NBA сезона 2009/2010

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Добро де, барем Дерик му покажал на Рондо кој е кој :back:

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
CHARLOTTE-CHICAGO,DALLAS-SAN ANTONIO,i slag za kraj na sezonata UTAH-PHOENIX,bitni!!!

Ubavo kaza gi ubi ROSE i HINRICH ama zabi koj atlet e playmajker e ama
utakmica bravo i za BOSTON,samo da se zdravi,ako igraa dobro sega moj tim
e BOSTON,INDIANA po 4 pat nadvor od playoff,drugata sezona decki,zdravje.
PHOENIX-DENVER uste prvite 5 minuti bese 18-2 za SUNS,i cela utakmica gi
somlea ne se spustija DENVER,pod 15 do 20 razlika,ne se igra kosrka doma,
be DENVER,mora i nagosti ako pominat prvo kolo DENVER,e super a KARL se
vraka vo 2 kolo od playoff,nagosti ako prodolzat vaka,nisto ne pravat.
Sut na SUNS od pole 43-80 ili 53%,za 3 sut 14-24 ili 58%,obezbedija doma
prednost SUNS,vo prvo kolo za razigruvanjeto,KE BIDE PLAYOFF KLANICAAA.

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
CHICAGO - BOSTON 101-93, Rose 39, Hinrich 30, kako igra Rose me potseka na Jordan na vremeto, kakvo zabivanje imase, definitivno ke bide jak igrac, na utakmica sme od play-off se nadevam deka ke vlezat.
1 to go :) уште шарлот на патот до плеј-офот :)

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Баш така. Ако се земе предвид фактот дека оваа сезона ниту една наша телевизија не го пренесуваше регуларниот дел од сезоната, тогаш подобро е да гледаме по 2 меча од play-off на МТВ, отколку да трошиме нет и да гледаме на лош стрим. Инаку и јас сум за повеќе натпревари ама тоа е реалноста.

Околу коментаторите јас лично не очекувам некој со генијални познавања, меѓутоа се надевам дека нема да морам да го гледам натпреварот на mute. Значи би бил задоволен и со просечен коментатор (со оглед на тоа што повеќето кај нас се такви).

Како и да е ме радува фактот што после подолго време МТВ се реши да ги откупи правата за НБА. Не за друго ме потсеќа на времињата кога Љубомир Николовски коментираше и кога знаеја да дадат НБА маратон кој траеше цела ноќ.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.918
Поени од реакции
16.187
Како и да е ме радува фактот што после подолго време МТВ се реши да ги откупи правата за НБА. Не за друго ме потсеќа на времињата кога Љубомир Николовски коментираше и кога знаеја да дадат НБА маратон кој траеше цела ноќ.
Па не е по подолго време, туку после три години, повторно НБА има на МТВ:wink:

А мислам дека ова е добро 2 натпревари неделно, за некој што не сакаат да гледат на стримови по нет и премија е...и што е најбитно колку-толку ќе бидиме во тек со НБА Плеј оф-от....коментатори кај нас за НБА освен Љубомир и не гледам некој да е стручен за таа тематика, така да ќе ги слушаме Горан Милковски и Зоран Видевски:toe:.....други и во МТВ нема, колку и да сакаме, сите направија трансфер во другите телевизии

....и за МТВ како телевизија во распад веќе подолго време, ова е добар потег и се надевам дека се враќаат на старите патеки со откупувањето на НБА Плеј оф-от

п.с Чикако во плеј оф:pipi:

Член од
8 јануари 2009
Мислења
53
Поени од реакции
0
знам бе момци свесен сум ја све тоа дека мтв е во распад па дека ова може е враќање па дека е ова (со оглед на околностите) доволно арно ама...зарем не може некоја друга тв тука да се уклучи рецимо а1...остана без премиерлига би требало да има буџет, па со мтв да се надополнат исто ко што праат у америка или ете да не речете одма дека праам споредби мкд-уса:3: и грчка знам праеше така и др земји. А вака што?? гледам викате колку толку ке држиме контакт со плејофот ке го пратиме. пазете математика: у прво коло ке се играат по околу 20 утакмици неделно од кои гледаме ние 2 (првава недела 1) па зарем можете со тие 2 утакмици да пратите што се дешава??? и вака и така резултатите што ке ги каже коментаторот секојдневно ги гледате на нба.ком и тоа сосе highlights. и да го немав league passot повторно прва опција ке ми беа стримовите на интернет кои мора да се признае се подобри не е веке слаб квалитетот. Да завршам не би сакал да бидам погрешно сфатен дека цело врем критикувам само ми е криво што нема кој да се надополни на храбриот потег на мтв.

