NBA сезона 2009/2010

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Лос Анџелес Хејтерс:tv:

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
By Man!!!

Izgleda vo LOS ANGELES nema TEATER,pa side idat vo STAPLES CENTER,
mislejki deka e TEATER,a ne NBA FINALE,bitno da vije imate FACI a nie
sirotinjive vo BOSTON,nemame nisto tuku naj dobra publika koja ve uci
kako se saka tim so SRCE i naviva,ali se so vreme poleka,ke naucite.
NEMOZAM USTE DA SVATAM NEJKESE PULIKATA VASA GALENA I MAZENA,
DA NOSI ZOLTI MAICI,im znaci timot mnogu,ustvari im znaci kamerata de.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Toa nema nikakva vrska, LA ima i vo svetot najmnogu navivaci, da ne kazes deka i tie, i nie navivame za niv za da sme popularni haahahahahahahhaha

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Мајмуни не примаме во екипа :)
Затебе имам една недоумница па сакам да ја расчистам пошто неможам да спиам... Прво сакаш и величиш човек како Кантона што е легенда.Од тоа заклучувам дека си постар одмене пошто јас ги фатив последните утакмици на Кантона во Јунајтед.Значи од тоа следи дека имаш 20 +.Гледам дека добро го памтиш и фашизмот и расизмот и другарти Хитлер па ме замислуваш дека имаш 70 + години.По твоето понашање и постовите еден од еден побезсмисла и една реченица... Коби најдобар , ЛеБрон мајмун толку.Следува дека не би ти дал повеќе од 12... Три различни хипотези од моја страна кои немаат една допирна точка и приближен резултат... Настрана од сево ова и препокувања Коби вс ЛеБрон те молам помогни ми да ја расчистам загаткава

Член од
14 јануари 2008
Мислења
4.251
Поени од реакции
909
Класична патетика.
Коби ќе си go стави 5-тото прстенче на рака, а Гарнет ќе се радува на својата фантастична публика. И сите среќни и задоволни.

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
Toa nema nikakva vrska, LA ima i vo svetot najmnogu navivaci, da ne kazes deka i tie, i nie navivame za niv za da sme popularni haahahahahahahhaha
Za mene e ne svatlivo da odbie nekoj MAICA da nosi,a ide da gleda L.A. a za sto navivate vie neznam stvarno,problemot e toa sto,vie gledate L.A.L i KOBE,i tolku drugite 29 tima i igraci se e
kako sto vikas ti majmuni,posebno za LeBron,tolku bes pocituvacki strasna rabota.So eden zbor dali posle M.J. ili KOBE ili WADE...LeBron e CVER,sakal bil za tebe majmun ili ne,covekot e STRASEN,
igrac,ja licno go mrazam L.A. cel zivot ili posebno KOBE,nemam nikogas receno ni zbor za nego,baska nosam negova patika,AIR ZOOM 4,a tolku omraza,definitivno najdobra patika do sega sto sum nosel,
i baska sakam da ja kupam i vaa sega sto ja nosi 5,a tolku omraza,nema veza sakam da ti kazam,ne mora na sekoj zbor da potcenuva se osven L.A.ali pisuvaj nemam problem,ili tolku ja pratis NBA kako
globala ili samo tvoite galenicinja,ili tolku gledas ili ke izgledas 2 utakmici,i kazauvas koj e cto,nema veza UZIVAJ si so L.A. i MAMBA,ostatokot ne e biten,ali nema vecno da igrate FINALE,posle cto ke gledas.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Za mene e ne svatlivo da odbie nekoj MAICA da nosi,a ide da gleda L.A. a za sto navivate vie neznam stvarno,problemot e toa sto,vie gledate L.A.L i KOBE,i tolku drugite 29 tima i igraci se e
kako sto vikas ti majmuni,posebno za LeBron,tolku bes pocituvacki strasna rabota.So eden zbor dali posle M.J. ili KOBE ili WADE...LeBron e CVER,sakal bil za tebe majmun ili ne,covekot e STRASEN,
igrac,ja licno go mrazam L.A. cel zivot ili posebno KOBE,nemam nikogas receno ni zbor za nego,baska nosam negova patika,AIR ZOOM 4,a tolku omraza,definitivno najdobra patika do sega sto sum nosel,
i baska sakam da ja kupam i vaa sega sto ja nosi 5,a tolku omraza,nema veza sakam da ti kazam,ne mora na sekoj zbor da potcenuva se osven L.A.ali pisuvaj nemam problem,ili tolku ja pratis NBA kako
globala ili samo tvoite galenicinja,ili tolku gledas ili ke izgledas 2 utakmici,i kazauvas koj e cto,nema veza UZIVAJ si so L.A. i MAMBA,ostatokot ne e biten,ali nema vecno da igrate FINALE,posle cto ke gledas.
Тоа е бе брат закоравен фан.Ако има изгледано утакмица на која не игра Коби јас се мавам низ џам.Неможеме сите да сакаме ист човек но вакво неразбирање и закоравување не сум видел... Бил малечок и на хајлајтсите Коби го давале и толку друго не знае.Не само он 90 % од фановите на ЛАЛ секоја чест на исклучоците.Полека има и други 29 тима во кои играат страшни играчи.Не се само Коби и ЛеБрон

