- Член од
- 14 ноември 2008
- Мислења
- 3.418
- Поени од реакции
- 856
вака ќе треба пак да го прими од PierceА баш сакав да одат Кливленд понатаму, за Коби да му го отвори гзенцето на ЛеБрон
вака ќе треба пак да го прими од PierceА баш сакав да одат Кливленд понатаму, за Коби да му го отвори гзенцето на ЛеБрон
е сега не се исти работите како лани, па така не очекувај реприза... сега тука е Винсенити!!Шо убаво го кажа ова, Коби е вистинскиот крал нормално.
А на Бостон со среќа во финалето на истокот иако сметам дека ќе загубат, Орландо и Лејкерс сепак ги имаат најкомплетните состави и заслужуваат финале, не дека треба да се потцени и Феникс ама верувам во реприза на минатогодишното финале и тиа реприза во потполност, пак со победа на ЛАЛ
абе има разлика од НБА и фудбалот, Бостон пред да го направат овој тим беа на дното на лигата, исто такви тимови беа и Кливленд и Орландо, еве сега тоа ќе се случи и со Њу Јорк, ќе купат некоја ѕверка и другата година ќе имаат одличен состав... еве и во фудбалот Сити и Челзи ти се исти примери...Абе ен сфаќате дека кливленд нема традицаија во кошпарка, џабе јаки играчи ако клубот е мал. тоа ти е исто кога некој мал клуб сакаш да го направиш шампион.
Незнам како можеш да го споредуваш Бостон со Кливленд или Орландо, точно дека Бостон немаше јак тим пред да дојдат Гарнет и Ален но да споредуваш Џин со мравка малце глупо е нели, и во поглед на титули и на тим, а тоа дека Орландо ќе го мине лесно Бостон баш ќе видиме, ќе биде нешто слично како со Кливленд ако не и подобро :wink:абе има разлика од НБА и фудбалот, Бостон пред да го направат овој тим беа на дното на лигата, исто такви тимови беа и Кливленд и Орландо, еве сега тоа ќе се случи и со Њу Јорк, ќе купат некоја ѕверка и другата година ќе имаат одличен состав... еве и во фудбалот Сити и Челзи ти се исти примери...
абе има разлика од НБА и фудбалот, Бостон пред да го направат овој тим беа на дното на лигата, исто такви тимови беа и Кливленд и Орландо, еве сега тоа ќе се случи и со Њу Јорк, ќе купат некоја ѕверка и другата година ќе имаат одличен состав... еве и во фудбалот Сити и Челзи ти се исти примери...
Те пратам од синоќа дркаш нешто.Незнам дали памтиш но колку за поцетување...Кога истиот тој што го спомна имаше тиња тим не успеа ни да го доведе до плејофф(11 место на Запад) затоа не дрнкајте.Коби е легенда и ми е криво поради такви како вас да го мешам во гомна но да ми објаснуваш дека во моментов Коби е подобар од Леброн е залудно и неоснованоИ јас сакав ама така повеќе ќе го болеше лебронче, многу ќе плачеше, а може и ќе му влијаеше на понатамошната кариера
НБА форматот е напрвен токму да ја спречи оваа појава.Ограничувањето на селарито и правото на прв пик на најслабопласираниот јасно укажува дека еден тим неможе вечно да биде на дното.Кливленд годинава донесе имиња во никој случај квалитетни играчи.Кога сега некое 12 год дете што првпат следи НБА кога ќе го виде Шек ќе рече што бе овој појма нема Хауард е најјак.А ние убаво знаеме кој беше Шек и кој е сега.Џејмсон играч со реноме кој очигледно на свои 34 години останал само на иметоАбе ен сфаќате дека кливленд нема традицаија во кошпарка, џабе јаки играчи ако клубот е мал. тоа ти е исто кога некој мал клуб сакаш да го направиш шампион.
Те пратам од синоќа дркаш нешто.Незнам дали памтиш но колку за поцетување...Кога истиот тој што го спомна имаше тиња тим не успеа ни да го доведе до плејофф(11 место на Запад) затоа не дрнкајте.Коби е легенда и ми е криво поради такви како вас да го мешам во гомна но да ми објаснуваш дека во моментов Коби е подобар од Леброн е залудно и неосновано
--- надополнето ---
НБА форматот е напрвен токму да ја спречи оваа појава.Ограничувањето на селарито и правото на прв пик на најслабопласираниот јасно укажува дека еден тим неможе вечно да биде на дното.Кливленд годинава донесе имиња во никој случај квалитетни играчи.Кога сега некое 12 год дете што првпат следи НБА кога ќе го виде Шек ќе рече што бе овој појма нема Хауард е најјак.А ние убаво знаеме кој беше Шек и кој е сега.Џејмсон играч со реноме кој очигледно на свои 34 години останал само на името
ама како што гледаш сега така не функционира НБА лигата, еве ако оваа година Орландо стане шампион твојата теза паѓа во вода...Алоо 17 титули има Бостон? Колку има кливленд?
Значи џабе јаки играчи кога тимот е мал, значи до тимот е не до играчите! Истиве играчи одкливленд да играат за лејкерси ќе земат титула
јас незнам на тебе што ти е муабетот, не правиме споредби во титули или џин со мравка.... кога Бостон беа на дното пред неколку години сите тимови за Бостон изгледаа џинови, еве сега Њу Јорк е мравката во твојот муабет, но другата година тие ќе имаат многу многу силен тим... така сега функционира НБА лигата.... муабетот беше почнат од тоа што Зоте кажа дека Бостон е тим со традиција и дека мал тим без традиција не можел да дојде до шампионски прстен без разлика кои играчи играат во него, што јас кажав дека не е точно!!!Незнам како можеш да го споредуваш Бостон со Кливленд или Орландо, точно дека Бостон немаше јак тим пред да дојдат Гарнет и Ален но да споредуваш Џин со мравка малце глупо е нели, и во поглед на титули и на тим, а тоа дека Орландо ќе го мине лесно Бостон баш ќе видиме, ќе биде нешто слично како со Кливленд ако не и подобро :wink:
Па пак истито муабет го правиме сите.И фанови на Орландо, на Спарс, на Мавс, на Кавс...Само вие од ЛАЛ неможете да сваните некои работи.Кој ги носел тие играчи ја незнам.Имињата му се страшни делата ги видовме синоќа.Џејмисон го немав гледано баш ти тогаш ми рече дека е страшен играч синоќа кој гледаше виде.Шекил е 38 години.Што да се прави.Верував на тие имиња но се остана на имиња...Аф пак истиот муабет од лани, пак Леброн правел се ама имал лоши играчи покрај него. Лани со Орландо, дежа ву сега со Бостон.
абе има разлика од НБА и фудбалот, Бостон пред да го направат овој тим беа на дното на лигата, исто такви тимови беа и Кливленд и Орландо, еве сега тоа ќе се случи и со Њу Јорк, ќе купат некоја ѕверка и другата година ќе имаат одличен состав... еве и во фудбалот Сити и Челзи ти се исти примери...