Навивачко Обединување. Послушајте патриоти..

• Креатор на темата Креатор на темата глагол
  • Време на започнување Време на започнување
Политичко влијание има кај голем дел од навивачките групи , тоа се гледа по многу нешта , дури и јавно.
Они можат да испорачат инциденти за нивни потреби , а можат да порачат и педантен однос од навивачите.
Ќе бидат причина овие влијаниа што нема да дозволат вистинско обединување.
Толку од мене , уживајте.
Точно.И тука се разлики од навивачки групи до ‘навивачки групи‘.Еден од овие на сликава остави лузна на лице на еден полицаец, па беше по некое чудо ослободен, нормално после закани.Друг еден сличен на него,јавно му беа ваѓани лисици од заменик министер на МВР, сигурно се сеќаваш...
lideri_i_bdi_se_ali_ahmeti_tak_1.jpg

Па поради таа причина, сега културно ти велам да не коментираш веќе и да не ја расипуваш темава.

Он-топик.Иницијатива на место.И немојте да терате локал патриотски инат сега.Сите сте Кумановци, Скопјани, Битолчани, Охриѓани, Кичевчани, Велешани...ама сите сте една нација и со исти проблеми.Meѓусебните ривалства нека продолжат паралелно во подфорумот Навивачки групи.

1. Комити - Скопје
2. Фемили - Скопје
3. Гемиџии - Велес
4. Ѓаоли - Кичево
5. Division Hanrievo - Скопје

Ако може модератор/админ нека ги стави во првиот почетен пост.. ако видите уште некој од навивачкиве да има официјално соопштение дека се приклучува на акцијава пишете. Инаку така се тргнува првен да се видат реакции и заинтересираност на навивачкиве групи по интернет па ако се огласат повеќето се надевам и ќе седнат на маса да се договорат подетално околу нивното делување што/како .. редно време беше (y)

другар , сигурен сум дека нема да има никаков политички фактор у обединувањето , после сите срања мислиш да подпаѓаме под нечие влијание ?
се знае ако државата не работи во наш интерес нека знаат дека ќе имаат разгневена толпа ( навивачи )
сигурен сум дека нема да подпаднемо под ничија провокација , сигурен сум , кога ако не сега ????

Сакам да прашам дали ти или еве и другите на форумот би влегле во војна, ако знаат дека ќе ја изгубат.

Има ли некој анализа направено, каква ситуација ни одговара на нас. Дали можеме да победиме , дали ќе изгубиме, па да седиме да трпиме или што е планот. Искрено мислам дека сите си гледаат за својот џеп. Пола се клањаа и на Љупчо па ете го кај отиде. Што ги знаеме и овие сега што се на власт, какви се.

Кај нас ништо не поминува без да се вмеша политика, биди сигурен. Не знам колку години имаш, колку си активен како член на комитили, али сите во врвот се под контрола на власт. Може ти не си, ама индиректно ќе работиш на нечија агенда.

Ne sledite i na fb i sekade :D toa e negov licen stav i nema nito strasno vo toa !
--- надополнето: 1 декември 2012 во 00:18 ---
ps.patem gledam sega nema takov komentar da ne ti se ima pricinato :D
--- надополнето: 1 декември 2012 во 00:20 ---
ama za toa ima iskoplesirani deca kako ovaj
Angel Kuzmanovski bitolski picki !!!
пред 4 минути · Ми се допаѓа · 1
Ги избришале коментарите :D
Вашиот почна прв, овие го запцуле после тоа и после ги избришале :)

Хммммммм ... Еве мое мислење односно знаејќи како одат работите во оваа наша држава се е то убо... арно ама сакате да ми кажете дека зад сето ова нема некоја политичка заднина ??? Хммммм просто ми е неверојатно како шо кажа Горан погоре можеше да се исконтактираат сите групи без да се крева прашина во јавност и да се договорат заеднички понатамошни чекори како и да е само едно е јасно дека НА НАШАТА СВЕТА ДРЖАВА МАКЕДОНИЈА И ПРЕТСТОИ МНОГУУУУ НЕИЗВЕСНА ИДНИНА.....

