NBA сезона 2009/2010

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
...за кои најзаслужен беше Шекил О`Нил.
ХАХАХА Браво другар.Не сакав воа да го пишам за да не ја тупам сеуште.Коби виде дека не е главна ѕвезда и буквално го избрка Шек од ЛАЛ за тој да биде главен.Ја расипа секоја атмосфера во соблекувална па и Џексон си замина.Епилогот ЛАЛ беа 11 ти на Западот.Виде дека не бива цело лето плачки се молеше да биде трејдуван се молеше.Ако вие сите сте фанови на ЛАЛ тоа никогаш нема да му го заборавите.Вие сте фанови на Коби и затоа тоа е веќе заборавено.Кој е фан на ЛАЛ никогаш нема да дознаеме пошто Коби ќе си ја заврши кариерата во ЛАЛ.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
ХАХАХА Браво другар.Не сакав воа да го пишам за да не ја тупам сеуште.Коби виде дека не е главна ѕвезда и буквално го избрка Шек од ЛАЛ за тој да биде главен.Ја расипа секоја атмосфера во соблекувална па и Џексон си замина.Епилогот ЛАЛ беа 11 ти на Западот.Виде дека не бива цело лето плачки се молеше да биде трејдуван се молеше.Ако вие сите сте фанови на ЛАЛ тоа никогаш нема да му го заборавите.Вие сте фанови на Коби и затоа тоа е веќе заборавено.Кој е фан на ЛАЛ никогаш нема да дознаеме пошто Коби ќе си ја заврши кариерата во ЛАЛ.
Кој си пак ти да кажиш.....
Јас Лејкерси ѓи запратив поради дуото Брајант-О'нил.....кој тогаш беа темелот на екипата.Една целина,која беше неделлива,а кога играа еден без друг , еднпоставно немаа смисла.Од кога се разделија,јас пак навивав за лејкерси,но продолжив да го пратам Шек.И кога освои титула со Мајами,ми беше мило.
Но да кажеш дека 3 титули со ред беа заслуга само на О'Нил,стварно е дрско и без смислено.Барај на Ју-тјуб,барај во архиви на МТВ кога даваа НБА,барај каде сакаш,ќе видиш дека О'нил без Брајант беше само една карпа која на себе можеше да носи 3 играчи,да дава по натпревар 25 поени....и ништо повеќе!!!
п.с.Ти Атанасе си фан на КЛивленд..или на ЛЏ?

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Баш н ESPN дискутираа за Леброн и Коби.:))
Леброн можеби физички е многу помоќен од Коби,ама ја нема таа мудрост и смиреност што ја има д блек мамба.
Коби може комотно на секој натпревар да дава плус 30 поени.Ама тој игра за тимот,не гледа статисктика.=)
Коби знае кога да форсира,знае кога да го скрши резултатот,знае како се добиваат важни утакмици.Леброн е аматер во тоа.Кога ќе го научи тоа ЛЏ,тогаш нека се става на кантар со Брајант.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Се согласувам со Лоџикс ма да и колку да не го сакам Брајант и Лејкерси ради тоа што на нефер начин го испаднаја Сакраменто во финалето на западот 2002.А за тие споредбите што ги правите (Коби кога играл со Шек,па кога играл без Шек како поминувале Лејкерси,па Џејмс како успеал сам да стигне до финале) се стварно бесмислени и се понашате како 4ри годишњаци.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Кој си пак ти да кажиш.....
Јас Лејкерси ѓи запратив поради дуото Брајант-О'нил.....кој тогаш беа темелот на екипата.Една целина,која беше неделлива,а кога играа еден без друг , еднпоставно немаа смисла.Од кога се разделија,јас пак навивав за лејкерси,но продолжив да го пратам Шек.И кога освои титула со Мајами,ми беше мило.
Но да кажеш дека 3 титули со ред беа заслуга само на О'Нил,стварно е дрско и без смислено.Барај на Ју-тјуб,барај во архиви на МТВ кога даваа НБА,барај каде сакаш,ќе видиш дека О'нил без Брајант беше само една карпа која на себе можеше да носи 3 играчи,да дава по натпревар 25 поени....и ништо повеќе!!!
п.с.Ти Атанасе си фан на КЛивленд..или на ЛЏ?
Не заборавај дека Шек има титула и без Коби...Се на се пак на истото доаѓаме дека еден човек сам до титула неможе

