Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Odma nesto mrciye demek ckembari originali sve pejat. Odlicna brojka na Vinari I solidno navivanje, so ogled na toa deka nemaat kontinuitet so sportski ekipi.
Prvo vlaganje na ckembari odma bitolski picki:)) da se znae HC do kraj :))

Odma nesto mrciye demek ckembari originali sve pejat. Odlicna brojka na Vinari I solidno navivanje, so ogled na toa deka nemaat kontinuitet so sportski ekipi.
Prvo vlaganje na ckembari odma bitolski picki:)) da se znae HC do kraj :))
Mnogu HC, peele bitolski picki koga vlegle ckembari :ROFLMAO::ROFLMAO: . I tie teletabisi kako tebe. Kakvo crno solidno navivanje, cela utakmica ja gleam, peat 2 pesni, pauza 10 minuti. Dobro ja ubodija edino parolata na pocetokot, gi pecnaa Ckembari i Lozari za zbratimuvanjeto, nesto so gej parada imase, ostanatoto tezok debakl. Staile zname mentalitet, kakov crn mentalitet be. Uste MNOGU imaat za rabota

Верувам дека момакот ги искоментира настапите на Чкембари во Лига на шампиони, бидејќи самите они пишуваат дека тоа е невидена атмосфера, пекол, нешто невидено во ЛШ во ракомет. Ние кои сме биле на натпреварите на Вардар на ЛШ, да не барам сеа клипови ги има на youtube, (против ПСЖ и Барса во Борис, против Металург, против Рајн Некар у Јане, и многу други да не набројувам) од кореографии до навивање и атмосфера било бар 2 левела појако. Ова не го кажувам како некоја провокација или нешо слично, само мислам дека секој нормален навивач може да го воочи тоа. Мислам дека и затоа беше искоментирано.

А како проценвате кај била подобра атмосверата, а не сте присуствувале на тие утакмици или сте биле во навивачки коп или на неутрална? Од клип, тв пренос? Сите ќе си ја носат водата на своја воденица...

Верувам дека момакот ги искоментира настапите на Чкембари во Лига на шампиони, бидејќи самите они пишуваат дека тоа е невидена атмосфера, пекол, нешто невидено во ЛШ во ракомет. Ние кои сме биле на натпреварите на Вардар на ЛШ, да не барам сеа клипови ги има на youtube, (против ПСЖ и Барса во Борис, против Металург, против Рајн Некар у Јане, и многу други да не набројувам) од кореографии до навивање и атмосфера било бар 2 левела појако. Ова не го кажувам како некоја провокација или нешо слично, само мислам дека секој нормален навивач може да го воочи тоа. Мислам дека и затоа беше искоментирано.
igrata vo rakomet e ta sho ja praj atmosferata, da ne se zaboraj deka vie imavte skap tim sho sekoj pobeduvashe i duplo pogolema sala so podobra akustika i podobri uslovi za snimanje
za atmosferata na rakomet nekni beshe solidna kaj nas ama malata brojka na lugje si ja praj svojata rabota, plus igrata da ne zborame klasichno machenjena nishto ne vodi, ne samo godinava celo vreme od ko prkna rakometot zato nikogash ne se ni napraj prava atmosfera kaj nas na rakomet

Прво Комити, сега Винари, сигурно името на клубовите ве поврзува. И тогаш пишав, ќе пишам и сега, иако кажав дека не коментирам поќе. Колку треба да си МАЛОУМЕН за да превртиш 2 маици од меморијален турнир посветен на прерано починатите членови на Лозари (Никогаш заборавени и Лозари живеат вечно)? Ова е исто ко да ви запалиме маица од Саздо или некој друг, не? Да не зборувам па за глупоста што сте закачиле 6 маици од Лозари и една од Чкембари. Ова доаѓа ко некој да игра со Вардар, и да извади превртени маици од Војводи. :tapp: Понатаму, Винари ја испеаја песната "Селаните дојдоа", песна од Лозари токму за нив кога беше дуелот. Текстот идентичен! Ало! Неготинец скандира за Битолчанец селанец, со песна на Лозари! Па да не беше трагично, ќе беше смешно. Како фил на измет беше глупоста со скафандерот поголем за 13 броја што му го облекле на детето.

20230930_164435.jpg
(Првите две маици се од меморијален турнир :cenzura:)

Taa pesna ne se ispea nitu sum slusnal da a peat nekogas

Dosta se macete so ocajni izgovori da ja opravdate smesnata brojka kaj rival na vasite t.n “brakja”

Attachments

• 5E298B9A-5C30-486E-87C3-89A554E48F46.jpeg
    5E298B9A-5C30-486E-87C3-89A554E48F46.jpeg
    177,6 KB · Прегледи: 180
Последно уредено:
Прво Комити, сега Винари, сигурно името на клубовите ве поврзува. И тогаш пишав, ќе пишам и сега, иако кажав дека не коментирам поќе. Колку треба да си МАЛОУМЕН за да превртиш 2 маици од меморијален турнир посветен на прерано починатите членови на Лозари (Никогаш заборавени и Лозари живеат вечно)? Ова е исто ко да ви запалиме маица од Саздо или некој друг, не? Да не зборувам па за глупоста што сте закачиле 6 маици од Лозари и една од Чкембари. Ова доаѓа ко некој да игра со Вардар, и да извади превртени маици од Војводи. :tapp: Понатаму, Винари ја испеаја песната "Селаните дојдоа", песна од Лозари токму за нив кога беше дуелот. Текстот идентичен! Ало! Неготинец скандира за Битолчанец селанец, со песна на Лозари! Па да не беше трагично, ќе беше смешно. Како фил на измет беше глупоста со скафандерот поголем за 13 броја што му го облекле на детето.

Прегледај го приврзокот 392555
(Првите две маици се од меморијален турнир :cenzura:)
Овој пат делумно си во право. Односно во делот за маици од таков тип на турнир.
Црвена Ѕвезда - Земун 09.03.2019.
1696087391834.png

Слаба бројка на Чкембари денес, со оглед дека играат против најголемите ривали на нивните браќа, доста слабо.

Dosta se macete so ocajni izgovori da ja opravdate smesnata brojka kaj rival na vasite t.n “brakja”
Бирам зборови шо да ти одговорам ко прво инаку друже ти изгледа си згрешил апчињата , Во шо е бе ривал Вардар Неготино и Факинг Винари на Пелистер и Чкембари .
Овде се е забегано , па вие можите да си ги мерите со Фантоми Гевгелија и Кожув до тука негде сте.

Па уште ривали пишал бе , па сега гледам на слики превртени маици од Чкембари.

Шо е до мене и ова бројка шо гледам на слики е солидна за гостување со оглед на бројката на другите утакмици на гости сезоната и посебно интересот некој да дојди Неготино да гледа Вардар Неготино Пелистер никаков предизвик ко го знам менталитетот на луѓето .

Секоја чест шо се потрудивте да направите место за гостински навивачи и мислам дека и за респект од другата страна за тој потег е и оваа поголема бројка , да не беше тој потег и да имаше стандардни услови не верувам дека поќе од 20 стандарди ќе имаше оти реално не ни имало некакви ривалство ни навивачко ни спортско со Неготино не ни гледам дека некогаш во догледни години ќе има .

Па читам нешто скандирање сељаци дрн дрн, па дали сте сериозни бе хаах.

Како и да одржувајте си со Лозари ривалство оти од секогаш го имате , ама мислам да не си почнувате кавга со некој шо нема да можите да ја издржите , а натаму големи белки сте и си знаете.

Поздрав

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom