Ѓорче 1932
тој сум...
дај бе нека ми ја најде некој новата песна од ФА во мп3 верзија 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спушти си Youtube to mp3 converter и после линкот од видеово пастирај го таму и за 2 минути имаш мп3 формат.дај бе нека ми ја најде некој новата песна од ФА во мп3 верзија![]()
Преку интернет ништо не бидува .Многу ќе биди тешко 50%-50% се шансите ова да успее чудно е да има помирување кога до вчера некој ти карал мајка сестра па те вреѓал на секаков начин сељак копач итн.. а сега за еден ден се да прекине и ите да бидиме другачинаЌе треба многу работа и состаноци за да се мредне од мртва точка сега е направен прв мал чекор на флрената ракави ние одговривме неутрално и повик ако се искрени во намерата да има состанок поеѓу сите групи за да се расчисти и да се постават правил на игра значи доста е со препукување и разговори преку нет треба суштински да се разговара ако се сака вистина да се псотигне повисoка цел ако не ...ништо од бизнисот
![]()
пс.ова е само мој став !
Добро утро јас за џабе не ја викам подолг период КАЛФА. Таа телевизија никат немала Про Македонски Ставови ,секат главни гости им се од Сорос ,Гем и останата предавничка тајфа, кој солат памет како они сметаат дека треба да изгледа МакедонијаДенес на телевизија Алфа господата повлекоа паралела и ги поистоветија повикот на комитите за навивачко обединување и 20-мината уапсени навивачи на Бит пазар. Срам да им е на цела уредничка редакција на вестите нема што друго да се каже.
Добро утро јас за џабе не ја викам подолг период КАЛФА. Таа телевизија никат немала Про Македонски Ставови ,секат главни гости им се од Сорос ,Гем и останата предавничка тајфа, кој солат памет како они сметаат дека треба да изгледа МакедонијаИнаку КАЛФА не пушта од денес вакви предавнички работи, пушта од поодамна ама не си ги приметил до сега.
Главниот и одговорен уредник на КАЛФА што е сега, беше портпарол на претседателот на државата додека еден ''државник'' беше претседател. И види ги емисиите што ги води главниот уредник дали кажал некој добар збор за Македонија.Немам добиено таков впечаток за АЛФА баш ја сметам за една од пореалните телевизии ама знаат од време на време да избацат глупост како погоре наведената.
Епа Македонија секогаш си патела највеќе од Македонците. Истите тие луѓе Беличанец,Гордан Гоергиев,курвата од А1,Милчин,Васко Ефтов ја плукаа ИЗЛЕЗИ МОМЧЕ и Македонската ракометна репрезентација. Многу јасно дека и ова обединување ќе го плукаат. Ѓубре телевизија.Денес на телевизија Алфа господата повлекоа паралела и ги поистоветија повикот на комитите за навивачко обединување и 20-мината уапсени навивачи на Бит пазар. Срам да им е на цела уредничка редакција на вестите нема што друго да се каже.
Нема нигде да најдеш дриже. Едино можеш да си побараш снимка од телевизијата која емитирала пренос...malce off topik dali znaj nekoj kade mozi da najdam snimka od makedonija-albanija sto se igrase vo prilep!!! ???