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
знам бе момци свесен сум ја све тоа дека мтв е во распад па дека ова може е враќање па дека е ова (со оглед на околностите) доволно арно ама...зарем не може некоја друга тв тука да се уклучи рецимо а1...остана без премиерлига би требало да има буџет, па со мтв да се надополнат исто ко што праат у америка или ете да не речете одма дека праам споредби мкд-уса:3: и грчка знам праеше така и др земји. А вака што?? гледам викате колку толку ке држиме контакт со плејофот ке го пратиме. пазете математика: у прво коло ке се играат по околу 20 утакмици неделно од кои гледаме ние 2 (првава недела 1) па зарем можете со тие 2 утакмици да пратите што се дешава??? и вака и така резултатите што ке ги каже коментаторот секојдневно ги гледате на нба.ком и тоа сосе highlights. и да го немав league passot повторно прва опција ке ми беа стримовите на интернет кои мора да се признае се подобри не е веке слаб квалитетот. Да завршам не би сакал да бидам погрешно сфатен дека цело врем критикувам само ми е криво што нема кој да се надополни на храбриот потег на мтв.
Дечко ај не ми се прави некој стручњак ако не ти се свиѓа мтв што ке пренесуваат гледај си на интернет. позз

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Добро се знае сега со кој натпревар ќе се скинат МТВ????

gunner_mkd

>МиСтЕр ТиПсТеР
Член од
12 септември 2009
Мислења
1.483
Поени од реакции
83
Добро се знае сега со кој натпревар ќе се скинат МТВ????
Не се зезај и ти ,мора малку дискреција не туку така се кажува со кого ќе се скинат :tv:

Член од
8 јануари 2009
Мислења
53
Поени од реакции
0
Дечко ај не ми се прави некој стручњак ако не ти се свиѓа мтв што ке пренесуваат гледај си на интернет. позз
дечко ај бе уживај си и полека малце. кој те пита тебе од нигде се избацуваш со глуп коментар. ја и ке си гледам на интернет и тоа на боље резолуција отколку ти на мтв. не се прај со сила глуп реков дека не критикувам не се праам туку кажувам како е.
и уште еднаш: дај не се прај со сила глуп.

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
By Man!!!

DA DA DA MIZERIJA AVTO KOS,NEMA TEKNA DA PISAM UBAVO TI TEKNA,
KATASTROFA E SEZONAVA,NIKAKVA POMOS,EDNA MI TEKNUVA VO TORONTO
IZIGRA I TOLKU,KE IMA BORBA SO WADE I MIAMI,SE NADEVAM 2 KOLO.

CHARLOTTE-CHICAGO zasluzeno za BULLS sekoja cest decki ima serija od 10
porazi po red,igra veruva i izdrzija,se vratija zdravi cel tim,cestitki za BULLS,
obezbedija playoff pred ocite na JORDAN,ROSE so 27 poena i NOAH so 21 poen.
DALLAS-SAN ANTONIO gostite bes DUNCAN i GINOBILI,pobeda na DALLAS i
2 na ZAPAD,Slager vo playoffot Prva runda "OoOoO MaMa"cto li ke bide serijava,auuu ubavini lelele,nejkum ni da zamislam cto ne ceka,nemam zborovi.
UTAH-PHOENIX samo cto zavrsi domakinite bes BOOZER ne e seriozno se vraka prvata utakmica isto i KIRILENKO,SUNS si obezbedija so pobedava 3 na
ZAPAD,bukvalno celo vreme gazenje,ne gi pustija ednocifreno NASH 11 asistencii,AMARE 20 poena,ne e normalen,koj igrac od CVER,milion posteri im
napravi sezonava,cudesija,nisto poveke,posle ALL STAROT 2 najdobar tim vo
NBA se SUNS 22-6,ORLANDO e prv posle ALL STAROT so 23-5.
KRAJ na SEZONATA,vo SABOTA zapocnuva playoffot a otvaraat:
CLEVELAND-CHICAGO,LeBron so ROSE,a vo NEDELA e LAKERS-OKLAHOMA.
KOJA SEZONA SEKOJ DEN NBA vo LIVE,propustiv samo vecerta za Nova Godina,
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 500 IZGLEDANI NBA UTAKMICI 500 LIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
CTO KOSARKI KE GLEDAME I JA NEZNAM,NBA I LOVE THIS GAME!!! NE NI ZAMISLUVAM!!!

дечко ај бе уживај си и полека малце. кој те пита тебе од нигде се избацуваш со глуп коментар. ја и ке си гледам на интернет и тоа на боље резолуција отколку ти на мтв. не се прај со сила глуп реков дека не критикувам не се праам туку кажувам како е.
и уште еднаш: дај не се прај со сила глуп.
DA GO PREPORACAM PO 100 ti PAT DREAMBOXOT,
AKO SAKATE DA GLEDATE NBA RAJ,ja MTV vo soba nemam,
oti ne odi na Satelit,ama FALA MU NA GOSPOD JA IMAM CELA EVROPA.
DA NE BIDAM DOSADEN ARNO VIKA DETETO,site DRZAVI vo EVROPA,
imaat po 2 do 3 televizi cto davaat,pa ke kazam moj sovet koj saka da gleda,
NBA,ne stedete pari,2 godini go imam a izgledav 1000 utakmici za 2 sezoni,
ili 500 sezonava so se playoffot,cudesija posleden pat pisuvam moja preporaka,eve gi 2 te za prvo kolo ISTOK i ZAPAD:
1.CLEVELAND 2.ORLANDO
8.CHICAGO 7.CHARLOTTE

3.ATLANTA 4.BOSTON
6.MILWAUKEE 5.MIAMI

1.L.A.LAKERS 2.DALLAS
8.OKLAHOMA 7.SAN ANTONIO

3.PHOENIX 4.DENVER
6.PORTLAND 5.UTAH

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.781
Поени од реакции
30.641
Добро е се паднавме со Џезерите. Кириленко е повреден и Бузер белким ќе ги добиеме.
Еве ја табелата

Kajgana Shop

На врв Bottom