NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
И еве ги Чикаго,водат за прв пат вечерва.
А и атмосферата...:vozbud::vozbud:

--- надополнето ---

Роуз-7 поени во последните 2 минути,плус асистенцијата за Корвер :)))))

Rose ѕвер... Дајте сеа за Мајами стрим некој.. :)

E заради ова се чека плејоф, каков натпревар, каков Роуз, каков почеток на плејоф, wow

Ахахаахах видете ги у Мајами сите у бели маички у публика леле многу е смешно :)

upm kako se pogodi vaka i majami i barca vo ist termin :tapp:
ќе ги глеаме 2те одеднаш :)

--- надополнето ---

дајте некое друго стримче ако има добро ова почна да сецка сега баш кога почна мајами..

Lele kakva atmosfera..bravo :)
Bravo i za Derrick Rose..covekov e stvarno fenomenalen.

--- надополнето ---

[video]http://www.nba.com/playoffs/2011/eastseries1/?ls=iref:nbahpt1[/video]

Bravo :) Korver iskina so trojkive.

btw - ako moze nekoj da mi kaze pesnata u pozadina kako se vika?

Нема да кажам цел бидејќи не сме ни на половина од мечот но ова до сега од Хауард е најдоброто што го имам досега видено од него.Ги разби Атланта.Што чувари се сменија но не го заприја...

Нема да кажам цел бидејќи не сме ни на половина од мечот но ова до сега од Хауард е најдоброто што го имам досега видено од него.Ги разби Атланта.Што чувари се сменија но не го заприја...

Ако играт вака Орландо, и 100 поени да дај пак ќе изгубат. Не знам јас Ван Ганди шо мисли, ама треба да му стани јасно на чоеко дека ако игра само преку Хауард, како вчера, ќе испаднат во прв круг. Истото се повторва од серијата со Бостон лани. Се форсира Хауард, а се кратат шутој на другите играчи. Јес, да годинава е многу подобрен Хауард, али пак, грешна стратегија апсолутно.

И редно е детево еднаш да научи да се контролира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom