Навивачки видеа

• Креатор на темата Креатор на темата TheTrooper
  • Време на започнување Време на започнување
секогаш кога ја слушам песнава ме обзема некое посебно навивачко чуство

Лудница , ова мора да се види . Втора лига Бразил

Брао за сите клипови , се изнагледав

Слушнете како на 0:42 гркот зборува македонски, сите се Македонци само не сакаат да признаат !
btw поздрав до BBB

Сите клипови се веќе дежа ву што сте ги поставиле,но тој со навивачите на Ајакс е врвот,кој первезии е тој клип,ненормална работа :D

Истиот клип,само подолг...

Како се оди на гостување :vozbud:

Ултрас Рапид на гостување кај Астон Вила...е за ова немам коментар.

Земун додека беше трета лига мислам...

Лудница , ова мора да се види . Втора лига Бразил

Брао за сите клипови , се изнагледав
:vozbud::vozbud: Со слабо срце сум проблеми ке си напрам хахаха Респект за момциве

На никој не му текнало да стаи Македонски навијачки групи не сме ко гробари ама пак сме нешто како на пример:
Или на пример:
(ЌЕ ВЕ МОЛАМ БЕЗ ПРЕПУКУВАЊА)

Оваа тема може да биде субјективна, ама ајде. :smir:

Овој клипот со навивачите на Коритиба е дефинитивно број еден. Го имам видено одамна, фасцинантно.

Довикување меѓу навивачите на Бешикташ, феноменално:

Најмелодичната песна, дело на навивачите на Ривер Плејт. Одслушајте ја два пати и кажете ми утре дека не сте ја пееле цел ден!
Иако е од грчиштава, навистина феноменално, моќно (прескокнете ја првата третина од клипот):

Ај и моиве да ги спомнам, едни од најубавите кореографии:

Грев е што уште многу други клипчиња останаа неспомнати и непофалени, али навистина ги има многу. Се ежам целиот кога гледам вакви видеа, фала ти Господе што се палам на добро навивање.

Повторно Ајакс Амстердам.... Песнава на почетоков дефинитивно најдобар ритам што го имам слушнато со Dale Cavese...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom