Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
ВИКЕНД АГЕНДА!

СИТЕ ВО СТРУМИЦА!

Овој викенд екипата заминува во Струмица!
Дојди и ТИ и биди дел од ова незаборавно гостување!

Важни напомени!!!!
- Тргнувањето е точно во 08:00 од плоштадот кај Мини Маркет!

- Намести аларм од вечерта и олади го пивото!

- Цената за ова гостување ќе биде симболична и ќе изнесува 200денари!

#СитеВоСтрумица

PS Само да додадам дека во еден ден треба да изминеме над 500km! Ако се сакаТ се мојТ

Ова е трето гостување во оваа полусезона!

Attachments

• IMG-c5459564be5a3778fc1a533ff255a5bb-V.jpg
    IMG-c5459564be5a3778fc1a533ff255a5bb-V.jpg
    154,4 KB · Прегледи: 43
Веројатно не ме сфати, Французи, Чеси и според објавата на еден од вашите Германци и Холанѓани имавме НИЕ на трибина, не вие. Бидејќи истиот имаше слики постирано внатре од нашиот коп.
8A7C2DAA-25FD-4877-86D0-5CB325A1C74E.jpeg

Дечко еве ти слика,напорни сте многу.100 пати ви се кажа колку и вие пак по ваше...

Веројатно не ме сфати, Французи, Чеси и според објавата на еден од вашите Германци и Холанѓани имавме НИЕ на трибина, не вие. Бидејќи истиот имаше слики постирано внатре од нашиот коп.

Ова малце комично испаднало,али како што прочитав холанѓаните,(кој се инаку навивачи на Твенте пријатели со Шалке)дошле со рент а кар во Битола и при купување билети полицијата ги пикнала со Чкембари :D

Градски и културни дечки од главниот град за жал растени во приградски наделби, со потекло од Пехчево, Делчево итн. :)

Врата искршена, ѕидојте попара.
А лајното на трибина!? Е него дури срам ми е да го објавам :facepalm:

Пс. ја еВам цела, добро брат ЕВИ ја…

Прегледај го приврзокот 357823
Прегледај го приврзокот 357824
Прегледај го приврзокот 357825
Еве го лајното , успеав да го сликам у гужвата не ме виде никој иначе цел горен дел од трибината паднавме у несвест батето не знам што јадел ама таква миризба неам у живот осетено, мој совет нека иде на лекар што побрзо не е на арно работата ( германците го гледаа и се газеа од смеа цел живот ќе го памтат тоа а богами и ја)

Attachments

• gomno.jpg
    gomno.jpg
    10,2 KB · Прегледи: 186
Еве го лајното , успеав да го сликам у гужвата не ме виде никој иначе цел горен дел од трибината паднавме у несвест батето не знам што јадел ама таква миризба неам у живот осетено, мој совет нека иде на лекар што побрзо не е на арно работата ( германците го гледаа и се газеа од смеа цел живот ќе го памтат тоа а богами и ја)
Brat abe on e dobar go fatilo veceto zakluceno so da prai covekot maka si e maka ama ti batin kako si izdrzal da go slikas alal da ti e :pos:

цел горен дел од трибината паднавме у несвест батето не знам што јадел ама таква миризба неам у живот осетено
Kokain, metamfetamin, lsd, doc, benzodiazepin i dmt, thc, 2-ce, 2-cb, meskalin, site zivi psilosibini i amfetamin.

Zasto ne gi napadnat shvercerite tuka vo skopje sme bile sekogas,odat da se pravat mangupi so navivacite od treta liga

He he, si znaat oni najdobro koi se $, mozebi navivacki ovaa godina mora da se priznae ima nekolku probl vnatresni no FIGHT ekipata ne e smeneta deckite se spremni 24/h,pa neka povelat ovie "navivaci" koi se pojavuvaat stom dpmne ke dobie malku vlast.

Испратено беше во барањето до фк пелистер за одобрение доле на атлетска патека да се снима, но не добивме никаков одговор.
И нормално дечкото што снима не беше пуштен да се симне.
До сега секогаш и секаде било одобрено...

Последно уредено:
Слабо се пее ова песна на запад а треба да грми секоја уткмица. За инает на сите. Нека ја слушнат и тука на форумот.

Испратено беше во барањето до фк пелистер за одобрение доле на атлетска патека да се снима, но не добивме никаков одговор.
И нормално дечкото што снима не беше пуштен да се симне.
До сега секогаш и секаде било одобрено...
Бубњарот ала VAK410 Ајакс Амстердам(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom