Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е разликата. Шверцери тепаат играчи ги молат да се тргнат од терен, комити инцидент со полиција зошто го пцуеле судијата. Начекаа 30 луѓе во работен ден па покажуваат сила.

Иначе на ффм тв имате во живо пренос од Чаир. Царот ја сврте камерата дури да ги гледаме инцидентите на раат.

Тоа е разликата. Шверцери тепаат играчи ги молат да се тргнат од терен, комити инцидент со полиција зошто го пцуеле судијата. Начекаа 30 луѓе во работен ден па покажуваат сила.

Иначе на ффм тв имате во живо пренос од Чаир. Царот ја сврте камерата дури да ги гледаме инцидентите на раат.
Се знаеше ова дека ќе се случи некаде кога ќе гостува помала група. Во Виница минатиот викенд исто џандарите закачија еден постар член ама пола трибина отиде до капија и одма го пуштија човекот. Ама браќата знаат да се чуваат, кој ќе се апси на Чаир кога џандарите се се исто шипци, ваму те гледаат како душмани да сме.

Сите стоевме погоре , судијата свирна нешо фаул се симнавме 2 ца членови до ограда да го пцуеме судијата , и џандарите викаат неможе прва скала до нас се збутавме со нив извадија пендраци и тепачка...5 мин имаше прекин и на утакмицата ...глупи џандари ..
30 души сме и мислат ке им се исплашиме , да бевме 150 - 200 души ке ги пратевме на клиника ...скапаници
Се уште сме на трбинина , се смирија работите ..
Ova e vekje praksa koga se odi pomala brojka na gostuvanja, kucinata so dusha cekat nekoj krivo da gi pogledni za da pokazat sila i gnev kon navivacite, zatoa koga se odi vo mala brojka treba dva pati da se razmisli dali da naprajs poteg koj sto mozi da dovedi do ova, tie to cekat. I sega uapseniot ke jadi prijava i neka se vlecka po sudoj, kazni, krivicni shta god da e, vaka se gubi clenstvo...

Подобро ако продолжат да фрлаат шишиња, се обидоа да ги тепаат играчите и ја бакнуваа тревата

Артан Груби on fire!

Партијата пуштена на најјако!
Шверцер влегува на терен демек ќе ги тепа играчиве се погоди еден му ја наполни главата… на голи раце се како бебиња!
Згаснете и не се појавувајте на трибина зашто сте мочковци од прв до последен!

Само една препорака имам до Комити, нека земат едно ладно пиво, нека седнат еден ден и нека си ги разгледат навивачките изданиа пред инцидентот со Охрид минатава сезона и по инцидентот, групата не само што не ви напредува, туку стагнира а во некој работи оди назад.

Се поставија јаки темели на кои се оддржувате и за тоа секоја чест, но групата тогаш и сега ви се движи по тотално две различни траектории, погледнете си колку бевте јаки на секое поле пред тој натпревар, а каде сте сега на секое поле по тој натпревар, на тоа теренчето на ФФМ имавте изданиа од светски стил и бевте забележани на светско ниво, тие што сме правите у навивачките води знаеме многу добро, но после тој натпревар а посебно ова полусезона изданијата ви се некој просек балкански, ништо специално, дури голем број балкнски групи кои лани беа позади вас сега ве преткркаа.

И тоа гостување кое го тупате во Виница е добро за група од македонски калибар кое нема некој контиунитет или традиција, но за група од ранг на Комити е нормала со која ама воопшто не треба да се чукате во гради, туку напротив да ве стави во дилема каде одите како група и како од група од светски ранг паднавте во просечни балкански а како продолжувате со паметот ќе си се вратите со нас остантиве макгрупи.
Bratu zemi ti ladno pivo i poglednigo poslednoto video od gostuvanjeto vo Vinica , gledaj i uchi , ne te provociram imam ok mislenje za tvoite pishuvanja na forumov ama za ova si greshki , ima fakti koj te demantiraaat , pozdrav.

Страшно е ова ја глеав снимкава неколку пати ауу ова е страшно луге.. Нашава полиција е само за по телевизии да покажуваат како се изведуваат вежби на кукли у пракса бушава азбука еден таму 3ца доле 1 цигара пуши. Тешко нас ако ваква полиција треба да не чува. Господ на помош.
Автоматски споено мислење:

Па уште се надевате две навивачки групи да има. Овие неспособниве неможат да се справат со 5 лигуши од метар и 50 сите заедно немаат 100 кила. Загреота ни е државичкава, мизерија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom