сезоната, ТВ Алфа ќе има ексклузивно право за Македонија да емитува директни преноси од најквалитетната кошаркарска лига во светот, НБА лигата.

Гледачите ќе имаат задоволство да уживаат во 24 преноси од регуларниот дел на сезоната кои ќе се емитуваат секој петок, а од трети март ќе одат по два пати неделно во вторник и во петок.

Исто така ќе пренесуваме најмалмку 18, а најмногу 24 натпревари од плеј-офот и целата финална серија.

Покрај овие мечеви во периодот од 13-ти до 15-ти февруари ќе имате можност да го гледате Ол-Стар викендот во Чикаго.

Мислиш Феникс, а не Чикаго :)

daj boze ili ljubomir ili karakas da komentiraat drugite gola voda se za komentiranje

Не бе,каракаш знае многу работи ,супер е ,но не и за коментатор..
Треба да имаш познавање ама треба да имаш и глас ,треба да имаш искуство да си бил на лице место ,да знаеш многу луге и сл..
Се ова Љубомир го има.. така да ке видиме вечер...

Ах и Дејан Лекик е добар коментатор ,не е лош..посебно он Евролига беше добар,после тоа и НБА почна да коментира .

Абе Дејан Лекиќ беше овој што коментираше, така? Добра утакмица како за почеток, а што ми е најмило Лејкерс изгубија. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

[zEUs];2008397 напиша:
НЕ ми се веруе, годинава Лејкер са незапирливи и имаат најдобар скор до сега.

Лол не. Бостон се најдобри со најдобар скор. Тотално заслужено. Тимот е машина.

Абе Дејан Лекиќ беше овој што коментираше, така? Добра утакмица како за почеток, а што ми е најмило Лејкерс изгубија. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Не беше Дејан Лекик.. како што прочитав Перо Момирoвски,од кај ли ми е познат типот.. да не беше на радио нешо ..:toe:

Како и да е Лејкерс го примија.. а ги играв 2ка и тоа на гендикеп да тепаат над 5 али јебига..

Ама затоа Нетс изиграа страшна утакмица која ја глеав како и скоро сите досега.. и ги згазија Далас и му приредија интересен дочек на Кид..

Вечер Нетс-Хит, идеме со бек то бек победи..:helou:

Чикаго 72-10

Бтв,моментално даваат пренос Лејкерс - Орландо на ОБН

Браво за Коби, звер е човекот нема што... како пуца 3ки :icon_lol:

Go Lakers...

300px-la_lakers_logosvg.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom