NBA Сезона 2010/2011

Н

'Никола'

Гостин
И уште еднаш, ете ти го Вест. Заминав јас да спијам, дур не ми се тупнал Марли со некоја песна. Нека им е честито.

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Оклахома каква утакмица била мора да се бара торент негде

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Од 98 поени, 83 за биг трио ... Колку и да не им се допаѓа на некој тука и било каде, навистина добро играат.

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Триото стварно им се погоди :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.934
Поени од реакции
23.398
И уште еднаш, ете ти го Вест. Заминав јас да спијам, дур не ми се тупнал Марли со некоја песна. Нека им е честито.

Benvenuto a Miami !!! :)

Тврда утакмица, после промашуњета у последна четвртина знаев дека ќе ги изгубат продолженијата, немоеш да чекаш еден Делонте Вест да ти решава утакмица, утакмицава вчера ја изгуби Док и никој друг !

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Lele sto se desavalo nokeska u Memfis!!!
3 prodolzetoci,Westbrook 2 pati imal sut za pobeda ama niso,kako moze on da prevzema takva odgovornost a ne Durant,i na kraj pak u prodolzetokot ja resi Durant!!!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Голема победа за Мајами.Мораме да ги добиеме и во среда, мислам дека ќе има директен пренос на СпортКлуб :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Честитки за Мајами.
Не гледав, па не планирам да дискутирам:)
Бостон кога и да не ги гледам, мора да изгубат... се мислам дали вреди да ги гледам во Среда :)

Н

'Никола'

Гостин
Честитки за Мајами.
Не гледав, па не планирам да дискутирам:)
Бостон кога и да не ги гледам, мора да изгубат... се мислам дали вреди да ги гледам во Среда :)
Ако не ги гледаш, I'll hunt you down...

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
Па кој маратон беше воа,од 1 до 7:45 наутро,со вкупно 20 минути екстра време за игра,првите 5 минути беа во " TD GARDEN во BOSTON ",
а другите 3 продолженија или 15 минути беа во " FedExForum во MEMPHIS ",не беше ваа утакмица за луѓе со слабо срце,ја преживеав некако.
Која вонсериска утакмица,или цела вечер,од почеток беше вонсериска,а и во двете драми или инфракт утакмици славеа гостите,едноставно
ваа лига или " NBA " ,нема граници никакви,ама баш никакви,што ли ни престои за гледање нејќум ни да помислам,или утамица по утакмица.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кој најде торент за Оклахома од ноќеска нека пушта. Урнебес било тоа таму :):)
Честито до Мајами, скоро во финале се.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Кој најде торент за Оклахома од ноќеска нека пушта. Урнебес било тоа таму :):)
Честито до Мајами, скоро во финале се.
имат на замунда ако имаш акаунт -3.57 GB е.

Kajgana Shop

На врв Bottom