Да треба читав дека три години тренирал
самостојно без медиумски да биде опкрушен,дека бил спремен за повраток во " NBA ".Не ризикуваат ни самите " LAKERS " а очајнички им треба добар разигрувач и поентер,
" FISHER " како председател на " NBA " цело лето е истрошен,
од многу бројните состаночи а и 36 години влијаат на на него
на оваа маратонска скратена сезона." STEVE BLAKE " во напад никако да проработи или игра добра одбрана само,гласина имаше за замена "BLAKE" за " RAYMOND FELTON " од " PORTLAND,па проблеми со надминат селари
кап на " LAKERS" највероватно за да го израмнат договорот " LAKERS " ќе треба да го дадат и " JOSH MCROBERTS ".
" FELTON заработува сезонава 7.5 милона долара а " BLAKE "
4 милона, за тоа мора " JOSH " да биде уклучен во таа размена.Има премногу гласини околу цела лига тука е и можното распаѓање на " BIG 3 исто и RONDO " е вклучен, за
мене апсурдно,дого време се спомнува и занего размена,
закрепнаа малку со четири " W " , по ред вечер и те како добра за гледање со " HOUSTON " гостува во " TD GARDEN",a шлагерот е во " DALLAS со NEW YORK ".
" HOWARD и ORLANDO " веќе позната приказна лично ради дресот се молам да остане пошто ми даваа и 120 евра за него ќе ми биде криво што не го продадов...се на се ќе дознаеме до 15 март до завршување на преодниот рок.