- Член од
- 12 септември 2022
- Мислења
- 62
- Поени од реакции
- 452
Не си играјте ,со вакви ,ако се наречат навивачки акции,многу почнавте да провоцирате, дојди избегај прајте ,така минатата утакмица битола цело време слики стикери сликавте дента ,па пред стадион си знајте како го остајвте другаро ,јас со мој очи ве видов тројца како бевте до ограда пикнати спас баравте и некев да да тргаме ве спасив, и тој тетовчанецо сега претопен во најголем скопјанец ,мангупи изигравате а со мој очи ве видов преплашени, уште велам Македонија пред се ,ама сите граници ги поминувате така во мај со коли од струга ко се појавивте две коли дете само ко збркавте случајно го погодивте со мајца и не му ја зедовте ,и одма февга да ве нема ,не играјте играчки гнев прајте невиден ,кога тогаш тешко можи да помините ,од 90 до сега со вакви фори се служите со џандари со редари знамиња ни тргате ,удирате деца наши за репрезентација, дојдени за Македонија, свиревте по битолски играчи а за Македонија на утакмици ,песни пеевте против битола и б ракомет и на фудбал за репрезентација, Охрид млади Македонија Египет ни пеевте против битола и чкембари ,заборајвте по 90 минути со знамиња ви идевме на утакмици два пати со работнички и еднаш со алумина без полиција со коли и редовна линија автобус ,еднаш 6 души и два пати по 15 души и на тв одеа 90 минути имавте знаевте и сами одевме пред стадион до коли и до автобуска ,со алумина 5 души се собравте ние 6 бевме и дремевте од другата страна на пато и ништо ,Македонија Хрватска 4ца битолчани бевме случајно со прилепчани во возо и од кај зградата на нова Македонија со камења не мававате и ножој вадевте дури и се судривме прилепчани се повлекоа ние од бт останавме и со плочки ко тргнавте не со раце од блиску мававте лично јас повреден и ни црта не се повлеков ,дојдени за Македонија и напаѓате, вие за кодекси зборате ,умерен бев ајде македонци ,ама со вас никако не можи ,кога тогаш со вакви потези убо ке се насадите ,се гледаме на дерби