Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Друже такви снимки не само што нема да донесат нешто плус за нас, туку напротив, ќе се искористат за апсење на сит можни луѓе што се на снимките
Тука полицијата не е орган кој го штити народот, туку орган кој ги штити политичарите од народот.
Нешто како оние во дамнешно време, оделе по куќи и собирале арач![]()
Нема ефект, не можат сами на себе да си судат... Значи како што кажа битолчанецот погоре, додека не заигра стапот ништо, ама баш ништо нема да се промени...Јасно ми е тоа, али за да не јадат цело време навивачите ќотек треба да излезе на виделина полициската бруталност.
Еден предлог од мене, за да се изгуби сомнежот кај сите дека зад ова стои некоја партија, да се направи некоја песна слична како оваа на ф.а. која би била универзална во која ќе се плукаат сите оние политичари поради кој сме во оваа ситуација(значи не од околу вмро сдсм туку директно).
Еден предлог од мене, за да се изгуби сомнежот кај сите дека зад ова стои некоја партија, да се направи некоја песна слична како оваа на ф.а. која би била универзална во која ќе се плукаат сите оние политичари поради кој сме во оваа ситуација(значи не од околу вмро сдсм туку директно).