- Член од
- 29 август 2022
- Мислења
- 139
- Поени од реакции
- 480
нема што да се прават споредби глупости доста го труеме форумов со глупостиZosto da ne se sporeduvame (vise ne ni mozeme) koga sme stari rivali i koga Bitola ima edna navivacka grupa a Skopje ima za 10 grada zaedno?Vo Skopje ima i mnogu doselenici i zgora na se zosto nejkete da priznaete deka Komiti otisle daleku pred site? Priznajte ,toa te pravi pogolem. I pak ke kazam ne mi bese poentata da stigne do ova si kazav samo moe mislenje deka nisto posebno ne bese obicno platno dignato stil going strong veke videno kuzne kolku pati samo od moe oko
прославата според мене беше сосеме океј , кореографија добра на тој коп и таа трибина нема и многу да се експериментира за корео , бројката фалеше уште 150 200 за да изгледа топ вака некако слабо ко за прослава ми изгледаше ,навивање повеќе од добро само мора од корен сите песни да се сменат звучи смешно многу со тие гробарски песни препеани со се текстови само сменети на Македонски сигорен сум дека младава генерација што сега ја водат трибинава ке поработат на тоа во нареден период исто како што поработеа на графити и се далеку подобри од пред неколку сезони , дај боже да се врати бројката и на фудбал и тие дерби навивачи што идат само против вардар да почнат и на обични утакмици да идат .