Батуш ела бе од пролет со нас на трибина глеам ти се навива ти се плаче ке дојдам и ја на мзт голем кур како и да е како тргнала работава со спортов и политикава ке мора да се здружиме цело Скопје иначе изгинавмеБубњарот ала VAK410 Ајакс Амстердам![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Батуш ела бе од пролет со нас на трибина глеам ти се навива ти се плаче ке дојдам и ја на мзт голем кур како и да е како тргнала работава со спортов и политикава ке мора да се здружиме цело Скопје иначе изгинавмеБубњарот ала VAK410 Ајакс Амстердам![]()

Мислам дека е една трибина во моментов... се прави нова трибина
Ако се има желба можи се. Колку се тие 30 души и кај нас 40 50 дали ќе појдеја. Можеше на едната трибина и двете групи секако нема ривалство никакво скоро меѓу двете групи. А и на новата трибина која е крената цела постојано има гледачи кои си седат таму.Мислам дека е една трибина во моментов... се прави нова трибина
Прав сиАко се има желба можи се. Колку се тие 30 души и кај нас 40 50 дали ќе појдеја. Можеше на едната трибина и двете групи секако нема ривалство никакво скоро меѓу двете групи. А и на новата трибина која е крената цела постојано има гледачи кои си седат таму.
Автоматски споено мислење:
Во ова со забраниве се сите групи заедно. И тие се жалеја кога добија забрана за Кавадарци, Битола. Секогаш кога има и најмала шанса за гостување мора да се притиска по секоја цена да дојди другата група. Како што пишаја пред некое време, мора да седнат воџите од сите групи и да се договарат за оваа тема дека мора да се обезбеди гостување ако има желба кај другите. Секако сме 6 7 групи од кои пола не ни одат редовно на гостувања. Се дур е вака нема да мрдниме напред на сценава. Видовме некни колку убаво беше дербито со две групи.
Не е многу ултрас девојчиња у розеви дуксери да седат у први редови, дрес код многу шарен исто. Луѓе у сред песна си одат до веце и накај обична публика. Првиот ред иако заматен повеќето пратат утакмица и не пеат, знамиња бели веење... ако сум имал респект кон друга група тоа било вашиот арт тим, ама ова е смешно со знаменцава мали. И сериозно како некој што работел на калиграфија и фонтови, новиве дечки мора да го сменат фонтот. Фураат нов стил, разбирливо, ама ако некој се мачи и по 2-3 пати да го прочита текстот, значи стварно не ја бива. Ми требаа 10 секунди да прочитам што уствари пишува на мотката. Нема 2 навивачки групи, видеото можело да биде од поубав агол, и оградата може подобро од ова.
суицидално ретардирана државаДодека легендарните македонски клубови пропаѓаат, а дел се и пред згаснување, Државна Лотарија на чело со директорот од Дуи дава државни пари на клуб кој не значи ама баш ништо на фудбалската карта во Македонија и игра во 3та лига.Прегледај го приврзокот 358199
Саса-Пелистер
Прегледај го приврзокот 358271
i toa so ne si tolku popularen krokodil.