NBA сезона 2009/2010

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
И јас мислам дека е подобро да мењаат и да гледаме различни екипи(со оглед на тоа што даваат само Петок и Недела:nesvest:) нема љутиш во Недела ќе ги гледаме Кавс и Селтикс:helou:
И мене ми е криво што Јута играат во Сабота па нема да ги даваат ама барем еднаш ги дадоа,ваљда ќе се потрефи пак во Петок или Недела:toe:

Член од
5 декември 2007
Мислења
428
Поени од реакции
5
moze li nekoj da mi go objasni ovoj fenomen na sMRT !!!
davaat utakmica koja e od 3 ipol(koja NIKOJ nema da ja gleda) ,a i spored mnogu vistinski poznavaci na kosarkata ke bide kade kade poneinteresen natprevar !!!
znaci ova go ima samo kaj nas,PROSTA MASA !!!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.413
Поени од реакции
2.546
Супер,јас сум навивач на Сан Антонио,мора да гледаме :vozbud:

Ф

Фил Ајви

Гостин
кои дегени не ми се верува :tapp:

ќе бараме стримови ваљда ќе има квалитетни...

колку стресен натпревар беше Партизан - Олимпиакос уште ме држи... се надевам овој нема да биде, уште еден час неможам да чекам GO CAVS :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
sajte stream za boston - klivlend?

Ф

Фил Ајви

Гостин
каков почеток, кралот доминира со 21 поен, 8/10 од поле ЕБЕЊЕ! :vozbud: :vozbud: :vozbud::drk:

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
ovoj james ne e covek kako tolku pogaga? da ne ima skluceno dogovro so djavolot :helou:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: нека тера вака напукан е за минатиот натпревар :)

btw да не планираат до 200 да одат :vozbud:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Нека му каже некој на Џејмс,дека и други сакаат да играат.:tv:

А и овие „ѕвездиве“ треба да мрднат,а не да очекуваат Рондо сам да го победи Кливленд.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: нека тера вака напукан е за минатиот натпревар :)

prv pat ja gledam ovaa serija pomegu boston - klivlend ama gledam klivlend od lani se dosta pojaki so igraci taka ne slucajno koef. vo kladilnica z apobeda na klivlend bese 1.8 a na boston 1.95 tesko boston so vaka raspolozeni igraci, osven james i drugive pogaaat.

Ф

Фил Ајви

Гостин

:tv:

ДЕМОЛИРАЊЕ!

+ две блокади

оној Перкинс кое ѓубре е, напочетокот сакаше да го повреди Џејмс грубо му влезе во налет ама затоа попи блокада :)

има тука некои што го отпишаа Кливленд минатиот натпревар, сега знаaт дека гадно погрешиле, ни Чак Норис не ги спасува кога кралот подивља...

во недела очекувам победа, не овака убедлива но сепак победа...

ај сега се префрлуваме во Сан Антонио... :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.899
Поени од реакции
16.145
Кливленд убедлив на гостувањето кај Бостон со 124-95 и направи брејк во серијата подобар до 4...Леброн се исфура во првото полувреме со 28поени, а на крај мечот го заврши со скромни 38:):)

...сега во живо на мтв е мечот Сан Антонио-Феникс

Kajgana Shop

На врв Bottom