Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Добро изработено корео само штета што е копија. Апла бе да ископираш идеја од а до ш Прегледај го приврзокот 368244
Ejj brat aj sea zhiti sve , ono cela Makedonija e iselena na site strani vo svetov nemash kapacitet da soberesh 50 mladi deca da navivaat sega kopirale neznam shto glej kolku ubavo izglea se potrudile dechkite , navivaat za nekoj Tikvesh od Kavadarci ne navivaaat za ,Milan ili Baern aj nemoj so vakvi muabeti zhiti sve .....Sekoja chest SUPER !!!

Ejj brat aj sea zhiti sve , ono cela Makedonija e iselena na site strani vo svetov nemash kapacitet da soberesh 50 mladi deca da navivaat sega kopirale neznam shto glej kolku ubavo izglea se potrudile dechkite , navivaat za nekoj Tikvesh od Kavadarci ne navivaaat za ,Milan ili Baern aj nemoj so vakvi muabeti zhiti sve .....Sekoja chest SUPER !!!

Дека е феноменално изведено нема збор, дека се група која се труди да отскокне од нормалното и дава максимални напори е така. Тоа се факти. Ама исто така факти се дека имаат сипатии према Фирма

Колку пати го имаш гледано клипот со сигналната, признај:) Ја мислам над 100 пати, реално:)

Него кажи ми, читаш што ти пишувам или, као што го гледаш клипот со најавата дома, се јадеш од нервоза и решаваш тука да паламудиш:)?

Објасни како термин од 14:00ч во сабота е поударен термин од 18:00ч?:)
И како тоа бројка од 300 луѓе против Арсими во тој термин ти е лоша?
Или и со Барса да играме ракомет, мора против Арсими барем дупло да бидеме?;)
Нормално, и кореото и баклијадата не ти се нешто посебно, нели:) Нив не ги коментираш нешто;))

Изгледај уште еднаш клипот со сигналната пред да вратиш, за да се напалиш уште толку. :)

Profesore, se toa ok, brojkata so faking Arsimi ama pa poveke imase so faking Tatran Presov u totalno nebitna utakmica kade sto dalje idat 3 od 3 ako ne se lazam, mene toa me cudi. Sto se odnesuva do terminot,samiot triumfalno kazuvase deka ste bile impozantni 600 u mnogu los termin. Sto se odnesuva do maickata od buvljak, placam isto onolku kolku i vie za znameto zemeno na tatko i kerka.Pa ke vidime,mozebi nekoj od nas ke go isplace dovolno za da si go vrati neli? Videoto so signalnata raketa odlicno,ama pa ako sakam da drkam (izvini sto moram da ti repliciram so tvojot prostacki recnik) ke baram nesto slicno a podobro, eve primer den dva pred vaseto, Cigani imaa takva najava. Jer ne drkas na "profesorka od Prilep" tuku na Jenna Jameson neli? Inace sve ok

Profesore, se toa ok, brojkata so faking Arsimi ama pa poveke imase so faking Tatran Presov u totalno nebitna utakmica kade sto dalje idat 3 od 3 ako ne se lazam, mene toa me cudi. Sto se odnesuva do terminot,samiot triumfalno kazuvase deka ste bile impozantni 600 u mnogu los termin. Sto se odnesuva do maickata od buvljak, placam isto onolku kolku i vie za znameto zemeno na tatko i kerka.Pa ke vidime,mozebi nekoj od nas ke go isplace dovolno za da si go vrati neli? Videoto so signalnata raketa odlicno,ama pa ako sakam da drkam (izvini sto moram da ti repliciram so tvojot prostacki recnik) ke baram nesto slicno a podobro, eve primer den dva pred vaseto, Cigani imaa takva najava. Jer ne drkas na "profesorka od Prilep" tuku na Jenna Jameson neli? Inace sve ok
Дај да ја видиме најавата на Делије.

Видеото на Делије е објавено два дена после видео најавата на Комити, но бидејќи си програмиран да размислуваш против нас, секако дека според тебе, нивното видео е прво искочено.

Второ, двата клипа немаат врска еден со друг. Нит верувам дека тие од нас краделе, а особено не ние, зошто нивното видео е искочено после нашето (На твоја огромна жалост :) ) Можеше и неколку месеци претходно да побараш едно видео, од нашата баклијада на кеј - 12км, преку 500 бакљи. Али не, нели? Не е тоа ништо:) Поубаво е кога е од Србија, само да не се Комити...:)

Башка, настрана се, колку очигледно се праиш слеп и намерно фураш одредени тези кои немаат врска со мозокот. Со нашата видео најава дефинитивно го поместивме нивото на мак тифо сцената, а сигурен сум и регионално. Одекна и тука и низ регионов ептен. До толку белким следиш, или и тоа ти промакнало, како видеото на Делије, па си се убедил дека пред нас го објавиле. Јас би бил радосен доколку било која мак тифо група одекне со нешто слично. Тоа е успех на целата тифо сцена. Ама твојот ситен искомплексиран ум, тоа не може да го разбере.

За терминиве каде што сакаш да најдеш влакно во јајцето, уморен сум и да ти враќам. Едно е лош термин, второ е непопуларен натпревар. Брат, збориме за Арсими, нит знаеме кои се, нит знаеме од кај се. На таков натпревар пукаме 250-300 луѓе, топ баклијада и кореографија. Дур 80% од другите групи живуркаат, со повремени блесоци, Комити се повеќе се издигнуваат на секое ниво. Очигледно е дека те боли сето тоа, ама ќе мора да се навикнеш. Почит до другите групи кои конечно препознавте дека е обичен дебил ликов, со набиен комплекс кон Комити на максимум. Ај сеа олади и терај се од кај си дошол. Уште една работа: долга е сезоната, па замисли кога со Арсими вадиме волкава бројка и вакво издание, што се се спрема за многу поголеми натпревари. До тогаш, дркај и тишина!

Sekoja natamosna diskusija zavrsuva koga ti se stavas u ista recenica so takva grupa. Jas ne rekov deka ste go ukrale videoto od niv, tuku deka ako veke treba da drkame, da go pravime na premium sodrzina. Sto se odnesuva do pocitta kon drugite grupi, bi sakal da mozes da go vidis inbox-ot :)
Teraj glumac i ti, ke se citame i gledame i dalje:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom