NBA сезона 2009/2010

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Уште да му ја земеше Робинсон на Гасол ќе имаше смеење...

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
леле го видовте ли робинсон :pos2: па каде е ова џуџе за вакво финале не дораснат пред мало да игра, не ова орландо.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Бостон играат како изгубени, ама Лејкерс неможат да се одлепат. Ајде на полувреме да отидеме со двоцифрена предност:)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Е што им фали толку..

што им фали? све им фали, немаат шут, дрва се, рондо дрво губи топки го лепат, не организира напад пирс не погодува, ален не погодува, вечер бостон се најслаби.

Н

'Никола'

Гостин
Иако навивам за Бостон, и јас се чудам како не успеаја да се одлепат Лејкерс до сега. Ова не е препознатлива игра за Бостон. Но не се и тооолку очајни како некој што ги прави.

--- надополнето ---

И ете ги се одлепија.:(

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
сигурна победа вечерва на лејкерс

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Само да продолжи клупата овака, а и другите од првата петорка. Само да продолжат да играат сите заедно и да не чекаат само од Коби и Бостон ќе паднат како круши. Одлично прво полувреме за Лејкерси, беа подобри од Бостон ме чуди како порано не се одлепија. Ќе беше за малку двоцифрена предност да не го погодеше Рондо тоа на крај:)
Се на се супер прво полувреме, само така да се продолжи во второ и фино лепо да си поведеме со 1-0:)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
бостон дрвааа!!! :pos2:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Засега му одржавме лекција по модерна кошарка на бостон, очекувам рутинирано да се заврши работата, а дури потоа ќе се радуваме на победа :)

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Бостон што игра очајно игра но вакво судење не сум видел и на нашиве терени, толку грешки направија судиите човек за глава да се фати, нека рече после некој дека популарниот ќелавко не свири за Лејкерс, го памтам уште од дуелите на Сан Антонио со ЛАЛ, срамота :tapp:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Бостон што игра очајно игра но вакво судење не сум видел и на нашиве терени, толку грешки направија судиите човек за глава да се фати, нека рече после некој дека популарниот ќелавко не свири за Лејкерс, го памтам уште од дуелите на Сан Антонио со ЛАЛ, срамота :tapp:
Ајде не драматизирај, и за Бостон досуди неколку сомнителни фаули така да мислам дека е квит!

Еве и сега фаул суди против Одом, срамота:tapp:

--- надополнето ---

Честито победа на навивачита на ЛА со песната...........

а и до леприконите од бостон......

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Ајде не драматизирај, и за Бостон досуди неколку сомнителни фаули така да мислам дека е квит!

Еве и сега фаул суди против Одом, срамота:tapp:

--- надополнето ---

Честито победа на навивачита на ЛА со песната...........

а и до леприконите од бостон......

Прцул уживај никој не драматизира, него ти си опседнат со ЛАЛ па трескаш безвезе, далеку од тоа дека ЛАЛ незаслужено победил, подобри беа во секој сегмент од играта и затоа победија, зборот ми беше разгледај малце на youtube какви само работи има свирнато во својата кариера како "судија" келавкото (последно што памтам е Феникс-Портланд и фамозниот фаул на Кемби врз Неш:pos2:) и се ќе ти стане јасно, значи не реков дека ЛАЛ не заслужи но имаше многу судиски грешки, ако гледаме така што велиш за со Одом фаулот ќе бидат 10 спрема 1 за ЛАЛ пошто јас не видов банана на Коби врс Тони Ален туку класично мавање по рака :wink:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.701
Поени од реакции
34.238
Супер беа Бостон на почеток. Имаше баланс, се држеа. Имаше игра.
Него, и мене ме нервираа киксовите на судијата. Come on..
Честитки до Лејкерс, сепак заслужено. Честитки и до Коби за серијата.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Честитки од мене до фановите на Лејкерси... па со среќа и во понатамошниот тек па да стигне Лејкерси до нова титула !

Kajgana Shop

На врв Bottom