Те молам еден напад кажи кога бил, или па упаљачи фрлање ако го сметаш за напад. Тогаш и ние два пати ве нападнавме, два пати бевте лани, два пати фрлаа по вас со упаљачи.
Да не се правиме наудрени сега.
Кога дојдовте на ракомет, не знаевте од која страна сте попрво нападнати.
Многу вешто ги избегнувате паднатите дуксери Лозари и Ветерани кои ви беа земени во директна борба во подтрибински простор, а знаете да се фалите што сте зеле дрес од некој обичен фан во Охрид.
На кошарка исто имаше обид за напад, со влез на трибина.
На фудбалот со дербито со кое толку се фалите, 3-4 напади јадевте. Неколку пати Комити имаат влезено во терен за да дојдат до ваша трибина.
И пак ќе кажам, ненајавено гостување на ракомет, кога се дојде цел автобус и пред сала бевме вратени со ќотек од ебр.
Значи обиди имало, не зборувам за фрлање камчиња, туку за напади, прескокнувања на огради и слично.
Врти сучи, повеќе пати сте биле нападнати вие, отколку ние.
Муабетот ми е дека секогаш не прозивате за тепачки, а ко ќе направиш пресек пак ние сме тие кои напаѓаме.
Што се мене тиче, јас повеќе сум за добро навивање, јако корео, луда атмосфера, инцидентиве не ме привлекуваат многу, освен ако се работи за земање реквизити и знамиња. Напаѓање поединци затоа што доаѓале од друг град кога не се во можност да се одбранат, јавно објавување имиња по форуми, тоа е педерска работа.
Со еден куп битолчани од Скопје играме фудбал, со некои сум работел и работам. Еден од нив не ни знаев дека е Чкембар, гледам на баскет пали маица од ФА

Па кон македонскиве групи не можам ни да осетам таква омраза да напаѓам некого од чиста мира. Тоа може само сред утакмица ако ме испровоцира во навивање