NBA 2008/09

• Креатор на темата Креатор на темата marcus
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Аууу каква завршница. Да погодеше Коби последната тројка крваво ќе беше, али за жал .....

Аууу каква завршница. Да погодеше Коби последната тројка крваво ќе беше, али за жал .....

Исто вчера исто денес. Но не ја окривувам среќата, туку цел тим на Лејкерс, со исклучок на Коби и Фиш. Хаха а Бајнам бараше 80 Милиони за новиот договор ..каде бе...прво се скока потоа се вика оп.

Исто вчера исто денес. Но не ја окривувам среќата, туку цел тим на Лејкерс, со исклучок на Коби и Фиш. Хаха а Бајнам бараше 80 Милиони за новиот договор ..каде бе...прво се скока потоа се вика оп.

Бајнам е еден од најперспективните млади играчи на негова позиција, али што е многу многу е

Супер утакмица мило ми е што изгубија лејкерс:baeh:

Бајнам е еден од најперспективните млади играчи на негова позиција, али што е многу многу е

Ако го гледаше натпреварот, кажи ми го уделот на Бајнам? Не ми треба Бајнам да ја покаже својата перспектива и својот талент против Оклахома или Мемфис,ќе го ставам Мим,Мбенга и Пауел и пак ќе ги победам нив ...ми треба Бајнам сега против Орландо...за 3-4 дена против Бостон. А што направи Бајнам...изигра 4-5 минути од вкупно 48 минути...5-6 лични и на клупа ги редеше крпите за играчите. Јебига.

Браво за Коби, звер е човекот нема што... како пуца 3ки :icon_lol:

Јак е нема шо има невиден шут, ама не му чини што не игра ич тимски, па и затоа го изгубија вчерашниот натпревар...

Синоќа Фишер беше тој што шутираше за Лејкерси да останат во игра ако добро пратевте во последната четвртина постигна неколку значајни поени..Имаше 3 тројки и шут од поле 9-16..Коби имаше помалку од 50% реализација од поле..

Boston - New York 124:105 (Rondo 26p, 6s, 5a / Richardson 29p)
Oklahoma City - Cleveland 91:102 (Durant 26p, Westbrook 24p, 11a, 6s / James 31p, 7a)
Washington - Dallas 86:97 (Jamison 22p, 8s / Nowitzki 23p, 9s)
Atlanta - Detroit 85:78 (Bibby 27p, 5a / Stuckey 20p, 9s)

Хехе старо клипче ама ме изнасмеа повторно хаха мора да го гледате!!!

вчера гледав прво полувреме Мемфис-Лос Ангелес,гледам тепале ЛА ама прво полувреме О.Ј Мејо како играше ццц мноогу јако,не знам кој пик е ама звер е дечкото и има големи шанси да биде онака ептен јак играч

вчера гледав прво полувреме Мемфис-Лос Ангелес,гледам тепале ЛА ама прво полувреме О.Ј Мејо како играше ццц мноогу јако,не знам кој пик е ама звер е дечкото и има големи шанси да биде онака ептен јак играч

Трет пик е на драфтот Мејо, ништо чудно шо играл убаво, веќе е јак играч :)

dada ama jas prv pat go gledav,mnogu jaka trojka mu sibna na kobi!
Deckoto e za respekt

auuu vecer e glavnoto. repriza na finaleto lakers-boston vo 11 na alfa
ne smee da se propusti ova

јако јако вечер и Феникс-Сан Антонио,Њу Орлеанс-Орландо:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom