HULK
Black & White Fighter
- Член од
- 12 август 2008
- Мислења
- 1.897
- Поени од реакции
- 1.212
За Бостон сум но она што го прикажува Кралот (дефинитивно заслужува таков надимак) е неверојатно, човекот не е здрав, незнам ама ми се чини дека на почетокот имаше 6 од 7 од поле, буквално сам ги згази Бостон, се на се потполно заслужена победа на Кливленд, вакви серии ми се гледаат, неизвесност до крај, се ми се чини дека ќе оди до 7 меча серијава, се надевам дека sвездиве ќе се свестат за наредниот меч па да покажат нешто, ова вечерва не личеше на ништо од нивна страна, лоша вечер у пм, првин Партизан ми загуби сега и Бостон, дали приметивте каков старт имаше Фрај врз Хил, не е нормален у пм, вакви типови треба да се казнат засекогаш, среќа што се добро се заврши за момчето.
Феникс има нов наследник на Неш, момчето од Словенија Горан Драгич со 25 поена во второ полувреме сам го уништи Сан Антонио (извонреден шут, дриблинг, влез) ќе прерасне во фантастичен плеј, секоја чест, скоро и да не промаши во последнава четвртина, Феникс со една нога е веќе во финале :wink:
Феникс има нов наследник на Неш, момчето од Словенија Горан Драгич со 25 поена во второ полувреме сам го уништи Сан Антонио (извонреден шут, дриблинг, влез) ќе прерасне во фантастичен плеј, секоја чест, скоро и да не промаши во последнава четвртина, Феникс со една нога е веќе во финале :wink: