- Член од
- 24 март 2012
- Мислења
- 654
- Поени од реакции
- 764
Видеото на Делије е објавено два дена после видео најавата на Комити, но бидејќи си програмиран да размислуваш против нас, секако дека според тебе, нивното видео е прво искочено.
Второ, двата клипа немаат врска еден со друг. Нит верувам дека тие од нас краделе, а особено не ние, зошто нивното видео е искочено после нашето (На твоја огромна жалост) Можеше и неколку месеци претходно да побараш едно видео, од нашата баклијада на кеј - 12км, преку 500 бакљи. Али не, нели? Не е тоа ништо
Поубаво е кога е од Србија, само да не се Комити...
Башка, настрана се, колку очигледно се праиш слеп и намерно фураш одредени тези кои немаат врска со мозокот. Со нашата видео најава дефинитивно го поместивме нивото на мак тифо сцената, а сигурен сум и регионално. Одекна и тука и низ регионов ептен. До толку белким следиш, или и тоа ти промакнало, како видеото на Делије, па си се убедил дека пред нас го објавиле. Јас би бил радосен доколку било која мак тифо група одекне со нешто слично. Тоа е успех на целата тифо сцена. Ама твојот ситен искомплексиран ум, тоа не може да го разбере.
За терминиве каде што сакаш да најдеш влакно во јајцето, уморен сум и да ти враќам. Едно е лош термин, второ е непопуларен натпревар. Брат, збориме за Арсими, нит знаеме кои се, нит знаеме од кај се. На таков натпревар пукаме 250-300 луѓе, топ баклијада и кореографија. Дур 80% од другите групи живуркаат, со повремени блесоци, Комити се повеќе се издигнуваат на секое ниво. Очигледно е дека те боли сето тоа, ама ќе мора да се навикнеш. Почит до другите групи кои конечно препознавте дека е обичен дебил ликов, со набиен комплекс кон Комити на максимум. Ај сеа олади и терај се од кај си дошол. Уште една работа: долга е сезоната, па замисли кога со Арсими вадиме волкава бројка и вакво издание, што се се спрема за многу поголеми натпревари. До тогаш, дркај и тишина!
Видео најавата е ОК, креативноста и се друго нема збор, но дека поместивте некое ниво со тоа видео не претерувај... оди на freelance сајтој имаш за некои смешни $50 да порачаш видео профи едит сличен на таа најава.