NBA Сезона 2011/2012

Дали ке започне НБА лигата со натпревари?

• ДА! Ке се одиграат сите натпревари.

Гласови: 19 16,8%
  • НЕ! Нема да со одигра ниту еден натпревар.

Гласови: 24 21,2%
  • ДЕЛУМНО! Ке се играат помалку натпревари од предвидените 82 натпревари за секој тим.

Гласови: 70 61,9%

• Вкупно гласачи
    113

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
ако чувте на амаре брат му умрел.. а иначе за супер линтендо немам зборови..

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Епа мене искрено не ми се верва Лин пак да има ваква утакмица, оти игра на гости против Минесота, Рубио е досега веројатно најдобриот дефанзивен плеј што ќе го чува а и плус вчера имаше утакмица во Њу Јорк па нормално уморен ќе биди.

Ако изигра и сега добро и Њу Јорк да тепа, незнам... :вонзем:

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Лин имаше утакмица на кариерата. 38 поени против Лејкерс, секоја чест. И на минатите две средби против Вашингтон и Јута не беше лош. Против Вашингтон постигна 23 поени, а против Јута 28.
Којзнае можеби ќе продолжи со исто темпо.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
И покрај многуте повреди и најтешкиот распоред во лигата, Клиперси се втори на западот. Кимел и цела екипа на Лејкерси можат да го цицнат.

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
И покрај многуте повреди и најтешкиот распоред во лигата, Клиперси се втори на западот. Кимел и цела екипа на Лејкерси можат да го цицнат.
Е сеа најтежок распоред у лигава не баш, ама дека играат добро тоа да. Мада сеа ќе биде интересно како ќе се снајдат без Билапс. Дали ќе се иде по Смит или Фој ќе добива поише шанса. Плус треба да се одржува Пол што е можно поодморен за во плеј-оф.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Е сеа најтежок распоред у лигава не баш, ама дека играат добро тоа да. Мада сеа ќе биде интересно како ќе се снајдат без Билапс. Дали ќе се иде по Смит или Фој ќе добива поише шанса. Плус треба да се одржува Пол што е можно поодморен за во плеј-оф.
Г. Стејт, Спарси, Булс, Портланд, Хјустон, Милвоки, Портланд, Мајами, Лејкерс, Нетси, Јута, Далас, Волвс, Денвер, Оклахома, Јута, Денвер, Визардс, Орландо, Кливленд, Филаделфија.

Освен Г. Стејт, Нетси, Визардси и Кливленд сите другите се плејоф кандидати.

Ако не најтежок тогаш сигурно топ 3. И Спарси мислам имаа еден од потешките распореди.

И Смит веројатно со Клиперси ќе потпиши има поранешни соиграчи во Пол и Мартин а и плус Клиперси се претенденти за титула

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Да и Филаделфија имаше многу јаки 7 утакмици во серија. А кога може да дојде Смит? Коа завршува тоа гомното у Кина?

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Да и Филаделфија имаше многу јаки 7 утакмици во серија. А кога може да дојде Смит? Коа завршува тоа гомното у Кина?
Пошто екипата не му се пласира во плејоф ќе се врати за една недела.
Иначе по 40 поени секоја утакмица имаше и еден куп трипл-дабли, а и голем број глупости праеше

Голем талент е ама празна шупелката му е

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
J.R. Smith !!! We Just Saw A Man Fly :icon_lol::icon_lol:
нека се врати веќе од таа кина :)

L

Löwe

Гостин
Баш ме интересира за кого навиваше пред Клиперси да бидат ова што се, односно пред КП3, пред Грифин, пред 2 сезони кога Клиперси беа една ПОДПРОСЕЧНА екипа од рангот на Шарлот

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Баш ме интересира за кого навиваше пред Клиперси да бидат ова што се, односно пред КП3, пред Грифин, пред 2 сезони кога Клиперси беа една ПОДПРОСЕЧНА екипа од рангот на Шарлот
Добро прашање
Не навивав за никој, бев фан на играчите и гледав колку за забава и сеедно ми беше кој ќе освои
Инаку не следам долго Нба, некаде од 2004 гледав по некоја утакмица на ОБН ко ќе даваја а од 2007 редовно следам
Сепак некако мора да почниш да навиваш за тим, еве причина за мене беше Грифин

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Добро прашање
Не навивав за никој, бев фан на играчите и гледав колку за забава и сеедно ми беше кој ќе освои
Инаку не следам долго Нба, некаде од 2004 гледав по некоја утакмица на ОБН ко ќе даваја а од 2007 редовно следам
Сепак некако мора да почниш да навиваш за тим, еве причина за мене беше Грифин
Исто тука. Сеа за сеа си ја пратам за забава, неам некој омилен тим. Ги пратам сите ама иам некој што ептен ги хејтам:)

Kajgana Shop

На врв Bottom