арно ама сакате да ми кажете дека зад сето ова нема некоја политичка заднина ???
Јас можам сда ти потврдам дека во последниве 3-4 години во Комити работат луѓе кои немаат допирна точка со партии, а и тие што имаат тоа си е нивно без да се меша во работата на групата.
По нашите учества во протести можеш да видиш дали сме делеле став на некоја партија.
Само ние и ДХ излеговме како групи на протестот за убиените во Смилковци, додека воџите на другите Скопски групи имаа наредби да не излегуваат.
Не зборам за нивното членство, туку конкретно за оние кои им ги водат групите, затоа само поединци имаше од нив.

Јас можам сда ти потврдам дека во последниве 3-4 години во Комити работат луѓе кои немаат допирна точка со партии, а и тие што имаат тоа си е нивно без да се меша во работата на групата.
По нашите учества во протести можеш да видиш дали сме делеле став на некоја партија.
Само ние и ДХ излеговме како групи на протестот за убиените во Смилковци, додека воџите на другите Скопски групи имаа наредби да не излегуваат.
Не зборам за нивното членство, туку конкретно за оние кои им ги водат групите, затоа само поединци имаше од нив.
Незнам за кај вас како е и што е,еве и јас к.. не ме боли за партија оти ни ме вработила партија па ни ми зависи работата од нив...Ама знам дека во навивачките групи има огромен број на членови кои директно или индиректно се зависни од партија и им зависи парчето леб од неа и многу е тешко да ја откачат а мал број од нив се направија и мали милионерчина.Зато сум сигурен дека и кај вас има сеуште такви.
п.с.Дискутирам во постот го тргнав мојот локал патритоизам:)

Guliver убо со кажа кој го разбра го разба а кој не ќе си трпи и ќе страда само не ми се јасни комити оти еднаш ги насанкаа на кале изгледа не му дојде умот сега пак прбваат нешто а на сите му е јасно утре да речат да има протести пак истите луѓе ќе се видат само и од сите што даваат подршка и ги поздравуваат ќе нема ниту трага ниту глас :confused:По комплексна е работата и први кои треба да кажат стоп на ова што се случува треба да бидат МАНУ па што ти знам друштво на писатели ан борци па цел НВО сектор па партии па последни треба со став да излезат навивачите а вака од назад кога се почнува од старт е осудена на пропаст иницијативата !дај боже да грешам ама пак ќе повторам многу избрзана рекација и за чдо од сите подржана и брзо раширена како некој ова да го очекуваше ...

Незнам за кај вас како е и што е,еве и јас к.. не ме боли за партија оти ни ме вработила партија па ни ми зависи работата од нив...Ама знам дека во навивачките групи има огромен број на членови кои директно или индиректно се зависни од партија и им зависи парчето леб од неа и многу е тешко да ја откачат а мал број од нив се направија и мали милионерчина.Зато сум сигурен дека и кај вас има сеуште такви.
п.с.Дискутирам во постот го тргнав мојот локал патритоизам:)
Вистина е, нема што да се крие тука, и дури и се знае дека повеќето навивачки групи имаат членови кои се припадници на ВМРО, а само ЦПБ и Кумани тежнеат накај СДСМ.
Јас зборев за оние кои носат одлуки во групата, дека не се некои политички засегнати лица (нормално дел од нив се симпатизери на одредени партии), затоа постојано одат казни на сметка на Комити :)

Конечно некој да му текне вакво обединуванје.Со години не е*бат во здрав мозок и власт и политички партии и се...Нашите "толерантни" сограѓани од западна Македонија ѓи штитаат како свои деца те за ова не биле криви те за она не биле...Па како може бе да им се даде ваква слобода и право на се што ке им текне да го направат во оваа жална држава незнам?? Знаме им текнало на Културен дом ајде ставаме знаме...Им текнало Орлови на БитПазар ајде и таму нели беше доста бе од овој жален филм...Само нашиот народ е прост ние самите ке се истепаме за политичките партии ко божем нешто направиле за нас...(n)

heheeheheh abe dobar sum jas iako toa sto ne izlegoja na protest protiv pederite me nervira do dusa vo prilep nemame pederi eden znam samo ali dobro go iznastrakavme nego mozebi sea ima i zenska neznam mozi mu ima dojdeno pametot :D

Со вакви ли треба да бидам океј?
Imavne eden peder vo prilep ali go iznatraskavme, mu go doteravne akalot

А како можат да допринесат или било како да помогнат оние кои не се членови на навивачка група ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom