Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Sekoja natamosna diskusija zavrsuva koga ti se stavas u ista recenica so takva grupa. Jas ne rekov deka ste go ukrale videoto od niv, tuku deka ako veke treba da drkame, da go pravime na premium sodrzina. Sto se odnesuva do pocitta kon drugite grupi, bi sakal da mozes da go vidis inbox-ot :)
Teraj glumac i ti, ke se citame i gledame i dalje:)

Нит се стаив у иста реченица со Делије, нит па ми е тоа целта. Леее, кај го однесе муабетот, браво:)
Кој инбокс да го видам? Не те разбирам:)
Ова глумци не глумци фориве, ќе ги баталам, зошто хуморов ти и сувише застарен:)

Jas kulturno ti se obrakam, profesore vo smisla deka si educiran ultras od noviot talas a ti go spustas na licno nivo so drkaj, debil, kreten, slep, oladi i slicni "nezastareni fori" Tuka obicno se gleda koga nekoj e nervozen i voznemiren,a nema zasto.

Kako sto ti cesto baras odogovori tuka na forumov od Lozari, Ckembari, taka jas te prasuvam tebe najnormalni raboti, a ti vo tie raboti baras netrprelivost prema Komiti sto apsolutno nema vrska.

Ke terame i dalje, vo naredni priliki ako si raspolozen da odogovoris ok, ako ne nikomu nisto.Pak ke kazam izdanieto na Komiti so Arsimi odlicno, videoto uste podobro.

Jas kulturno ti se obrakam, profesore vo smisla deka si educiran ultras od noviot talas a ti go spustas na licno nivo so drkaj, debil, kreten, slep, oladi i slicni "nezastareni fori" Tuka obicno se gleda koga nekoj e nervozen i voznemiren,a nema zasto.

Kako sto ti cesto baras odogovori tuka na forumov od Lozari, Ckembari, taka jas te prasuvam tebe najnormalni raboti, a ti vo tie raboti baras netrprelivost prema Komiti sto apsolutno nema vrska.

Ke terame i dalje, vo naredni priliki ako si raspolozen da odogovoris ok, ako ne nikomu nisto.Pak ke kazam izdanieto na Komiti so Arsimi odlicno, videoto uste podobro.

1. Не беше навреда "слеп", туку сакав фигуративно да ти укажам на работи што не се вистина, а ги пишуваш тенденциозно со цел да дадеш лош коментар за Комити.

Пример, дека видеото на Делије искочи два дена после нашето, тоа е јасно, отвори го видеото, се гледа 15.02. дека е постирано. И сега, јас кога само ќе ти потенцирам дека нема врска тоа што го пишуваш, и со доказ ќе ти приложам датуми, при што јасно подвлекувам дека ниту тие од нас, ниту ние од нив не сме краделе (Боже господе шѕо објаснувам) ти пушташ нова лага "Секоја понатамошна дискусија завршува кога ти се ставаш во иста реченица со Делије" и ми ставаш зборови во уста, демек сега јас сум се споредувал. Не, нит се споредувам со било кого, ниту сакам. Си го гледам својот двор, гледам трибината да расте и да станува се посилна. Али, ете, според тебе сум се споредувал со некого...

Да не зборам за тоа што милијарда пати ќе потенцирам за според тебе "идеалните услови". Сабота од 14:00ч е полош термин од 18:00ч, јас не знам стварно колкаво треба да ти е навивачкото искуство, па за да ова не го разбереш. И второ, популарноста на противникот. Татран Прешов, кој патем таму не тепаше, глеј со кого го споредуваш...Не ме јеби брат, десет рандом луѓе од улица да собереш ќе бидат попривлечни од клуб како Арсими. Јас не знам, стварно очекуваше 600+ со Арсими? А за пецкањата "глумци" и сл. не ти ни зиам за зло.:) Уживај
Автоматски споено мислење:

Kako sto ti cesto baras odogovori tuka na forumov od Lozari,
Такво соопштение да пишеа Комити, каде што јасно наведуваат дека ќе одат само каде што има домашна навивачка група, ти и останати активни членови од другите групи, ќе не распневте низ коментари. Ќе бевме пички, ужасни, дебили, неедуцирани, дерби навивачи...знаеш и сам. Али не, ние сега 5 страни после бројка од 300 луѓе против Арсими, плус корео и баклијада, ќе збориме за тоа како на една утакмица на ракомет сме имале повеќе луѓе...глеј до кое ниво се оди само за да се оцрнат Комити...

Ne navleguvam vo tie lokalni prepukuvanja so domasnite navivacki grupi, nekogas mislam deka ste debelo vo pravo, nekogas ne, taka i treba da bide. JAsno e deka Komiti se nekolku nivoa nad site drugi, otsekogas i bile. Bode oci sto ti sekogas se postavuvas deka si nad site i deka tvoeto mislenje e edinstveno ipravno, sto isto taka ne moze da bide vistina.

Okolu videoto za koe diskutiravme, znaes i sam deka voopsto vo nego ne se spomnuvaat Delije, nitu oni objavuvaat takvi raboti, niti imaat zvanicno glasilo osven butikot. Toa video go objavi klubot, eve kolku sto mozam da vidam den posle Komiti, Ne bese napisano voopsto vo smislol deka nekoj od nekogo kopiral, pa da se gledaat datumi.

I na kraj, i za tretata tocka uste ednas, iako ova veke se razvlece dovolno. Sekako deka vikend e podobar termin od rabotna nedela vo 17 ili 18h, toa i ti samiot go pisuvas ovde i go znaes. Pogotovo sto jasno stavate do znaenje deka ide fudbal pa mnogu prazni mesta pa rakomet vo odnos na prioriteti. I plus sto ova bese start na sezonata vo koja imate i toa kako golem udel vo logistika i pomos za prezivuvanje na klubot. Od tamu mi bea cudni tie 250 so Arsimi vo odnos na onie 600 so Partizan i verojatno 400 ili 500 so Tatran. Ne deka bile malku, tuku deka posle tie dva rakometi se ocekuvase poveke. Procitaj go uste ednas prviot komentar i realno sogledaj dali bil zlonamerno napisan.Ne se raboti za atraktivnosta na Arsimi od faking Cegrane tuku deka bar jas licno ocekuvav bar uste tolku kolku sto imase. Ne se somnevam deka vo odlucuvackite natprvari ke bide taka...

Зошто локна тема во тек на дискусија, кога и првичната цел на темата е ДИСКУСИЈА?
[/QUOTE]
Каква црна дискусија бе само јадете гомна, ништо друго не кажувате

Зошто локна тема во тек на дискусија, кога и првичната цел на темата е ДИСКУСИЈА?
А, ти зошто си на форумов иако правилата се јасни за дупли профили? ;)

А, ти зошто си на форумов иако правилата се јасни за дупли профили? ;)
Комита Ултрас и Комити Лисиче дупли профили се? Поради то шо и во двете има Комити? Не знам за кој друг профил пишуваш, а и то не е за во оваа тема, имаш други теми или пвт.

Брутално смешна ми е целта за емоционална дезиориентираност од КЗ кога на прашање, со прашање враќате, на одговор за "Цепки" во групи се молите, а во безизлез се активира администратор со банови и лоцк.

Рк Е.Пелистер- рк алкалоид 19.02.2023
Бројка околу 100, прослава 1 година постоење на најмладите Баир бојс(млади дечки од 12,13,14 год.), извадена ударна парола на ограда,кореографија.
Парола: Кога си дел од криминален клан, професионалноста е во втор план.
JPEG_20230219_193033_1378745979185789602.jpgJPEG_20230219_203849_6685295487626414827.jpgIMG_20230219_193454.jpg

Комита Ултрас и Комити Лисиче дупли профили се? Поради то шо и во двете има Комити? Не знам за кој друг профил пишуваш, а и то не е за во оваа тема, имаш други теми или пвт.

Брутално смешна ми е целта за емоционална дезиориентираност од КЗ кога на прашање, со прашање враќате, на одговор за "Цепки" во групи се молите, а во безизлез се активира администратор со банови и лоцк.
Ќе ти прогледав низ прсти, ама па коа ме правиш будала... следен пат коа правиш нов профил, не прави со исто име. ;)

Рк Е.Пелистер- рк алкалоид 19.02.2023
Бројка околу 100, прослава 1 година постоење на најмладите Баир бојс(млади дечки од 12,13,14 год.), извадена ударна парола на ограда,кореографија.
Парола: Кога си дел од криминален клан, професионалноста е во втор план.
Прегледај го приврзокот 368280Прегледај го приврзокот 368281Прегледај го приврзокот 368282
Паролата на кој се однесува?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom