"and featuring baron davis as the invisible ninja"Vol.2
И нормално вечер да не заборајте Лин против Рубио во 2
Е сеа најтежок распоред у лигава не баш, ама дека играат добро тоа да. Мада сеа ќе биде интересно како ќе се снајдат без Билапс. Дали ќе се иде по Смит или Фој ќе добива поише шанса. Плус треба да се одржува Пол што е можно поодморен за во плеј-оф.И покрај многуте повреди и најтешкиот распоред во лигата, Клиперси се втори на западот. Кимел и цела екипа на Лејкерси можат да го цицнат.
Г. Стејт, Спарси, Булс, Портланд, Хјустон, Милвоки, Портланд, Мајами, Лејкерс, Нетси, Јута, Далас, Волвс, Денвер, Оклахома, Јута, Денвер, Визардс, Орландо, Кливленд, Филаделфија.Е сеа најтежок распоред у лигава не баш, ама дека играат добро тоа да. Мада сеа ќе биде интересно како ќе се снајдат без Билапс. Дали ќе се иде по Смит или Фој ќе добива поише шанса. Плус треба да се одржува Пол што е можно поодморен за во плеј-оф.
Пошто екипата не му се пласира во плејоф ќе се врати за една недела.Да и Филаделфија имаше многу јаки 7 утакмици во серија. А кога може да дојде Смит? Коа завршува тоа гомното у Кина?
Баш ме интересира за кого навиваше пред Клиперси да бидат ова што се, односно пред КП3, пред Грифин, пред 2 сезони кога Клиперси беа една ПОДПРОСЕЧНА екипа од рангот на ШарлотИ покрај многуте повреди и најтешкиот распоред во лигата, Клиперси се втори на западот. Кимел и цела екипа на Лејкерси можат да го цицнат.
И да се врати мислам дека нема право да игра до март.J.R. Smith !!! We Just Saw A Man Fly
нека се врати веќе од таа кина
Добро прашањеБаш ме интересира за кого навиваше пред Клиперси да бидат ова што се, односно пред КП3, пред Грифин, пред 2 сезони кога Клиперси беа една ПОДПРОСЕЧНА екипа од рангот на Шарлот
Исто тука. Сеа за сеа си ја пратам за забава, неам некој омилен тим. Ги пратам сите ама иам некој што ептен ги хејтамДобро прашање
Не навивав за никој, бев фан на играчите и гледав колку за забава и сеедно ми беше кој ќе освои
Инаку не следам долго Нба, некаде од 2004 гледав по некоја утакмица на ОБН ко ќе даваја а од 2007 редовно следам
Сепак некако мора да почниш да навиваш за тим, еве причина за мене беше Грифин