GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.841
- Поени од реакции
- 11.874
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
БРАВО ЗА ИДЕЈАТА!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Точно.И тука се разлики од навивачки групи до ‘навивачки групи‘.Еден од овие на сликава остави лузна на лице на еден полицаец, па беше по некое чудо ослободен, нормално после закани.Друг еден сличен на него,јавно му беа ваѓани лисици од заменик министер на МВР, сигурно се сеќаваш...Политичко влијание има кај голем дел од навивачките групи , тоа се гледа по многу нешта , дури и јавно.
Они можат да испорачат инциденти за нивни потреби , а можат да порачат и педантен однос од навивачите.
Ќе бидат причина овие влијаниа што нема да дозволат вистинско обединување.
Толку од мене , уживајте.
другар , сигурен сум дека нема да има никаков политички фактор у обединувањето , после сите срања мислиш да подпаѓаме под нечие влијание ?
се знае ако државата не работи во наш интерес нека знаат дека ќе имаат разгневена толпа ( навивачи )
сигурен сум дека нема да подпаднемо под ничија провокација , сигурен сум , кога ако не сега ????
Ги избришале коментаритеNe sledite i na fb i sekadetoa e negov licen stav i nema nito strasno vo toa !
--- надополнето: 1 декември 2012 во 00:18 ---
ps.patem gledam sega nema takov komentar da ne ti se ima pricinato
--- надополнето: 1 декември 2012 во 00:20 ---
ama za toa ima iskoplesirani deca kako ovaj
Angel Kuzmanovski bitolski picki !!!
пред 4 минути · Ми се допаѓа · 1
Јас можам сда ти потврдам дека во последниве 3-4 години во Комити работат луѓе кои немаат допирна точка со партии, а и тие што имаат тоа си е нивно без да се меша во работата на групата.арно ама сакате да ми кажете дека зад сето ова нема некоја политичка заднина ???
Незнам за кај вас како е и што е,еве и јас к.. не ме боли за партија оти ни ме вработила партија па ни ми зависи работата од нив...Ама знам дека во навивачките групи има огромен број на членови кои директно или индиректно се зависни од партија и им зависи парчето леб од неа и многу е тешко да ја откачат а мал број од нив се направија и мали милионерчина.Зато сум сигурен дека и кај вас има сеуште такви.Јас можам сда ти потврдам дека во последниве 3-4 години во Комити работат луѓе кои немаат допирна точка со партии, а и тие што имаат тоа си е нивно без да се меша во работата на групата.
По нашите учества во протести можеш да видиш дали сме делеле став на некоја партија.
Само ние и ДХ излеговме како групи на протестот за убиените во Смилковци, додека воџите на другите Скопски групи имаа наредби да не излегуваат.
Не зборам за нивното членство, туку конкретно за оние кои им ги водат групите, затоа само поединци имаше од нив.
Вистина е, нема што да се крие тука, и дури и се знае дека повеќето навивачки групи имаат членови кои се припадници на ВМРО, а само ЦПБ и Кумани тежнеат накај СДСМ.Незнам за кај вас како е и што е,еве и јас к.. не ме боли за партија оти ни ме вработила партија па ни ми зависи работата од нив...Ама знам дека во навивачките групи има огромен број на членови кои директно или индиректно се зависни од партија и им зависи парчето леб од неа и многу е тешко да ја откачат а мал број од нив се направија и мали милионерчина.Зато сум сигурен дека и кај вас има сеуште такви.
п.с.Дискутирам во постот го тргнав мојот локал патритоизам![]()
heheeheheh abe dobar sum jas iako toa sto ne izlegoja na protest protiv pederite me nervira do dusa vo prilep nemame pederi eden znam samo ali dobro go iznastrakavme nego mozebi sea ima i zenska neznam mozi mu ima dojdeno pametot![]()