NBA сезона 2009/2010

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Дечки вечер нешто на сМРТ ке има пренос или ке бараме по нетов?

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Член од
26 јануари 2009
Мислења
87
Поени од реакции
4
Знам си наоѓам и на livescorehunter.com има добри стримови ама крај на месец е тенок со лимит да не ми прекине ке се отрујам
Meне ми е отиден на моја несреќа..така да ништо од NBA вечерва..:)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
.

--- надополнето ---

Куќата под хипотека и право во кладилница штом си толку сигурен.

хехе нели гледаш како се распаѓаат феникс? не куќа сите пари од банка што постојат во мкд би ги ставил вечер на лејекрс и мкд таак ќе ја извадиме од криза :wink:

Член од
16 јули 2007
Мислења
2.165
Поени од реакции
134
Ау ау Коби е машина. Ги избудали со трите тројки по ред :eek:lee:

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.558
Поени од реакции
2.521
не го гледав натпреваров, сега го видов конечниов резултат. Го извадивме гзот а ? :icon_lol:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
офф мори мајко дојде ред налошиот наш шутер да не спаси со кош во последната секунда!!! Рон Артест ду ју белив дет?!
добра игра имавме цело време ама на крајот ја расипаа работата и на 3 сек до крајот израмнија на 101-101, аводевме со цели 18 во трета четвртина некаде до кај 5 минута...
како и да е ајде одиме мотивирани повеќе да ги зајдеме сонцата сред аризона :vozbud:

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
UTRE GAME 6 od 2:30 vo TD GARDEN naj dobrite navivaci vo NBA,BOSTON-ORLANDO!!!

LAKERS-PHOENIX 103-101 i vodstvo za LAKERS od 3:2 vo serijata.
Sto da kazam edna STRASNA UTAKMICA posebno da ja pofalam odbranata
na SUNS,edna super dobra odbrana,od nivna strana ili naj dobra vo celata
serija,GASOL isto vaka gi resi OKLAHOMA,a sto da kazam za ARTEST,
kos od mrtov agol,po srekna ekipa od LAKERS nema,sekoja im cest,bravoo.

P

PewDiePie

Гостин
Лејкерс се да ви Е. говна среќни

Гледам за денес Бостон-1.60 за 1 епа како што викаше Тодор покоен се што имаш и куќа и нива,ставај на 1 :tv:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Како го извадија гзот значи овие среќковциве:nerv:.Ова за малку ќе беше нивниот крај,но се додека постои теоретска шанса треба да играат.Се надевам вечерва на неизвесност во Бостон.На двата натпревара ми се гледа седми натпревар.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Лејкерс се да ви Е. говна среќни

Гледам за денес Бостон-1.60 за 1 епа како што викаше Тодор покоен се што имаш и куќа и нива,ставај на 1 :tv:
Како го извадија гзот значи овие среќковциве:nerv:.Ова за малку ќе беше нивниот крај,но се додека постои теоретска шанса треба да играат.Се надевам вечерва на неизвесност во Бостон.На двата натпревара ми се гледа седми натпревар.
Ajде плачензи малку :)

Член од
30 март 2009
Мислења
251
Поени од реакции
20
Значи каков крај... и на него не му се веруваше дека погоди
понекогаш е потребно само среќа да имаш, ништо друго

Ќе биде многу интересно ако и за двата финалисти се одиграат 7 натпревари

Едвај чекам

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Гледав прво полувреме само, во кое Лејкерс го контролираа резултатот и играта. Во второ полувреме гледам имале и 18 поени плус, но за малку ќе имаше продолженија по кои се ќе беше можно.

Артест на крај ја спаси работата и се извади за тоа што ќе беше еден од главните виновници за евентуалните продолженија. На 50 - на секунди до крајот имаше чист шут за 3 поени, го промаши, Одом по офанзивниот скок му ја врати топката и овој наместо да почека цел напад уште еднаш шутна за 3 и повторно промаши, а потоа и Ричардсон погоди 3ка на 9 секунди до крај.

Кај Феникс овој пат Стадемаер не беше на нивото од претходните 2 натпревари, но затоа Неш беше незадржлив, а и Фрај проработе последниве натпревари.

Кај Лејкерс стандард Коби на ниво, Гасол исто така, Фишер со добар учинок и Одом од клупата меѓу клучните играчи.

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Ке ја даваат вечер бостон-орландо?

Kajgana Shop

На врв Bottom