Навивачко Обединување. Послушајте патриоти..

• Креатор на темата Креатор на темата глагол
  • Време на започнување Време на започнување
Добро би било да има страница на фејсбук каде ќе се даваат идеи предлози и слично а за почеток официјалните профили од навивачките групи да пишат дека се приклучуваат и да ветат дека нема да ги навредуваат/напаѓаат своите браќа кои навиваат за друг клуб.

глеаш ко ќе си добар сите сеа че те лајкаат :D

heheeheheh abe dobar sum jas iako toa sto ne izlegoja na protest protiv pederite me nervira do dusa vo prilep nemame pederi eden znam samo ali dobro go iznastrakavme nego mozebi sea ima i zenska neznam mozi mu ima dojdeno pametot :D

heheeheheh abe dobar sum jas iako toa sto ne izlegoja na protest protiv pederite me nervira do dusa vo prilep nemame pederi eden znam samo ali dobro go iznastrakavme nego mozebi sea ima i zenska neznam mozi mu ima dojdeno pametot :D
Остај педерите е друга ствар , ова е нешто свето за сите без разлика од која група е иницијативата ...
Мора да престане себичноста и завидливоста кај сите до еден ;)

за поздрав е ова,но требаше порано вакво будење,но како што викаат старите,подобро некогаш отколку никогаш.
Се надевам секоја група ќе го поддржи ова и нема да испадне како протестот за убиените кај Смилковско езеро,само неколку групи да го поддржат протестот и да учествуваат во него.
По не знам кој пат се докажува дека навивачите се најголемите бранители и патриоти на Македонија !!!
Комити не обединуваат,обединуваат навивачите !

за поздрав е ова,но требаше порано вакво будење,но како што викаат старите,подобро некогаш отколку никогаш.
Се надевам секоја група ќе го поддржи ова и нема да испадне како протестот за убиените кај Смилковско езеро,само неколку групи да го поддржат протестот и да учествуваат во него.
По не знам кој пат се докажува дека навивачите се најголемите бранители и патриоти на Македонија !!!
Комити не обединуваат,обединуваат навивачите !

pa navivacite bile i ke bidat najgolemi braniteli se vide toa i vo 2001 kolku 4lenovi imase sto bea i sto ginea i sto gi predadoja za 200 000-300 000evra

Алал да им е на Комити.
Навивачите уште еднаш покажаа дека се единствените патриоти во Македонија!
Секоја чест!

Сигурен ли си дека навивачите не се под политичко влијание ?!

И дека оваа соопштение не е од нив порачана ?!

goran16ta Tomasino апелирајте таму и вие да се приклучите на акцијата, за Македонија се работи :)
Јас сум за независна Битола :D
Мајтапот на страна можам да кажам свој став за ова но за одлука на групата треба состанок за вакво нешто !Втора работа тешко дека вакво нешто е остварливо за жал оти како што реков треба прво секоја група да даде свој став потоа сите навивачки групи да имаат состанок па сите заедно да излезат со став итн...
Трета работа не ми е јасно дали се мисли за закопување на секирите само сега овие последни две кола или за секогаш или само за до крајот на првенството ?Ако е само за овие две кола оти нели само толку има до крајот во 1 МФЛ не гледам да се приклучваат сите оти нема да има никаков ефект многу малку време ако е само за да се извадат пароли и така ќе извадат скоро сите поголеми групии без да беше општението на комити Многу не јасни работи има во соопштението како тоа да не се скандира против другите навивачки групи ?Вистина дека е сведен ан минмум тоа посебно оваа сезона па не морало и тоа да се пише не знам не ми јасно кој на кого ќе му забрани да не скандира против другата група не мие сватливо како би изгледало на трибина кој може тоа да го спречи ?!Реков погоре ова е закаснето ако се мисли/однесува само за овие последни кола оти нели и така никој портив никого од групите не се сретнува меѓу себе се до 3 март кога играат Пелистер - вардар Предлогот за носење знамиња е добар да се практикува не самоо овај викенд туку на секој натпревар
Додека за паролата послушајте патриоти е добра но не верувам дека таа ќе биде кај нас на трибина оти во план беше друга и мислам дека е направена но не и битно според мене дали ќе биде истиот текст
Во очи ми паќа брзоплетоста на соопштението оти за ваква акција не мораше на нет да се излегва туку интерно можеше да се соработва и да се договараат акции и следни екори а не вака оти нели и така сите по главни членови меѓу себе имаат мобилни броеви исто на фб сите се приатели па можеше по координирано да се настапи а сега вака малку не сериозно демек еве ние излегвме сега подржете не за Македонија па псоле ќе се договараме што ќе правиме сепка да се разбереме предлогот за мене е добар но не е целосен и некординиран за да има поглем ефект или ефект како што треба ...;)

какво закопување секири бе,секири едни,замрзнување на ривалството на неодредено време,се додека не се средат некои работи.Еден куп такви случаи имало,има и ќе има во Европа,ама не,Македончето се знае од рагање !
--- надополнето: 30 ноември 2012 во 22:23 ---

не јади гомна ти,мрш.

Секоја политичка партија се плаши од навивачко обединување бидејќи тогаш ќе неможе да ја контролира масата. Раздели па владеј, во случајов ти си тој што e под политичко влијание. ULTRAS NO POLITICA - MAZEDONIEN ÜBER ALLES!

Имам размислувано за ова доста пати и им се имам чудено на навивачите кои сите без исклучоци се декларираат како патриоти,а ширење омраза помеѓу својот народ не е одлика на еден патриот.
Искрено би посакал и да функционира ова во пракса,редно време беше да ги согледаат грешките свои од минатото бидејќи има душман кои ја цепка полека,но сигурно нашата мала,сиромашна земја.
Доколку ова навивачко обединување функционира на ниво во пракса ќе го крене моралот помеѓу нив.

Само напред во овие тешки времиња за кои мнозинството од Макдонците не се свесни,доколку покажат единство навивачите ова е голем плус.

Раздели па владеј, секоја политичка партија се плаши од навивачко обединување бидејќи тогаш масата ќе неможе да ја контролира. Во случајов ти си тој што e под политичко влијание.
ULTRAS NO POLITICA.

Политичко влијание има кај голем дел од навивачките групи , тоа се гледа по многу нешта , дури и јавно.

Они можат да испорачат инциденти за нивни потреби , а можат да порачат и педантен однос од навивачите.

Ќе бидат причина овие влијаниа што нема да дозволат вистинско обединување.

Толку од мене , уживајте.

Политичко влијание има кај голем дел од навивачките групи , тоа се гледа по многу нешта , дури и јавно.

Они можат да испорачат инциденти за нивни потреби , а можат да порачат и педантен однос од навивачите.

Ќе бидат причина овие влијаниа што нема да дозволат вистинско обединување.

Толку од мене , уживајте.
За ова си во право,ќе дадам еден прост пример:Шверцерите,кои се повеќе би рекол политички платеници,за ширење верска и национална омраза кога ќе биде потребна,отколку навивачи.

Секоја чест за Комити и за Фемили Аеродром, united we stand, divided we fall !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom