Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Страшно е ова ја глеав снимкава неколку пати ауу ова е страшно луге.. Нашава полиција е само за по телевизии да покажуваат како се изведуваат вежби на кукли у пракса бушава азбука еден таму 3ца доле 1 цигара пуши. Тешко нас ако ваква полиција треба да не чува. Господ на помош.
Автоматски споено мислење:

Па уште се надевате две навивачки групи да има. Овие неспособниве неможат да се справат со 5 лигуши од метар и 50 сите заедно немаат 100 кила. Загреота ни е државичкава, мизерија.
Ne e deka nesposobna policijata ima naredba od komandiri da ne se primenuva sila, oti toj sho ke primeni ke odi na disciplinska pa ke ima prekomanduvanje ova e od prva raka od ebr. Da bevme nie vo prasanje ke imas 5-6 dusi so skrseni rebra i 10 krivicni i ke ne raspadnea.

А како за комити се применува сила?

Ne e deka nesposobna policijata ima naredba od komandiri da ne se primenuva sila, oti toj sho ke primeni ke odi na disciplinska pa ke ima prekomanduvanje ova e od prva raka od ebr. Da bevme nie vo prasanje ke imas 5-6 dusi so skrseni rebra i 10 krivicni i ke ne raspadnea.
Додади го тоа дека се нема ист третман, нивните џандари не маваат по нив додека нашите се следат чисто наредби и за плата и тоа е тоа, не му е битно дали навивачката група која треба да ја чува носи име Чкембари или Шверцери, уште полошо што нашиве повеќе би удриле на наши, како што било случај повеќе пати барем од тие утакмици на кои сум бил јас. Во Велес му беше пукната вилица на еден од Комити од страна на џандар првата сезона кога гостуваа Комити некаде кај железничката, која е шансата да му се пукне вилица на некој Балист или Шверцер било каде во државава?

Истата песна како што ја видов беше и во Виница, дечкиве тука ја тераат Македонија на Македонците, џандариве се гужваат со некој чика од 55 години зошто мочал некаде, сите пива ги враќаа назад демек ќе се мавало а трбината раздалечена од стадинот како Виница од Кочани :D намрштени фаци и непријатни погледи баш како да сме Шиптaри, ок пак ќе кажам професија им е тоа, леб вадат од таа работа ама реципроцитетот треба веќе да се уклучи кај секој Македонец, кај џандари, кај навивачи, кај сите. Ете ги и они си играат дерби во прва лига(океј ова куп беше ама поентата е битна) а ние овде крв плукаме едни на други, неприродна омраза и тоа за жал од постари членови која не е потребна и нема врска со ривалство.

Пс: Ете денеска Комита бил уапсен во Кратово, Балистите гостуваа таму иста минатиот месец, што они се уметници од некој ликовен салон и не пцуеле на оградата, па не слушнав дека уапсиле некој.

Сега доаѓам од најава за Комити 35 години .

150 души бевме договорени за најава на спектакл , оставам да објават членовите слики и видео за некој момент ...

Иначе се спрема спектакл за 10 дена за 35 год Комити Скопје само тоа можам да кажам, цел Балкан ке види во моментов каде се Комити :)
Почекај прво да објават,после пишувајте на форумот, објави пред некој ден и еден спортски портал ама одма ја тргнаа објавата.

Почекај прво да објават,после пишувајте на форумот, објави пред некој ден и еден спортски портал ама одма ја тргнаа објавата.
Тоа и пишав , оставам они да објават јас само пишав дека се спрема спектакл ..

Повелете, господа "ултрас стручњаци"!

Посебен поздрав до дечкото што ни замери за празните столичиња, и ликот над него што паламудеше како сме биле паднати после утакмицата со Охрид.

Ова е само НАЈАВА за јубилејот. Најдоброто допрва доаѓа!
1668026986961.png

Кога е утакмицата со Жељо и дали ќе ве испоштуваат Манијаци да дојдат на гостување за да биде целосна прославата ?

Кога е утакмицата со Жељо и дали ќе ве испоштуваат Манијаци да дојдат на гостување за да биде целосна прославата ?
23 ti raboten den ne vidim foru, podobro so kozuf da se slavi na esenska titula ama ajde

Би ги замолил сите профили на дечки од Комити, поготово помладите да не го рушат кредибилитетот на групата со непотребни коментари и влагање во дискусии со членови на маалски групи кој бројат 50 луѓе и се небитни.
23.11.2022 е денот!
Останете ми поздравени!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom