Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 март 2023
Мислења
1.451
Поени од реакции
1.887
Прво Комити, сега Винари, сигурно името на клубовите ве поврзува. И тогаш пишав, ќе пишам и сега, иако кажав дека не коментирам поќе. Колку треба да си МАЛОУМЕН за да превртиш 2 маици од меморијален турнир посветен на прерано починатите членови на Лозари (Никогаш заборавени и Лозари живеат вечно)? Ова е исто ко да ви запалиме маица од Саздо или некој друг, не? Да не зборувам па за глупоста што сте закачиле 6 маици од Лозари и една од Чкембари. Ова доаѓа ко некој да игра со Вардар, и да извади превртени маици од Војводи. :tapp: Понатаму, Винари ја испеаја песната "Селаните дојдоа", песна од Лозари токму за нив кога беше дуелот. Текстот идентичен! Ало! Неготинец скандира за Битолчанец селанец, со песна на Лозари! Па да не беше трагично, ќе беше смешно. Како фил на измет беше глупоста со скафандерот поголем за 13 броја што му го облекле на детето.

20230930_164435.jpg
(Првите две маици се од меморијален турнир :cenzura:)

Член од
2 февруари 2023
Мислења
124
Поени од реакции
696
Прво Комити, сега Винари, сигурно името на клубовите ве поврзува. И тогаш пишав, ќе пишам и сега, иако кажав дека не коментирам поќе. Колку треба да си МАЛОУМЕН за да превртиш 2 маици од меморијален турнир посветен на прерано починатите членови на Лозари (Никогаш заборавени и Лозари живеат вечно)? Ова е исто ко да ви запалиме маица од Саздо или некој друг, не? Да не зборувам па за глупоста што сте закачиле 6 маици од Лозари и една од Чкембари. Ова доаѓа ко некој да игра со Вардар, и да извади превртени маици од Војводи. :tapp: Понатаму, Винари ја испеаја песната "Селаните дојдоа", песна од Лозари токму за нив кога беше дуелот. Текстот идентичен! Ало! Неготинец скандира за Битолчанец селанец, со песна на Лозари! Па да не беше трагично, ќе беше смешно. Како фил на измет беше глупоста со скафандерот поголем за 13 броја што му го облекле на детето.

Прегледај го приврзокот 392555
(Првите две маици се од меморијален турнир :cenzura:)
Овој пат делумно си во право. Односно во делот за маици од таков тип на турнир.
Црвена Ѕвезда - Земун 09.03.2019.
1696087391834.png

Член од
22 април 2020
Мислења
33
Поени од реакции
113
Слаба бројка на Чкембари денес, со оглед дека играат против најголемите ривали на нивните браќа, доста слабо.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.627
Поени од реакции
6.389
Dosta se macete so ocajni izgovori da ja opravdate smesnata brojka kaj rival na vasite t.n “brakja”
Бирам зборови шо да ти одговорам ко прво инаку друже ти изгледа си згрешил апчињата , Во шо е бе ривал Вардар Неготино и Факинг Винари на Пелистер и Чкембари .
Овде се е забегано , па вие можите да си ги мерите со Фантоми Гевгелија и Кожув до тука негде сте.

Па уште ривали пишал бе , па сега гледам на слики превртени маици од Чкембари.

Шо е до мене и ова бројка шо гледам на слики е солидна за гостување со оглед на бројката на другите утакмици на гости сезоната и посебно интересот некој да дојди Неготино да гледа Вардар Неготино Пелистер никаков предизвик ко го знам менталитетот на луѓето .

Секоја чест шо се потрудивте да направите место за гостински навивачи и мислам дека и за респект од другата страна за тој потег е и оваа поголема бројка , да не беше тој потег и да имаше стандардни услови не верувам дека поќе од 20 стандарди ќе имаше оти реално не ни имало некакви ривалство ни навивачко ни спортско со Неготино не ни гледам дека некогаш во догледни години ќе има .

Па читам нешто скандирање сељаци дрн дрн, па дали сте сериозни бе хаах.

Како и да одржувајте си со Лозари ривалство оти од секогаш го имате , ама мислам да не си почнувате кавга со некој шо нема да можите да ја издржите , а натаму големи белки сте и си знаете.

Поздрав

Член од
7 декември 2021
Мислења
138
Поени од реакции
2.176
30.09.2023
ФК КАРАОРМАН - Фк Беса

Управи, делегати, работници спортски
Додека се делите на вие и ние
Иднината на Карчо гине.

Поради последните случувања околу ФК КАРАОРМАН, денес се појавивме на стадион за да ја испратиме пораката до сите засегнати околу тоа што се случува со клубот.
Бојкотот не е прекинат, се надеваме на брзо средување на работите и враќање на трибина.
Следуваат и други слични акции околу ФК.
IMG_20230930_172721.jpg

Член од
10 август 2023
Мислења
77
Поени од реакции
154
Добро бе "селани"уствари"скопјани"навистина си мислите дека сте некој фактор во навивање.повекје се берите на геј парада одколку на утакмици.па ке суделе кој како...

Член од
25 август 2023
Мислења
414
Поени од реакции
751
Добро бе "селани"уствари"скопјани"навистина си мислите дека сте некој фактор во навивање.повекје се берите на геј парада одколку на утакмици.па ке суделе кој како...
Pa edno 100 godini sme pred site kako Skopjani i vo navivanje i vo se ostanato a vie odmarajte tamu i cekajte da dojdat Skopjani da vi dignat atmosfera malce

Член од
27 ноември 2021
Мислења
480
Поени од реакции
3.018
Не вие сте фактор во навивање, јаките хулигани што имаат изгубено 10 маици од Винари.

Член од
25 август 2023
Мислења
414
Поени од реакции
751
Бирам зборови шо да ти одговорам ко прво инаку друже ти изгледа си згрешил апчињата , Во шо е бе ривал Вардар Неготино и Факинг Винари на Пелистер и Чкембари .
Овде се е забегано , па вие можите да си ги мерите со Фантоми Гевгелија и Кожув до тука негде сте.

Па уште ривали пишал бе , па сега гледам на слики превртени маици од Чкембари.

Шо е до мене и ова бројка шо гледам на слики е солидна за гостување со оглед на бројката на другите утакмици на гости сезоната и посебно интересот некој да дојди Неготино да гледа Вардар Неготино Пелистер никаков предизвик ко го знам менталитетот на луѓето .

Секоја чест шо се потрудивте да направите место за гостински навивачи и мислам дека и за респект од другата страна за тој потег е и оваа поголема бројка , да не беше тој потег и да имаше стандардни услови не верувам дека поќе од 20 стандарди ќе имаше оти реално не ни имало некакви ривалство ни навивачко ни спортско со Неготино не ни гледам дека некогаш во догледни години ќе има .

Па читам нешто скандирање сељаци дрн дрн, па дали сте сериозни бе хаах.

Како и да одржувајте си со Лозари ривалство оти од секогаш го имате , ама мислам да не си почнувате кавга со некој шо нема да можите да ја издржите , а натаму големи белки сте и си знаете.

Поздрав
Da definitivno se isplaseni od Ckembari posebno po poslednata akcija vo 1999ta. Od taa najvise im e strav

Член од
30 август 2012
Мислења
3.627
Поени од реакции
6.389
Da definitivno se isplaseni od Ckembari posebno po poslednata akcija vo 1999ta. Od taa najvise im e strav
Абе ти со акаунт од пред 2 месеци најпаметен си на форумот .
Убо некој пиша треба да се напрај услови кој можи овде да пиши (пример минимум 1000 мислења на теми , и акаунт стар минимум 3 години ) за да се избегни шлајмот ко тебе , со секојдневното труење на темата од акаунти ко твојот.
Па уште сега да ти кажам џабе веслаш и ме квоташ , ко не ни планирам дискусија со тебе до август 2026-та.
Слободен си

Член од
25 август 2023
Мислења
414
Поени од реакции
751
Абе ти со акаунт од пред 2 месеци најпаметен си на форумот .
Убо некој пиша треба да се напрај услови кој можи овде да пиши (пример минимум 1000 мислења на теми , и акаунт стар минимум 3 години ) за да се избегни шлајмот ко тебе , со секојдневното труење на темата од акаунти ко твојот.
Па уште сега да ти кажам џабе веслаш и ме квоташ , ко не ни планирам дискусија со тебе до август 2026-та.
Слободен си
Pa ti pred 10 strani sto ne pisuvase gluposti i samo napagase od pusto krivo sto ti bese za porazot na Lozari i sega naednas ne e ubavo taka hahaha da si vidis okolu slajmot na svoja adresa

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom