NBA сезона 2009/2010

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
За Бостон сум но она што го прикажува Кралот (дефинитивно заслужува таков надимак) е неверојатно, човекот не е здрав, незнам ама ми се чини дека на почетокот имаше 6 од 7 од поле, буквално сам ги згази Бостон, се на се потполно заслужена победа на Кливленд, вакви серии ми се гледаат, неизвесност до крај, се ми се чини дека ќе оди до 7 меча серијава, се надевам дека sвездиве ќе се свестат за наредниот меч :) па да покажат нешто, ова вечерва не личеше на ништо од нивна страна, лоша вечер у пм, првин Партизан ми загуби сега и Бостон, дали приметивте каков старт имаше Фрај врз Хил, не е нормален у пм, вакви типови треба да се казнат засекогаш, среќа што се добро се заврши за момчето.

Феникс има нов наследник на Неш, момчето од Словенија Горан Драгич со 25 поена во второ полувреме сам го уништи Сан Антонио (извонреден шут, дриблинг, влез) ќе прерасне во фантастичен плеј, секоја чест, скоро и да не промаши во последнава четвртина, Феникс со една нога е веќе во финале :wink:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ќе даваат ли вечер L.A.Lakers VS Utah Jazz на МТВ или некоја од BOOM TV? :)

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Само за инфо, Драгич беше трампан од Тау Керамика во Сан Антонио Спарс во 2008. Сан Антонио му го даде гага на Феникс без ни да го тестира.

Епа поздрав.

P.S Еве подетално:

Phoenix Suns have traded No. 48 Malik Hairston, their 2009 second round draft choice and cash considerations to the San Antonio Spurs for the Spurs second round pick, Goran Dragic, the 45th selection in the 2008 NBA Draft.
Dragic is a point guard from Slovenia.

Ф

Фил Ајви

Гостин

:tv:

гледав само прво полувреме сега ми е криво што го испуштив шоуто на Драгиќ

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Феникс значи 99,99% влезе во финалето на Западот(односно полуфинале)а Кливленд ја врати предноста на домашниот терен повторно.Каква само партија на Кралот:aplauz::zver::cuc:.Ај в недела е екстра терминот,ќе има повторно шоу.

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
GAME 3 ATLANTA-ORLANDO da gori ATL,i posle toa UTAH-LAKERS se vraka KIRILENKO,Drama.

BOSTON-CLEVELAND kako go nadmina LeBron problemot so laktot na rakata,ili
BEYONCE go motivirase zaedno so JAY-Z najdobar drugar na LeBron,:),voz cist
21 poen vo 1 cetvrtina e playoffs rekord vo karirata negova,28 na poluvreme a
na kraj zavrsi so 38 poena,8 skoka i 7 asistencii,licno za mene naj dosadna utakmica cto sum gledal,BOSTON doma vo playoffs naj golem poraz vo istorijata
na timot,vodat so 2-1,da se zaboravi porazot i utre da se izigra za 2-2 fino.
SAN ANTONIO-PHOENIX vodea i so 18 razlika SPURS,mislev i vaa dosadna kosarka naprotiv go vrati GENTRY timot go motivirase,poleka se vratija blagodarenie na J.RICHARDSON koj so 21 poen,najveke pidonese za vrakanje i
odlicen G.HILL 18 klucni poena,4 cetvrtina mi napravi naj golem keif hahaha,vaka
se pravi dobar igrac GORAN DRAGIC e noviot STEVE NASH,bravo profesore kako
si go pravi kako nego kolku mek eleganten sut, vlez,sut za 3 ka seto toa na mladiot DRAGIC go primenuva,0 prvo plovreme,3 cetvrtina samo 3 za vo 4 ctevrtina 23 komada ili
26 na kraj i vodstvo od 3-0 nikoj vo NBA ne se vratil ili (88-0),moze POPOVICH
so GEORGE HILL ke se vrati :) omileniot igrac na POPOVICH koj kako stigne go
mava go otepaaa koj i da go cuva,37 minuti za zvezdava,1 od 7 sut od pole,
na DRAGIC mu bea potrebni samo 17 minuti,cela sezona cto mu ja davaa
GENTRY,sekoj minuta si ja koristi so DUSA ja igra,cela sezona posteno si go zamenuva proofeserot NASH,muabetot mi e ne mu trebaat 40 minuti kako HILL

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.864
Поени од реакции
6.902
Бравоооооо Феникс! не верував дека вака може да одиграат против Спарс на нивни терен. Само така да продолжат. Неш заслужува пред пензија да игра барем во конференциско финале. А Драгиќ :cuc:

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Кажете некојнстрим вечер јута да ја гледам.И во колку сатот играт?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Кажете некојнстрим вечер јута да ја гледам.И во колку сатот играт?
Во 2,за стрим..ке се најде до после.=)

Орландо си гази +19 поени имаат на полувреме,очајни 33 поени Атланта.=)
Публиката разочарана.

Член од
3 август 2009
Мислења
178
Поени од реакции
2
Во 2,за стрим..ке се најде до после.=)

Орландо си гази +19 поени имаат на полувреме,очајни 33 поени Атланта.=)
Публиката разочарана.
Се ближи 2 можи линк сега?:smir:

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Драгич звер :vozbud: Иначе Неш ке се пензионира а ? :(

Kajgana Shop

На врв Bottom