Не мора никој да ми објаснува кој е Коби Брајант.Убаво знам и тоа го потенцирам во секој мој пост.Со епитети легенда и слични на него.Никогаш не сум рекол ЛеБрон и никој друг...Меѓутоа да се појаве некој и да рече Коби е најдобар сите други се тиња односно МАЈМУНИ епа морам да реагирам.

Не е тајна другар сто пати имам кажано фан сум на ЛеБрон.Ги пратам сите тимови...Да се правам како некој тука дека пратам НБА од 5 годинки не.Покрај татко ми гледав од поодамна но на 6-7 год мислев дека Џордан може да ја прелета цела зграда.Толку ми сечело тогаш и затоа неможам да кажам дека пратам од пред 10 години.Активно по весници и по сајдови сум прател статистики и утакмици што давале на ТВ.А вака по стримови активно секоја вечер гледам еве 3 години.Одтогаш па наваки станав зависен од утакмици на ЛеБрон и така ќе биде и во иднина макар играл за КАВС,НИКС,БУЛС или други некои.Моја желба е да остане во КАВС па и јас како вас кои навивате за Коби да можам цел живот да си навивам за еден тим :smir:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
И луѓе дај бе не го тупите више аман -темава е Плејоф 2010 а не Џејмс или Коби.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Аха епа по ова се гледа како размислувате, да не беше Шекил - Коби немаше да има 3 титули. А зошто не си го поставите истото прашање со сменати улоги? Или така ви одговара?

Премногу незрелост тука.

П.С Бас од Џексон побара да земе 7 милиони помалку наредната година. Многу лош потег на Докторот.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Аха епа по ова се гледа како размислувате, да не беше Шекил - Коби немаше да има 3 титули. А зошто не си го поставите истото прашање со сменати улоги? Или така ви одговара?

Премногу незрелост тука.

П.С Бас од Џексон побара да земе 7 милиони помалку наредната година. Многу лош потег на Докторот.
Ама па затоа како била овој а зборил ќерка му?Или не беше на овој ќерка му

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Ама па затоа како била овој а зборил ќерка му?Или не беше на овој ќерка му
Да ќерка му на Џери Бас,Џини Бас е во многу долга врска со Џексон. Еве неколку слики од неа...

Еве кој сака да ја види фото сесијата на Џини Бас за Плејбој ---> http://www.hogrockcafe.com/jeanie_buss.htm

П.С Еве го газдата на Лејкерс, еден од најголемите швалери во Калифорнија.

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
Да ќерка му на Џери Бас,Џини Бас е во многу долга врска со Џексон. Еве неколку слики од неа...

Еве кој сака да ја види фото сесијата на Џини Бас за Плејбој ---> http://www.hogrockcafe.com/jeanie_buss.htm

П.С Еве го газдата на Лејкерс, еден од најголемите швалери во Калифорнија.

Voa e toa vistinskoto,rine devojcinja toa e toa,a voj pa kerkamu auuu koja povrzanost,L.A.moloim za postov,dali e voa THE REAL NBA,a L.A.krefko fino?:).

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Е оки штом те бендиса постот, еве и уште неколку слики, да разбиеме монотонија до утре во Бостон ! Ветувам овие се последни :)

Девојката од десно ќе ја женам :)

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Типичен пример како жените се лепат на пари : )

... ако некој мислеше поинаку . . .

Kajgana Shop

На врв Bottom