По повредата на Кевин Мартин, Еванс е зверка. Максимално си ја користи минутажата и довербата на тренерот. Со Милвоки имаше 24 поени и постигна кош за победа. Штета шо се прееба Грифин на последната пре-сезонска утакмица ќе биде поинтересно доколку игра и првиот пик на драфтот.Оваа сезона јаки испаднаа руки играчите. Џенингс, Еванс, Флин, Харден, Лосон, Кури и секако уште не е заиграл Грифин.Dali e mozno i dali nekoj ja gledase cudoto,
za vaa sezona barem za mene,Chicago-Sacramento.
Vodese celo vreme Chicago,pred krajot na 3 cetvrtina,
vodea so duri 35 razlika,a pocetokot na 4 ja zapocna,
so 24,a mladiot tim na Sacramento,uspea da se vrati,
blagodarenie na Ime Udoka so 17po. i koj drug ako ne rookito,
Tyreke Evans so 23 poena,kako da im se fanaa na
Chicago i race i noze,greski, fauli vo napadi,cekori,sut 0%,
i samo ocekuvav da se smalue razlika,i na kraj a cto,
drugo ako ne pobeda za Sacramento od 102-98,
do denes od 120na utakmici cto samo jas gi imam izgledano,
vaa utakmica ja stavam za beleg na sezonata ili No.1.
Јас ја гледав и тоа во живо, и мала исправка, 35 разлика водеа некаде на почетокот на третата четвртина, а 24 разлика беше на полувреме.Инаку натпревар за долго паметењеDali e mozno i dali nekoj ja gledase cudoto,
za vaa sezona barem za mene,Chicago-Sacramento.
Vodese celo vreme Chicago,pred krajot na 3 cetvrtina,
vodea so duri 35 razlika,a pocetokot na 4 ja zapocna,
so 24,a mladiot tim na Sacramento,uspea da se vrati,
blagodarenie na Ime Udoka so 17po. i koj drug ako ne rookito,
Tyreke Evans so 23 poena,kako da im se fanaa na
Chicago i race i noze,greski, fauli vo napadi,cekori,sut 0%,
i samo ocekuvav da se smalue razlika,i na kraj a cto,
drugo ako ne pobeda za Sacramento od 102-98,
do denes od 120na utakmici cto samo jas gi imam izgledano,
vaa utakmica ja stavam za beleg na sezonata ili No.1.
и јас според мене мислам дека ЛА се моментално најдобриот тим,не поради тоа што сум нивни фан туку поради тоа што Коби Брајант е ѕверка и најдобар играч во НБА...Joк.
Коби има 4 прстени, а МЏ 6 ... И мене ЛА ми се топ фаворити за титула заедно со Орландо и Бостон. Ако се е во ред и нема посериозни повреди очекувам титулата да отиде кај една од триве екипи иако плејофот носи доста изненадувањa
утре играат, денес no games... :helou:Ајде луѓе давајте линк за Кливленд Лејкерс :smir:
Знам дека не беше вчера ама со време да си побарам :wink: Зашто прошлиот пат побарав касно и никој ништо не дадеутре играат, денес no games... :helou:
и барај на оваа страница ги имаш скоро сите натпревари било фудбал,било баскет,тенис...
atdhe.net
На нашиве тешко, а за сателитскиве барај некаде мора да имаКе даваат на некоја телевизја?
Da de taka bese,koga gledam nikogas ne gledam edna tuku,Јас ја гледав и тоа во живо, и мала исправка, 35 разлика водеа некаде на почетокот на третата четвртина, а 24 разлика беше на полувреме.Инаку натпревар за долго паметење
http://www.nba.com/games/20091221/SACCHI/gameinfo.html