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
Класична патетика.
Коби ќе си go стави 5-тото прстенче на рака, а Гарнет ќе се радува на својата фантастична публика. И сите среќни и задовол
Opaaaaaaa eve uste eden LAL fan,ma da te potcetam deka e 1:0,i se igra na 4 dobieni utakmici,i deka ne e zavrseno FINALETO,cisto da znaes,a KOBE veke go stavi prstenceto,
na raka,ako so sreka neka mu e,ke se raduva KG na svojata publika,ne se sekiraj ti ic za toa,ili ke vika"BOSTON ALWAYS in my HEART" i toa da go rece posle DEMOLIRANJE ili 39 razlika.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Класична патетика.
Коби ќе си go стави 5-тото прстенче на рака, а Гарнет ќе се радува на својата фантастична публика. И сите среќни и задоволни.
Чекај бе другар, да не излезе како пред 2 години 39 разлика и да си одат како помочани дома...не летајте одма у облаци. Бостон послаб го неам гледано, ниту еден играч не одигра на ниво, ниту еден, а додека кај Лејкерси играа сите освен дрвото Одом. Е ќе видиме баш следната дали Гасол ќе достигне толку, колку ќе има Гарнет, колку Рондо и Ален. Од Брајант очекувам нормално стандардот 30че, ама другите...

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
Тоа е бе брат закоравен фан.Ако има изгледано утакмица на која не игра Коби јас се мавам низ џам.Неможеме сите да сакаме ист човек но вакво неразбирање и закоравување не сум видел... Бил малечок и на хајлајтсите Коби го давале и толку друго не знае.Не само он 90 % од фановите на ЛАЛ секоја чест на исклучоците.Полека има и други 29 тима во кои играат страшни играчи.Не се само Коби и ЛеБрон[
Tocno taka,POST na MESTO,cista VISTINA,samo aj da ne im vikam!!!

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
hehe abe kurnazi edni ne svativte deka ovoj erik e gay i toa golem gay hehe :)
napred zeleni pekarite se so vas! hehe :)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Тоа е бе брат закоравен фан.Ако има изгледано утакмица на која не игра Коби јас се мавам низ џам.Неможеме сите да сакаме ист човек но вакво неразбирање и закоравување не сум видел... Бил малечок и на хајлајтсите Коби го давале и толку друго не знае.Не само он 90 % од фановите на ЛАЛ секоја чест на исклучоците.Полека има и други 29 тима во кои играат страшни играчи.Не се само Коби и ЛеБрон
Се сложувам дека 90 посто од фановите се такви, и мене баш тоа ми беше смешно, а и од секогаш било така. Има луѓе што немаат благи вези од НБА, само колку да ги фати камерата. И иам приметено, правејќи муабет со другари или фанови на ЛА, дека обично ги величат нив, а сите други трева пасат. Како што кажа некој погоре, немој со потценување, има невероватни играчи во лигата и други одлични тимови. Не се само ЛА. Лани играа со босиот Орландо, да не беше повреден Гарнет, прашање ќе беше прстенот пак. А и да ве прашам колку години Коби не успеа да земе титула од заминувањето на Шек? Дури од што беше разочаран се појавија гласини и дека ќе си оди од ЛА, цело време бараше да му донесат подобри играчи, па ајде Гасол итн...

Kajgana Shop

На врв Bottom